Poradnik Wszystkie skrypty do facebooka! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Wszystkie skrypty do facebooka! (/Temat-Wszystkie-skrypty-do-facebooka-98325) |
RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - jarunioo7 - 12-10-2014 21:34 nie, nie.. ja tylko udostepnilem wszystkie skrypty w jednym miejscu.. wszystkie byly porozrzucane po całym forum dzięki za przypomnienie - został jeszcze tylko skrypt do dodania znajomych na wydarzenie postaram sie dodać jak najszybciej... RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - Dramer - 12-10-2014 23:59 Reput już poszedł, a do odbioru czeka na Ciebie piwo w Szczecinie Dzięki wielkie ! Z tym piwem to nie żartuje zgłoś się jak będziesz w szczecinie RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - jarunioo7 - 13-10-2014 04:45 Dzięki wielkie często jeżdże po Polsce więc może kiedyś wpadne. Pozdro! RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - ZbysiuK - 13-10-2014 14:55 Nie działa mi za bardzo dodawanie do FanPage, nie mam tego okienka - Zaproś znajomych Pomozesz? RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - blazer044 - 13-10-2014 15:43 Czy tylko mi przestał działać Auto-Poster? Może coś robię źle? RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - jarunioo7 - 13-10-2014 16:24 (13-10-2014 14:55)ZbysiuK napisał(a): Nie działa mi za bardzo dodawanie do FanPage, nie mam tego okienka - Zaproś znajomych Pomozesz? Muszisz mieć conajmniej funkcje analityka na stronie. Najlepiej dać redaktora albo admina (chodź to nie robi żadnej różnicy w zapraszaniu znajomych do polubienia fanpaga). Wchodzisz na swojego fanpaga i na górze nad zdjęciem w tle masz po prawej stronie: "Zbuduj grupę odbiorców". Naciskasz na to i wybierasz pozycje "Zaproś znajomych". Wysyłam screena dla osób które mnie nie zrozumiały: I dalej postępujesz zgodnie z instrukcjami z pierwszej strony (13-10-2014 15:43)blazer044 napisał(a): Czy tylko mi przestał działać Auto-Poster? Wiem co możesz robić źle.. Jak kopiujesz dokument (z linka którego wstawiłem) to nie zaczynaj od tytułu dokumentu - "Auto-Poster Facebook", tylko zacznij od skryptu czyli od: Kod: /*HTML/JavaScript page status="protected"*/ Screen: RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - blazer044 - 13-10-2014 16:56 Nie no aż tak głupi nie jestem , ale dzięki za szybką odpowiedź. Myślę, że nie działało bo robiłem to przez tryb incognito w chromie. RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - jarunioo7 - 13-10-2014 17:11 Sprawdziłem wcześniej czy działa - i działa Robiłem przez tryb incognito RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - dandanielo - 13-10-2014 17:59 i co dostał juz ktos bana ? RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - jarunioo7 - 14-10-2014 09:13 Bany na pewno polecą jak będziemy stosować skrypty nieumiejętnie Do wszystkiego trzeba podchodzić z umiarem |