Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: ✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ (/Temat-%E2%9C%AA-Dziennik-pracy-mysc-Get-Paid-2-0-%E2%9C%AA-94843)

RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 31-07-2014 23:24

Dzień 6 :

Zarobek : $0,80

Wykonano:
- Postowanie na fb (łącznie 17 grup)

Straty:
- 2 nowe konta pod weryfikacje podeszły, ale kupie starter i po problemie ;p

Przebieg działań i przemyślenia

Otóż decyzja ze zmiana czasu była super. Wykres poszedł ostro w górę i myśle, ze w miare dodawania kont i grup bedzie sie piął coraz wyżej ;D Niesttey tylko 80c, bo stawka dla USA to 2,5$, liczyłem że wróci do 3,97 ;/ Na chwilę obecną grupy wypostowane, lekka rotacja była. Póki co moje normy bezpieczeństwa, to maksymalnie 6 grup na koncie i postowanie tylko raz dziennie. Stworzyłem sobie baze danych grup. Poniewaz postuje tylko jedna tematyke w grupach w ktorych to by raczej nie wygladalo naturalnie gdyby pojawialy sie podobne posty z linkami z shorte, to przy pomocy bazy danych upewniam się, że konta sie nie dublują w grupach. No i w ten sposób powolutku buduje swoje "spamerskie zaplecze".

Cel na lipiec (10$) nie został osiągnięty, licznik zatrzymał się na 8,10 $.

RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - Koja - 01-08-2014 00:20

Gratulacje Smile Wzrost prawie o 50%. Oby tak dalej Tongue

RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 02-08-2014 23:17

Dzień 7 i 8 :

Zarobek : $1,35

Wykonano:
- Postowanie na fb (łącznie 22 grupy)
- now ekonta na fb

Straty:
- blokada na 3 konta do 16 sierpnia...

Liczba wejść w linki wzrasta, zmniejszyła się natomiast stawka dla USA, eCPM spadł z 3,8 do 2,4. Dalej realizuje swój pomysł, dołączam do grup o jednej tematyce, tworze wciąż nowe konta i raz dziennie postuje. Myślę, że bycie cierpliwym i kontynuowanie tej strategii w końcu zacznie być opłacalne.

RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - alussk8 - 03-08-2014 17:50

powodzenia Wink

RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 03-08-2014 23:03

Dzień 9 :

Zarobek : $0,42

Wykonano:
- Postowanie na fb (łącznie 20 grup)
- nowe konta na fb (w tej chwili mam już 20)

Straty:
- blokada na kolejne 3 konta

Ajj...no niestety zbyt agresywnie dołączałem dzisiaj do grup i 3 konta z całkiem dobrymi grupami zostały zablokowane. Dobiłem dzisiaj do liczby 20 kont i póki co więcej nie będę robił, skupię się na tym co mam. Niestety część tych kont ma blokadę na dodawanie postów i dołączanie do grup - z tego względu dzisiejszy "utarg" szału nie robi. No nic..dalej uważam, że działając ostrożnie coś w końcu zacznie z tego wychodzić, tylko nie można się poddawać Wink
20 kont x 7 grup (taki mam póki co limit bezpieczeństwa) = 140 grup, ta liczba już powinna dać jakieś lepsze efekty.

RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 04-08-2014 23:21

Dzień 10 :

Zarobek : $0,30

Wykonano:
- Postowanie na fb (łącznie 20 grup)

Straty:
- brak

Dzisiaj bez komenatrza. Strategia i morale bez zmian.

RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - YouAreKilled - 05-08-2014 20:52

Logujesz się z VPN'a na konta fb ?
A używasz skryptów ?

RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 05-08-2014 21:21

Nie. Według mnie wystarczy nie zapisywac cookie z fejsbooka.
Tzn. najpierw trzeba usunąć wszystkie cookies z przeglądarki. Następnie na fejsbooka logować się tylko i wyłącznie z karty incognito, po wylogowaniu wyłączyć przeglądarkę.
Jeżeli chcesz się przelogować to włączasz od nowa przeglądarkę, kartę incognito, logujesz...itd. Wink

Ja tak bynajmniej działam, nie zmieniam IP i wszystko się jakoś kręci. Mam zablokowane 10 kont na dodawanie do grup, ale to z mojej winy - za agresywanie dodawałem. Natomiast dzień w dzień loguje się na 21 kont i jest ok Wink

Co do skryptów, to póki co nie używam. Czekam aż kolega skrobnie coś pod moje potrzeby, ale nie wiem kiedy to dokładnie będzie Wink

RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - jarunioo7 - 05-08-2014 21:28

Będę śledził, sam działam na shorte.. Musze sam zacząć z trybem incognito bo póki co to nawet cookies nie czyściłem Big Grin Ale praktycznie kont mi nie blokowali - prawdopodobnie przez długi staż Smile Dzisiaj założyłem nowy dziennik - zapraszam..

RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 05-08-2014 23:54

Dzień 11 :

Zarobek : $0,74

Wykonano:
- Postowanie na fb (łącznie 23 grupy)

Straty:
- brak

11 kont mam zablokowanych. Ostatnie blokady kończą się 19 sierpnia.
Jutro , a dokładniej za 2h, jadę nad morze. Chciałem wziąć lapka i postować również tam, ale rozmyśliłem się. Jednak wakacje są żeby wypoczywać. Z tej "okazji" niestety jestem zmuszony zrobić przerwę w zarabianiu. Może to i dobrze, konta poczekają, staż zwiększy się o tydzień i od poniedziałku ruszam z nową mocą ;P Tak więc, kolejny dzień - 12 - będzie dopiero w poniedziałek. Pozdrawiam !