![]() |
Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB (/Temat-Zarob-na-YouTube-Ciekawy-BlackHat-Pod-PPA-CPA-SUB-99645) |
RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - Tidus - 15-10-2014 21:58 (15-10-2014 20:36)Klin napisał(a): Trzeba uczyć młode pokolenie dokładnego czytania regulaminów I z tego co widzę poważnie podchodzi do tego i się stara o funkcję tutora. Ale może i dobrze - jeszcze wam tutorek na banie wejdzie i zaczniecie tylko sprawdzać i kosić pieniążki na niszach do sprzedania, a pomagać już nie będzie komu, bo nie ukrywając najwięcej od czasu powrotu dowiedziałem się od Was, tak więc propsy. RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - AnnaKa - 15-10-2014 22:00 KOMBEK ja sie tym nie usprawiedliwiam. Napisalem ze dal mi juz kare i nie chodzilo mi wcale o usprawiedliwianie sie tym ze zarabiam na naiwnosci. Kazda branza ciagnie za soba ofiary i nikt mi nie powie ze nie. W kazdym biznesie ktos musi cos oddac by ktos mogl zyskac. Co do Tutora. Bardzo bym chcial nim zostac i staram sie z calych sil jednakze nie mnie jest to wybierac. Jesli nie zostane wybrany to tak czy inaczej bede przekazywal wiedze i pomoc innym uzytkownikom. Taki juz jestem. Czuje sie jak Tutor choc nim wcale nie jestem. Cieszy mnie przekazywanie wiedzy i zdobywanie reputacji za nia od Was. RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - Klin - 15-10-2014 22:03 (15-10-2014 21:58)Tidus napisał(a):(15-10-2014 20:36)Klin napisał(a): Trzeba uczyć młode pokolenie dokładnego czytania regulaminów O to sie akurat nie martw. Ja dopiero sie "rozkrecam" z dzieleniem sie wiedza RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - AnnaKa - 15-10-2014 22:06 (15-10-2014 22:03)Klin napisał(a):(15-10-2014 21:58)Tidus napisał(a):(15-10-2014 20:36)Klin napisał(a): Trzeba uczyć młode pokolenie dokładnego czytania regulaminów Z czystym sumieniem potwierdzam, ze tak wlasnie jest. Zauwazalny uzytkownik jesli chodzi o nowe tematy (wartosciowe) ciesze sie ze pojawiaja sie na forum tacy jak Ty. RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - Tidus - 15-10-2014 22:09 Nie chcę hejtować tutorów, bo nie wiem czym się zajmują dokładnie (sprawy wew. forum?), lecz zauważalna praca z perspektywy usera tematy/poradniki aktualnie jest dużo miejsza niż była rok temu. Przydałby się taki świeży Klin oraz AnnaKa RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - AnnaKa - 15-10-2014 22:12 Nie prawda. Nie zgodze sie z Toba po części. Forum się rozwija i za tym idzie wieksza ilosc uzytkowników ktorym trzeba pomoc jak i ich kontrolowac. Forum jest juz tak duze ze czas jaki trzeba poswiecic by mialo rece i nogi jest naprawde ogromny. Nie bez powodu poszukiwany jest nowy Tutor. Mysle ze to wlasnie kwestia ogromu pracy jaki jest na forum. Firma sie rozrasta tak tez pracownikow trzeba wiecej. RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - jarunioo7 - 16-10-2014 13:16 AnnaKa - chciałbym żebyś był nowym Tutorem na zarabiam.com.. Często sprawdzam posty które ludzie piszą w temacie rekrutacji i twoje zgłoszenie było najlepsze ![]() ![]() Powodzenia! ![]() A co do tematu to tak jak pisali poprzednicy - ktoś musi tracić żebyśmy my mogli korzystać.. ![]() RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - Babcia_Irenka - 16-10-2014 14:18 AnnaKa i Klin ożywili strefę wtajemniczonych i chwała im za to. Wiedza jest przydatna i każdy kto jest w strefie może z niej skorzystać. Mi aż szkoda, że nie mam takich materiałów i nie mogę się nimi podzielić ![]() Pomysł dobry i można go spokojnie modyfikować wg. własnych upodobań ![]() RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - AnnaKa - 16-10-2014 14:35 Cieszę się że moje wstawki się podobają RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - K.O.M.B.E.K - 16-10-2014 15:00 Mogliby zrobić głosowanie dla uzytkowników którzy mają minimum 100 reputacji ![]() ![]() No dobra moze troche mniej tej reputacji ![]() A propo biznesu to jest to uczciwe gdy uzytkownik jest tego świadomy ![]() Wiem wiem trzeba czytać regulamin.....ale wy sami piszecie ze mozna coś wygrać ![]() |