![]() |
Dziennik asiorek - odbudowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik asiorek - odbudowa (/Temat-Dziennik-asiorek-odbudowa-99491) |
RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 14-10-2014 21:41 Siemaneczko ![]() Dobra wiec no , dzień sie kończy , teraz.. bo musze poplanować posty na fanpejdżach a to też troche zejdzie.. ![]() Co do skracaczy, nabyłem wczoraj nowe fp i jeden sprzedałem. Musze je troszkę odratować i na nie tez zacząć wrzucać linki. ![]() Musze spróbować zarazić dziewczynę do tej perełki, bo jak narazie twierdzi, że nie wsiądzie do niego ![]() Cel 1. Do listopda ( czyli dnia wypłaty na adf ) Zarobić z 300 zł, plus z shorte już wypłacone 150 zł. $15.05 ze 100$ - Adf.ly 2. Znaleźć jakieś tanie źródło części. 3. Poszukać dość taniego błotnika lewego i zamówić. 4. Jutro doprowadzić jeden zderzak tylni do stanu idealnego, ( tak miałem zrobic to dzisiaj, ale nie miałem czasu na to, bo była dziewczyna i no.. ) 5. Doprowadzenie go do stanu czystego, czyli ciąg dalszy przygotowań do roboty blacharki ![]() No i staty z adf.ly'a ![]() RE: Dziennik asiorek - odbudowa - Płotkagiełdowa - 14-10-2014 22:07 No gratuluje Pasji ![]() No masz jeszcze trochę czasu więc działaj ![]() RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 15-10-2014 09:15 Dzieki wielkie ;p dam rade ;d mam nadzieje. ;> gorzej z pieniędzmi. I będę musial próbować wchodzić w ppa od nowa chyba ![]() RE: Dziennik asiorek - odbudowa - jarunioo7 - 15-10-2014 19:04 Dobrą dnióweczke wyrobiłeś ! ![]() ![]() RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 15-10-2014 19:33 moja dnióweczka do twojej się chowa xDD Ale może, jeszcze trochę i będe miał taką samą jak ty ![]() RE: Dziennik asiorek - odbudowa - jarunioo7 - 15-10-2014 20:32 Hahah xd Źle odczytałem i myślałem że miałeś 15$ wczoraj.. ![]() ![]() RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 15-10-2014 20:51 wczoraj wbiło mi 2.02 także no ;p RE: Dziennik asiorek - odbudowa - VoreCC - 15-10-2014 21:29 Pierwszy dziennik który mnie tak zaciekawił ![]() RE: Dziennik asiorek - odbudowa - krzysio3001 - 15-10-2014 22:02 Od grosiwa po aktywa finansowe ![]() ![]() RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 15-10-2014 22:10 co sie stalo z twoim kontem ? ;o W sumie, dzieki za slowa otuchy i takie tam. Ja dziś, jak zwykle nie zrobiłem nic .. Nie miałem niesstety na to czasu ;x do domu wrocilem kolo 19 a już było ciemno i nie bylo sily nawet zeby cos robic. ;x Troche sie zdenerwowałem bo na wszystkich FP posty z godziny 12 zostały .. Na szczeście zrobiłem szybką reanimacje i zrobiłem tak , że te z 21 dodałem o 20 a te z 12 dodałem na 23 więc systematycznosc pozostała .. ;d Mam na dzieje, że na jutro nie będę miał takich niespodzianek.. Co do skracania, jest ciężko, nie wiem co robie źle, fanow przybywa, a dniowka w sumie nie rośnie .. ;x Także, dzisiejszy dzień wyszedł troszkę lipnie w sumie ![]() Cel 1. Do listopda ( czyli dnia wypłaty na adf ) Zarobić z 300 zł, plus z shorte już wypłacone 150 zł. $17.36 ze 100$ - Adf.ly 2. Znaleźć jakieś tanie źródło części. 3. Jutro doprowadzić jeden zderzak tylni do stanu idealnego, ( tak miałem zrobic to dzisiaj, ale nie miałem czasu na to ![]() 4. Doprowadzenie go do stanu czystego, czyli ciąg dalszy przygotowań do roboty blacharki ![]() No i staty z adf.ly'a ![]() |