[ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com (/Temat-ZAPISY-Drugi-ZLOT-uzytkownikow-Zarabiam-com-133661) |
RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 10-07-2016 19:22 Dzięki wszystkim osobom przyjezdnym z bliższa lub dalsza za wspólną zabawę w tym roku zlot jak doskonale wiecie odbył się na pełnym spontanie, atrakcji wymagających aktywności myślę że było z nadmiarem, imprezy były dobrze zakrapiane, szczególnie pierwsza noc gdzie nie pamiętam wszystkiego : DD Domki w porównaniu do ubiegłorocznych apartamentów faktycznie pozostawiały trochę do życzenia, jednakże jak już część z Was przyznała nikt nie przyjechał do spa tylko na zlot integracyjny. III zlot zaplanować będzie trzeba jeszcze z większym wyprzedzeniem, jednakże niezależnie od tego gdzie będzie to atmosfere tworzą ludzie którzy w nim uczestniczą, dlatego jestem przekonany że będzie jeszcze lepiej PS. Jak macie prywatne zdjęcie własne albo jakieś grupowe ze zlotu (wiem że każdy z Was takowe robił) niech podeśle mi je na pw lub maila [email protected], przydadzą się do obróbki jakiegoś filmu czy slajdu ze zlotu PS2. Kto został do końca miał możliwość odwiedzić pobliski zamek oraz skarbiec zarabiam.com w którym nasze mieszczną się Nasze dobra i Forum Goldy: http://screenshot.sh/n9h6DU9eaujnQ RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Kaspirek - 10-07-2016 21:07 Pokażcie grupowe zdjęcie RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - jarunioo7 - 11-07-2016 09:29 Co to jest zbieranie leadów? 2 Zlot udany ! Pozdro dla wszystkich ! RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 11-07-2016 09:50 albo zbanowany milioner który tęskni za zc tak bardzo, że nawet na zlot przybył RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - michal86ole - 11-07-2016 09:58 (11-07-2016 09:29)jarunioo7 napisał(a): Co to jest zbieranie leadów? 2 Udało Ci się wrócić bez przygód? Zlot jak najbardziej na plus, w domkach wystrój z PRL, cieplej na zewnątrz niż w środku no i dobry klimat - zboczone wiewiórki, słoneczka, spajderman Długo by wymieniać. Pozdro dla wszystkich i do następnego! RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - jarunioo7 - 11-07-2016 10:22 Udało się na spokojnie, szczególnie że miałem tylko 100 km Audi idzie do mechanika za tydzień jak nazbieram leadów hehe. Jak wróciłem do domu to zebrał się kac z dwóch dni i było ciężko RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - PawelC - 11-07-2016 10:23 Mi tez sie podobało 2 Spajdi spał jak wracalismy ----- Ja Jeszce piwko zgniotłem do meczu i przespałem kaca RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - WuJeKuBa - 11-07-2016 10:35 Co jak co, ale na zlot się opłacało jechać Ten drugi gadżet po prawej to za zarobki RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - ParkourSpajdi - 11-07-2016 11:36 (11-07-2016 09:58)michal86ole napisał(a):(11-07-2016 09:29)jarunioo7 napisał(a): Co to jest zbieranie leadów? 2 (11-07-2016 10:23)PawelC napisał(a): Mi tez sie podobało 2 Witam wszystkich zgniatam temat Zlot pierwsza klasa świetna atmosfera spoko ludzie no i oczywiście pasowało by wnioskować o zmianę nicku ten kto był na zlocie wie dlaczego mam nadzieje ze moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie . Pozdrowienia od ParkourSpajdi RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - alussk8 - 11-07-2016 12:07 za rok na pewno się wybiore, bo widze że dobra zabawa mnie ominęła |