Dziennik asiorek - odbudowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik asiorek - odbudowa (/Temat-Dziennik-asiorek-odbudowa-99491) |
RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 14-10-2014 21:41 Siemaneczko Dobra wiec no , dzień sie kończy , teraz.. bo musze poplanować posty na fanpejdżach a to też troche zejdzie.. Co dziś zrobiłem przy perełce? Szczerze nic.. Od rana od 8 była u mnie dziewczyna. Później pojechalem ją odwieźć i wrociłem do domu przed 18.. Zanim zjadłem, zanim się ogarnąłem bylo już ciemno .. Jeszcze nie mam przygotowanego żadnego oświetlonego stanowiska czy coś pod dachem, i robie pod gołym niebem.. Wczoraj udało mi się go troszke rozebrać co już pisałem, lampy nie lampy i inne emblematy. Na jutro raczej żadnych planów nie mam, ale chyba dopiero w sobote wezme się dalej do roboty, bo znowu wróce koło 16 zanim zjem zanim co to będzie ciemno ;x Ale im szybciej go doprowadzę do stanu gołej blachy, tym szybciej pojedzie na warsztat do wycinki rudej i wymianki na nowe reperaturki.. Piaskowanie, zabezpieczanie malowanie i składanie. Niby to takie hop siup ale pewnie tak szybko go nie skończe.. ;x mam nadzieje, że w ciągu 5 miesięcy dam radę go skończyć. Co do skracaczy, nabyłem wczoraj nowe fp i jeden sprzedałem. Musze je troszkę odratować i na nie tez zacząć wrzucać linki. Może z czasem sprzedam wszystko i kupie jeden większy. Sie jeszcze okaże. Musze spróbować zarazić dziewczynę do tej perełki, bo jak narazie twierdzi, że nie wsiądzie do niego Cel 1. Do listopda ( czyli dnia wypłaty na adf ) Zarobić z 300 zł, plus z shorte już wypłacone 150 zł. $15.05 ze 100$ - Adf.ly 2. Znaleźć jakieś tanie źródło części. 3. Poszukać dość taniego błotnika lewego i zamówić. 4. Jutro doprowadzić jeden zderzak tylni do stanu idealnego, ( tak miałem zrobic to dzisiaj, ale nie miałem czasu na to, bo była dziewczyna i no.. ) 5. Doprowadzenie go do stanu czystego, czyli ciąg dalszy przygotowań do roboty blacharki 2 No i staty z adf.ly'a RE: Dziennik asiorek - odbudowa - Płotkagiełdowa - 14-10-2014 22:07 No gratuluje Pasji No masz jeszcze trochę czasu więc działaj RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 15-10-2014 09:15 Dzieki wielkie ;p dam rade ;d mam nadzieje. ;> gorzej z pieniędzmi. I będę musial próbować wchodzić w ppa od nowa chyba RE: Dziennik asiorek - odbudowa - jarunioo7 - 15-10-2014 19:04 Dobrą dnióweczke wyrobiłeś ! No i stało się.. Założyłem swój dziennik RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 15-10-2014 19:33 moja dnióweczka do twojej się chowa xDD Ale może, jeszcze trochę i będe miał taką samą jak ty 2 RE: Dziennik asiorek - odbudowa - jarunioo7 - 15-10-2014 20:32 Hahah xd Źle odczytałem i myślałem że miałeś 15$ wczoraj.. Ale 1,7$ na ulicy też nie leży RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 15-10-2014 20:51 wczoraj wbiło mi 2.02 także no ;p RE: Dziennik asiorek - odbudowa - VoreCC - 15-10-2014 21:29 Pierwszy dziennik który mnie tak zaciekawił Kibicuję RE: Dziennik asiorek - odbudowa - krzysio3001 - 15-10-2014 22:02 Od grosiwa po aktywa finansowe Powodzenia misiek! RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 15-10-2014 22:10 co sie stalo z twoim kontem ? ;o W sumie, dzieki za slowa otuchy i takie tam. Ja dziś, jak zwykle nie zrobiłem nic .. Nie miałem niesstety na to czasu ;x do domu wrocilem kolo 19 a już było ciemno i nie bylo sily nawet zeby cos robic. ;x Troche sie zdenerwowałem bo na wszystkich FP posty z godziny 12 zostały .. Na szczeście zrobiłem szybką reanimacje i zrobiłem tak , że te z 21 dodałem o 20 a te z 12 dodałem na 23 więc systematycznosc pozostała .. ;d Mam na dzieje, że na jutro nie będę miał takich niespodzianek.. Co do skracania, jest ciężko, nie wiem co robie źle, fanow przybywa, a dniowka w sumie nie rośnie .. ;x Także, dzisiejszy dzień wyszedł troszkę lipnie w sumie Cel 1. Do listopda ( czyli dnia wypłaty na adf ) Zarobić z 300 zł, plus z shorte już wypłacone 150 zł. $17.36 ze 100$ - Adf.ly 2. Znaleźć jakieś tanie źródło części. 3. Jutro doprowadzić jeden zderzak tylni do stanu idealnego, ( tak miałem zrobic to dzisiaj, ale nie miałem czasu na to ) 4. Doprowadzenie go do stanu czystego, czyli ciąg dalszy przygotowań do roboty blacharki 2 No i staty z adf.ly'a |