![]() |
[Nieaktualne]ZAKOŃCZENIE REFBACKU - PROSZĘ CZYTAĆ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]ZAKOŃCZENIE REFBACKU - PROSZĘ CZYTAĆ (/Temat-Nieaktualne-ZAKONCZENIE-REFBACKU-PROSZE-CZYTAC-24434) |
- travispl - 28-11-2008 18:45 A czy ktos ci powiedzial ze nie mozna? poczekajmy na makaja, on powie czy wolno czy nie. a tak pozatym to ja zarezerwolem pierwszy - Bloodme - 28-11-2008 19:03 travispl napisał(a):A czy ktos ci powiedzial ze nie mozna? poczekajmy na makaja, on powie czy wolno czy nie. travispl, moody to zaznaczył, w pierwszym poście :-) travispl napisał(a):a tak pozatym to ja zarezerwolem pierwszy Wziąłeś pierwszy - 2 konta, a można tylko jedno. Skąd mogłem wiedzieć które :-? - krolu116 - 28-11-2008 19:04 IncraseBux bym prosił ;-) - Boro! - 28-11-2008 19:18 dodał też że pierwszeństwo mają Ci co byli u niego w refbacku.. A żaden z was z tego co się orientuje nie był.. Najlepiej jak sam rodzieli według uznania. Kto ile wyklikał tyle dostanie... - koli - 28-11-2008 20:11 tak wlasnie wszystkim co klikali niech rozda po 1 koncie i koniec ... a o mnie nie zapomniales ? Max PTC ... ja chetnie bywm wzial DingoBux albo IncraseBux - adrianos - 28-11-2008 20:47 Ja bym prosil o konto IncraseBux, a jezeli nie da rady... PS. proponuje przemienic walutę na zlotowki i nie będzie problemow z wysłaniem kaski - moody - 28-11-2008 21:49 travispl napisał(a):A czy ktos ci powiedzial ze nie mozna? poczekajmy na makaja, on powie czy wolno czy nie. a tak pozatym to ja zarezerwolem pierwszy Z całym szacunkiem - moderatorom ani nawet samemu adminowi nic do moich kont. Pozatym akcja oddawania kont jest przeznaczona tylko dla uczestników mojego refbacku, więc sorry :-) Koli nie mogę rozdać wszyskim bo było za dużo ludzi. O Tobie też pamiętam, że klikałeś, ale nic Ci nie wiszę, bo nie dostałem żadnych wypłat z Twoich kliknięć. Narazie wygląda to tak, że: Adrianos dostaje konto w IncraseBux Boro dostaje konto w IntrastTrustBux (sorry, Tobie też wiszę kase, czyli dostajesz konto) reszta nadal do wzięcia - koli - 28-11-2008 22:37 a co ty na to jak ktos by przejol od ciebie konta oplacil by straty i by dalej prowadzile refback xd ? - MoneyMaker - 28-11-2008 22:54 koli napisał(a):a co ty na to jak ktos by przejol od ciebie konta oplacil by straty i by dalej prowadzile refback xd ?no wreszcie ktoś, kto trochę myśli ... nie tylko o sobie. moody, czy uważasz, ze jesteś zupełnie w porządku wobec swoich refbakowiczów, bo oddajesz swoje konta za darmo ? Zapisywałem się do rebacku (i to w kilku buxach) u CIEBIE, a teraz będę musiał za friko klikać jakiemuś gościowi X, tylko dlatego, ze jesteś mu winny jakieś kilka p... centów - ktoś nawet nie kiwnął palcem, a będzie miał kilku aktywnych referali w płacącym buxie ?? 8-) Ja osbiście uważam, że najlepsze buxy, jak chociażby SandraClicks powinieneś zostawić dla siebie, bo ci się należy za zajmowanie się refbackiem i nikt chyba nie będzie miał o to do ciebie żalu. A co do pozostałych, to pierwszeństwo powinni mieć ci ,którzy zobowiążą się do prowadzenia dalej refbacku, takie jest moje skromne zdanie. - mala1969 - 28-11-2008 23:12 MoneyMaker ma racje.Całkowicie sie z nim zgadzam. |