Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ban za oszukanie, skrucha :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Ban za oszukanie, skrucha :) (/Temat-Ban-za-oszukanie-skrucha-92936)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - sheko12 - 22-06-2014 11:26

Patrz komu ufasz.....

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Qwik - 22-06-2014 11:26

W sumie zmieniam zdanie.Nie ma miejsca dla takich osób na tym forum.

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 22-06-2014 11:43

Wiesz... ludzie sie zmieniają, a to było już dość dawno temu i była to głupota Smile

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Sloniasek - 22-06-2014 12:00

Martwią mnie tylko te twoje zbanowane multikonta.

[Obrazek: 4ilvn7.png]

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Majka - 22-06-2014 12:03

(22-06-2014 12:00)Sloniasek napisał(a):  Martwią mnie tylko te twoje zbanowane multikonta.

[Obrazek: 4ilvn7.png]

W pierwszym poście wyjaśnił, że założył multi.

Ja bym mu dała jednak szanse Lol

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 22-06-2014 12:10

kuba134 - pierwsze konto założone kilka lat temu na którym oszukałem
xkuba666x - konto założone juz kilka lat po tym oszukaniu, na którym już normalnie się udzielałem, prowadziłem nawet swój dzienniek zarabiania. Zostało zbanowanie jakiś czas temu (miesiąc temu powiedzmy) za właśnie powiązanie z tym piewrszym.
kurion2222/xkuba134x konta założone żeby widzieć linki w postach (jak się jest niezalogowanym to linki są ukryte) oraz próby wyjaśnienia sprawy z adminem, ale z automatu ban za multikonto.
no a normi999, to obecne konto Smile
Zależy mi na koncie xkuba666x lub ewentualnie kuba134.

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - marcel_kk - 22-06-2014 12:13

Cofam to co napisałem w poście powyżej !
To ten cwaniak kuba134 co tak bezczelnie olewał wpisy
o uregulowanie zapłaty za wykonanie oferty.
Nie wierze w Twoje uczciwe zamiary.
Panie Adminie na tym forum nie ma miejsca dla takich,
widocznie ma znowu jakiś ukryty niecny cel skoro się tak kaja.
Paszoł won!
Dla niezorientowanych w temacie: http://zarabiam.com/Temat-Zamkniety-Stock-4-gr-za-klik-na-dobre-40192?page=4

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - surfer0700 - 22-06-2014 12:15

To jest temat z oszustwem:

http://zarabiam.com/Temat-Zamkniety-Stock-4-gr-za-klik-na-dobre-40192

Kilkadziesiąt osób oszukanych na 4 grosze.
Jestem za odbanowaniem, ale pokuta musi być. Skoro tyle osób oszukałeś, to dużo pracy na darmowych refbackach Cię czeka impreza
Oczywiście zakaz handlu i refbackowania, na koncie z którego ostatecznie będziesz korzystał.

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 22-06-2014 12:24

Tak to ja. Dzięki za przypomnienie tematu, teraz już pamiętam to dokładnie Smile Nawet pamiętam Ciebie^^
Jak widać było to 3 lata temu, stawka 4gr, za głos w konkursie (nawet wygrałem tam koszulkę), więc sytuacja, dokładnie taka jak opisałem w 1 poście. Chciałbym Cię i innych oszukanych teraz za to szczerze przeprosić Smile Jak chcesz to daj na pw numer konta bankowego, podeślę Ci parę groszy za tamto Smile

Edit: Jestem jak najbardziej za taką propozycją Smile w piątek mam ostatni egzamin, wakacje więc mogę z wielką chęcią pomagać Big Grin

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 23-06-2014 15:53

I jak z tym odbanowaniem? Smile Jest jakaś decyzja? Wink