✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: ✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ (/Temat-%E2%9C%AA-Dziennik-pracy-mysc-Get-Paid-2-0-%E2%9C%AA-94843) |
RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 31-07-2014 23:24 Dzień 6 : Zarobek : $0,80 Wykonano: - Postowanie na fb (łącznie 17 grup) Straty: - 2 nowe konta pod weryfikacje podeszły, ale kupie starter i po problemie ;p Przebieg działań i przemyślenia Otóż decyzja ze zmiana czasu była super. Wykres poszedł ostro w górę i myśle, ze w miare dodawania kont i grup bedzie sie piął coraz wyżej ;D Niesttey tylko 80c, bo stawka dla USA to 2,5$, liczyłem że wróci do 3,97 ;/ Na chwilę obecną grupy wypostowane, lekka rotacja była. Póki co moje normy bezpieczeństwa, to maksymalnie 6 grup na koncie i postowanie tylko raz dziennie. Stworzyłem sobie baze danych grup. Poniewaz postuje tylko jedna tematyke w grupach w ktorych to by raczej nie wygladalo naturalnie gdyby pojawialy sie podobne posty z linkami z shorte, to przy pomocy bazy danych upewniam się, że konta sie nie dublują w grupach. No i w ten sposób powolutku buduje swoje "spamerskie zaplecze". Cel na lipiec (10$) nie został osiągnięty, licznik zatrzymał się na 8,10 $. RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - Koja - 01-08-2014 00:20 Gratulacje Wzrost prawie o 50%. Oby tak dalej RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 02-08-2014 23:17 Dzień 7 i 8 : Zarobek : $1,35 Wykonano: - Postowanie na fb (łącznie 22 grupy) - now ekonta na fb Straty: - blokada na 3 konta do 16 sierpnia... Przebieg działań i przemyślenia Liczba wejść w linki wzrasta, zmniejszyła się natomiast stawka dla USA, eCPM spadł z 3,8 do 2,4. Dalej realizuje swój pomysł, dołączam do grup o jednej tematyce, tworze wciąż nowe konta i raz dziennie postuje. Myślę, że bycie cierpliwym i kontynuowanie tej strategii w końcu zacznie być opłacalne. RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - alussk8 - 03-08-2014 17:50 powodzenia RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 03-08-2014 23:03 Dzień 9 : Zarobek : $0,42 Wykonano: - Postowanie na fb (łącznie 20 grup) - nowe konta na fb (w tej chwili mam już 20) Straty: - blokada na kolejne 3 konta Przebieg działań i przemyślenia Ajj...no niestety zbyt agresywnie dołączałem dzisiaj do grup i 3 konta z całkiem dobrymi grupami zostały zablokowane. Dobiłem dzisiaj do liczby 20 kont i póki co więcej nie będę robił, skupię się na tym co mam. Niestety część tych kont ma blokadę na dodawanie postów i dołączanie do grup - z tego względu dzisiejszy "utarg" szału nie robi. No nic..dalej uważam, że działając ostrożnie coś w końcu zacznie z tego wychodzić, tylko nie można się poddawać 20 kont x 7 grup (taki mam póki co limit bezpieczeństwa) = 140 grup, ta liczba już powinna dać jakieś lepsze efekty. RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 04-08-2014 23:21 Dzień 10 : Zarobek : $0,30 Wykonano: - Postowanie na fb (łącznie 20 grup) Straty: - brak Przebieg działań i przemyślenia Dzisiaj bez komenatrza. Strategia i morale bez zmian. RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - YouAreKilled - 05-08-2014 20:52 Logujesz się z VPN'a na konta fb ? A używasz skryptów ? RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 05-08-2014 21:21 Nie. Według mnie wystarczy nie zapisywac cookie z fejsbooka. Tzn. najpierw trzeba usunąć wszystkie cookies z przeglądarki. Następnie na fejsbooka logować się tylko i wyłącznie z karty incognito, po wylogowaniu wyłączyć przeglądarkę. Jeżeli chcesz się przelogować to włączasz od nowa przeglądarkę, kartę incognito, logujesz...itd. Ja tak bynajmniej działam, nie zmieniam IP i wszystko się jakoś kręci. Mam zablokowane 10 kont na dodawanie do grup, ale to z mojej winy - za agresywanie dodawałem. Natomiast dzień w dzień loguje się na 21 kont i jest ok Co do skryptów, to póki co nie używam. Czekam aż kolega skrobnie coś pod moje potrzeby, ale nie wiem kiedy to dokładnie będzie RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - jarunioo7 - 05-08-2014 21:28 Będę śledził, sam działam na shorte.. Musze sam zacząć z trybem incognito bo póki co to nawet cookies nie czyściłem Ale praktycznie kont mi nie blokowali - prawdopodobnie przez długi staż Dzisiaj założyłem nowy dziennik - zapraszam.. RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 05-08-2014 23:54 Dzień 11 : Zarobek : $0,74 Wykonano: - Postowanie na fb (łącznie 23 grupy) Straty: - brak Przebieg działań i przemyślenia 11 kont mam zablokowanych. Ostatnie blokady kończą się 19 sierpnia. Jutro , a dokładniej za 2h, jadę nad morze. Chciałem wziąć lapka i postować również tam, ale rozmyśliłem się. Jednak wakacje są żeby wypoczywać. Z tej "okazji" niestety jestem zmuszony zrobić przerwę w zarabianiu. Może to i dobrze, konta poczekają, staż zwiększy się o tydzień i od poniedziałku ruszam z nową mocą ;P Tak więc, kolejny dzień - 12 - będzie dopiero w poniedziałek. Pozdrawiam ! |