Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms (/Temat-Sprzedam-uczciwe-zarabianie-na-sub-premium-sms-97468) |
RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 27-09-2014 10:00 Roksana,m super! Daj znać wieczorem jaki dzienny wynik. W wolnej chwili sprawdź proszę skype, wysłałam Ci coś. RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - batman - 27-09-2014 18:02 Poradnik zakupiony Jak sie szybko mozna skontaktowac z szykiriki bo mam pytania a jej nie ma RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - fusek - 27-09-2014 20:02 Czekam na aktualke RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Ataman - 28-09-2014 00:12 Jestem po przeczytaniu poradnika. Mogę tylko potwierdzić słowa poprzednich użytkowników, którzy już go zakupili. Zapotrzebowanie jest niewyczerpalne. Nie ma mowy o autopilocie, musimy sami pracować, żeby zarobić jednak 1 lead (10zł) na godzinę naprawdę nie stanowi problemu. Wymaga to pracy ale jest to praca łatwa i przyjemna, za 10 zł na godzinę jako pomocnik na budowie trzeba dobrze robić. Metoda jest rozwojowa, sam będę na pewno próbował podpiąć ją na przykład pod PPA. Duże możliwości otworzy na pewno aktualizacja, którą szykiryki ma podesłać każdemu, kto dokonał zakupu. Poradnik jest jak najbardziej wart swojej ceny i szczerze polecam laikom takim jak ja w tej dziedzinie zarabiania. Na prawdę nie potrzebna jest żadna wiedza, każdy jest w stanie zarobić. Sam jestem mega zadowolony z zakupu i nie żałuje ani jednej złotówki, którą wydałem na ten poradnik. Jego cena w porównaniu możliwych zarobków jest bardzo niska. Kontakt z szykiryki jest bardzo dobry. Podsumowując: jeśli jesteś początkujący w zarabianiu przez neta a poważnie o tym myślisz (żeby zarabiać normalne pieniądze a nie grosze) to ten poradnik jest dla Ciebie. Jeszcze raz polecam . RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 28-09-2014 10:26 @Ataman, dziekuje bardzo za opinię @batman, już jestem i pomagam- impreze wczoraj miałam, taki life RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - siuvax - 28-09-2014 11:27 można jeszcze kupic poradnik? RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - adammalysz1993 - 28-09-2014 13:07 szykiryki prosze o kontakt mam dwa pytania RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - kazik0o - 28-09-2014 13:44 (27-09-2014 08:34)roksanaxoxo napisał(a): Przemodyfikowalam system (oczywiscie nic nie zdradze ), zmniejszylam stawke, ale przyspieszylam prace... zarobki z hotcash, bo efrosa ostatnio muli . I jak, pobiłaś rekord? RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 28-09-2014 14:26 @kazik0o, rozmawiałam dzisiaj rano z Roksaną na skypie i miała kaca, więc podejrzewam, że poszło jej całkiem nieźle i większość zarobionej kasy przepiła...(sorki Roksi ). Zgodnie z zapowiedzią bardzo proszę moderatorów o zamknięcie tego tematu. Dziękuję wszystkim kupującym- będę się kontaktować w przyszłym tygodniu i podeślę aktualizację do poradnika, dzięki czemu zarabianie na zagraniczniakach będzie łatwiejsze . Pozdro, Pszczółki! RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Ataman - 28-09-2014 15:25 No to dzisiaj po jakiś 20 minutach wpada pierwszy lead Tylko bazuje na innym miejscu pozyskiwania leadów niż w tych miejscach podanych w poradniku . Jestem mega zadowolony . |