![]() |
[DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube (/Temat-DARMOWY-Kreator-Kont-Youtube-50353) |
RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Sloniasek - 17-05-2012 19:28 Również czekam z niecierpliwością na ten kreator, bo według mnie będzie warty swojej ceny ![]() RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - m4rcin93 - 17-05-2012 19:55 Z góry mówię, że wygląd programu będzie coś w stylu tego darmowego kreatora, bo nie mam pomysłu na design ![]() Ale oczywiście wszystkie funkcje będą w 100% działać ![]() Aktualnie bot posiada 3 stałe poczty co zwiększy żywotność kont. Zamierzam przenieść bota na FireFoxa, ale nie wiem czy mi się wszystko uda. I z FF jest taki problem, że przy włączaniu może pojawić się na chwilę okno FF, ale po chwili zniknie. Inaczej chyba nie dam rady zrobić. Uroki AutoITa ![]() Proxy jakoś nie za bardzo działa, ale TOR już lepiej sobie radzi. (W sumie są to mało ważne funkcje, bo darmowy kreator nie posiada Proxy i TOR, a konta trzymają już ponad 2 miesiące ![]() Żeby bota nie kupować w ciemno, nagram filmik prezentujący działanie kreatora i innych funkcji oraz oczywiście udostępnię ekipie do recenzji ![]() Mogę jeszcze powiedzieć, że z moim słabym łączem darmowy kreator tworzył konta w ok. 1,5 minuty. W płatnej wersji ten czas skrócił się do 45sekund, a jeśli macie szybsze łącza to stworzenie konta zajmie Wam parę sekund !! Czekajcie cierpliwie na kolejne info ![]() RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Nikodemsky - 17-05-2012 21:43 Jak dla mnie również cudo, z tego co mówisz to będzie naprawdę potężne narzędzie ![]() Mam tylko jedno pytanie, jak rozwiążesz problem podawaniu numeru telefonu przy zakładaniu nowych kont? RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - m4rcin93 - 17-05-2012 22:17 Jest sposób, żeby to ominąć i jest to już zrobione ![]() Niestety nie zdradzę sposobu, bo dzięki temu może powstać wiele takich kreatorów czyli.. konkurencje ![]() RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Sloniasek - 18-05-2012 11:39 Ja jestem chętny do zrecenzowania tego programu jak już będzie ukończony ![]() Wcześniej pracowaliśmy nad poprawą darmowego kreatora, myślę że płatna wersja będzie 100 razy lepsza ![]() RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Nikodemsky - 18-05-2012 13:53 Cieszy mnie to ![]() ![]() RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Damkofr - 21-05-2012 20:50 i jak tam z tą płatną wersją, jakas przybliżona data. A wersja darmowa działa jeszcze bo nie moge sprawdzic bo nie mam frameworka 4. RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - m4rcin93 - 21-05-2012 21:22 Praktycznie jest już wszystko skończone. Trwają testy i poprawka błędów. RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Dennisek78 - 21-05-2012 21:30 W jakiej cenie będzie owy bot ? RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - matimus - 21-05-2012 21:42 Dokładnie jaka cena będzie ? |