Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Jak zarobić na Subskrypcjach SMS poradnik v1 od DeoRIP - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Jak zarobić na Subskrypcjach SMS poradnik v1 od DeoRIP (/Temat-Jak-zarobic-na-Subskrypcjach-SMS-poradnik-v1-od-DeoRIP-92096)

Strony: 1 2

RE: Jak zarobić na Subskrypcjach SMS poradnik v1 od DeoRIP - brylkowsky - 27-06-2014 19:40

Witam , mam pewien problem przy wstawieniu zdjęcia z videowatch.pl wyskakuje mi : "Oferta czeka na akceptacje przez administratora. Zazwyczaj trwa to od kilku minut do kilku godzin." czekam już parę godzin i dalej nic Sad Ktoś wie ile trzeba czekać ?

RE: Jak zarobić na Subskrypcjach SMS poradnik v1 od DeoRIP - jarunioo7 - 17-07-2014 08:56

Zarejestrowałem się z twojego Refa, póki co jestem jeszcze "zielony" ale mam nadzieje że pierwsze zarobki już nie długo Smile POzdr.

RE: Jak zarobić na Subskrypcjach SMS poradnik v1 od DeoRIP - duomax - 17-07-2014 15:51

Mi się poradnik podoba i bardzo za niego dziękuję. Od niedawna siedzę w subskrypcjach, a raczej dopiero raczkuje Smile

RE: Jak zarobić na Subskrypcjach SMS poradnik v1 od DeoRIP - fastrets - 17-07-2014 16:18

Większość mentorów zarabiających na subskrypcjach sms z zc , swoim poleconym daje na początek identyczny poradnik , heh

RE: Jak zarobić na Subskrypcjach SMS poradnik v1 od DeoRIP - AnnaKa - 24-07-2014 18:28

A ja dałem takie coś na ZC już jakiś czas temu za darmo Wink A mentorowanie jest tylko po to by więcej zarobić nie oszukujmy się. Ponieważ takie czasy że każdy kogo uczymy kradnie metody i wcale na nich nie zarabia... Mam 22 poleconych na FireCPA zarabia 4... reszta poszła jak głodny pies z metodami które im dałem na subskrypcje sms... Jaki kraj tacy ludzie. Jacy ludzie tacy mentorzy... Dlatego takich poradników jest masa ... z wiadomych przyczyn aż się dziwię że to ma prawo bytu w tym dziale.

RE: Jak zarobić na Subskrypcjach SMS poradnik v1 od DeoRIP - Szalony - 26-07-2014 23:31

daje + ale nic nowego jak dla mnie Big Grin

RE: Jak zarobić na Subskrypcjach SMS poradnik v1 od DeoRIP - abelabel2 - 27-07-2014 08:25

Słowo tyczy mnie rozwaliło.

Spam na NK? Dziękuję, nie skorzystam.

RE: Jak zarobić na Subskrypcjach SMS poradnik v1 od DeoRIP - lukaswu - 11-10-2014 02:11

Co do tego "poradnika" zamiesciłbym tylko spam pod video "tu możesz pobrać utwór" i kasa leci ;-)
(tak wiem z lipca, dopiero teraz czytam)

RE: Jak zarobić na Subskrypcjach SMS poradnik v1 od DeoRIP - Szymczuś - 13-10-2014 16:14

Super poradnik, będę korzystał, pozdrawiam Smile

RE: Jak zarobić na Subskrypcjach SMS poradnik v1 od DeoRIP - fusion822 - 14-10-2014 13:52

Dodatkowo można spamować na wszelkich rodzajów czatach, kamerkach Big Grin ludzie też się łapią.