Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konto walutowe - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+--- Wątek: Konto walutowe (/Temat-Konto-walutowe-86152)

Strony: 1 2

RE: Konto walutowe - koval78 - 27-02-2014 15:11

(25-02-2014 15:40)asiorek napisał(a):  No nie mam jak jeszcze, bo nie przyszla karta.. stringami bede handlowal Tongue

Jak bede wyplacac srodki to beda pobierali mi prowizje ? No to poczytam i o tym kantorze..

Chcesz pomocy ? to przeczytaj sygnaturke , w sprawach pomocy na pw nie odpowiadam.. !
Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach

Spoko, spoko na pewno przyjdzie w końcu mają na to 10 dni roboczych także trochę czasu jeszcze jest.

Stringi powiadasz? Big Grin Mam trochę koleżanek także jak mi zaoferujesz odpowiednią cenę to odkupię od Ciebie jeden kontener Tongue.

Ja dobrze PayPala nie znam, ale z tego co się orientuje to oni pobierają prowizję a już na pewno przewalutowują po swoim kursie, który będzie większy pewnie o jakieś 30 gr niż w kantorze onlineowym, w którym jest też yuan także to dobra opcja.

Odp: Konto walutowe - asiorek - 27-02-2014 16:01

Czyli nawet jak mam dolary i na walutowe chce przelac to i tak mi pociagna prowizje?

A co do stringow, spoko dogadamy sie ^^ nie wiem czy kontenerami bede ściągał bo nie mam tyle miejsca na podworku Big Grin ale cos da sie zrobic, c string jak mialy stycznosci to moge tanio za oferować: d

Chcesz pomocy ? to przeczytaj sygnaturke , w sprawach pomocy na pw nie odpowiadam.. !
Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach

RE: Konto walutowe - allo2 - 27-02-2014 16:53

RMB obsługuje w Polsce 3 banki i są to rachunki wyłącznie firmowe. Kursy w kantorach są zawsze lepsze niż na paypal-u. Co za głupoty piszesz?

Jeżeli wybierzesz PLN lub USD, wyjdzie na to samo. W przypadku PLN, możesz zasilić swoje konto przelewem bankowym i nie płacisz prowizji za płatność kartą. W drugim przypadku, możesz płacić tylko kartą i pobierana jest wysoka prowizja.

Wypłaty na konta bankowe są darmowe, muszą być w tej samej walucie co twoje konto paypal.

Odp: Konto walutowe - asiorek - 27-02-2014 19:21

Pogubilem sie. : d chodzi mi o to ze zakupilem prepaid walutowy zeby nie przewalutowywac pieniedzy placac kaeta w necie na zagranicznych portalach, chce z paypala ( walita usd juz przewalutowana ) przelac na prepaid walutowy i w dolarach kupowac za granica przeciez z dolarow na dolary nie będzie przewalutowywal?

RE: Konto walutowe - allo2 - 27-02-2014 19:26

Mówimy o płatnościach pp? Nie będzie (w ustawieniach zmień walutę rachunku na USD). Ale będzie pobierana kwota za płatność kartą.

Jak masz konto w PLN, konto paypal możesz za darmo zasilić, ale wtedy przewalutuje.

Tak czy owak, wychodzi na to samo, zależy od kwoty.

Odp: Konto walutowe - asiorek - 27-02-2014 20:14

Dalej sie nie rozumiemy...

Mam konto pp , na ktorym bede dostawal kase z ppa w dolarach, (zeby nie przewalutowywac na pln i wgl) kupilem karte prepaid (15zl ) na ktory chce przelewac te usd i za pomoca tego prepaidu walutowego na ktorym bede mial kolary wykonywac transakce na portalach zagranicznych..