Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie (/Temat-Nie-mam-pomyslu-juz-gdzie-dzialac-FB-sie-wypalil-calkowicie-87920) |
RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Dianton - 23-03-2014 10:39 A to żeś mu na pomagał xD RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - unforgivable - 23-03-2014 10:47 Ja przez 15 dni nic nie zarobiłem, myślałem już nad definitywnym skończeniem tego. Jednak przyszła ciekawa nisza i 21 marca wpadły 2 pierwsze leady 22 marca dopieściłem nisze i niestety, gdybym nie pojechał na trening mógłbym mieć znacznie więcej a tylko 106 leadów i 371 zł Jeszcze dzisiaj rano doszedł 1 lead więc nie jest źle Nic na siłę bo Ci nie wyjdzie. Musisz się dostosować do rynku - czyt. do tego co obecnie i w przyszłości będzie na rynku RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 24-03-2014 09:32 Nie no masakra, próbuję założyć konto, wszystko ładnie pięknie, utworzone, chce się zalogować a tu woła tą *** weryfikację telefoniczną... no przecież nie będę im podawać mojego numeru tel... Myślałem, że to może przez ten e-mail, założyłem na innej stronie, to samo... Wbiłem w TORa, też chciałem utworzyć... to samo... Nie mam pomysłów już serio. RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Symbian - 24-03-2014 10:20 To sobie daj z tym spokój RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Hrustus - 24-03-2014 11:24 Jest strona show up siedzi tam zawsze duzo osób załóż konto i reklamuj powodzenia może Symbian da ci kilka żetonów RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Sloniasek - 24-03-2014 12:05 Wystarczy używać dobrych skracaczy url i po sprawie RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - misterzelek - 24-03-2014 12:47 a ja czekam na wyplate od czwartku -.- RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - rj7rad - 24-03-2014 13:31 Podziwiam ludzi, którzy potrafią wyciągnąć przynajmniej 50 pln na dzień RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 24-03-2014 16:23 NIE DEMOTYWUJ SIĘ!! zamów sobie darmowe startery ze strony Play (te z LTE) i na nich weryfikuj. Zainstaluj sobie jeszcze jedną przeglądarkę tylko do zarabiania!! i używaj w niej trybu incognito bo przez ciasteczka musisz weryfikować telefon. RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 24-03-2014 16:30 Dzięki Panowie za motywację Mam starterów z 8 w domu zamawiałem te darmowe lecz no weryfikuje przez nie po czym chcę napisać posta to blokada nałożona tymczasowa przez Facebooka i dupa Ok, działam z fejsem dalej, instaluję operę. |