Konto walutowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +--- Wątek: Konto walutowe (/Temat-Konto-walutowe-86152) Strony: 1 2 |
RE: Konto walutowe - koval78 - 27-02-2014 15:11 (25-02-2014 15:40)asiorek napisał(a): No nie mam jak jeszcze, bo nie przyszla karta.. stringami bede handlowal Spoko, spoko na pewno przyjdzie w końcu mają na to 10 dni roboczych także trochę czasu jeszcze jest. Stringi powiadasz? Mam trochę koleżanek także jak mi zaoferujesz odpowiednią cenę to odkupię od Ciebie jeden kontener . Ja dobrze PayPala nie znam, ale z tego co się orientuje to oni pobierają prowizję a już na pewno przewalutowują po swoim kursie, który będzie większy pewnie o jakieś 30 gr niż w kantorze onlineowym, w którym jest też yuan także to dobra opcja. Odp: Konto walutowe - asiorek - 27-02-2014 16:01 Czyli nawet jak mam dolary i na walutowe chce przelac to i tak mi pociagna prowizje? A co do stringow, spoko dogadamy sie ^^ nie wiem czy kontenerami bede ściągał bo nie mam tyle miejsca na podworku ale cos da sie zrobic, c string jak mialy stycznosci to moge tanio za oferować: d Chcesz pomocy ? to przeczytaj sygnaturke , w sprawach pomocy na pw nie odpowiadam.. ! Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Konto walutowe - allo2 - 27-02-2014 16:53 RMB obsługuje w Polsce 3 banki i są to rachunki wyłącznie firmowe. Kursy w kantorach są zawsze lepsze niż na paypal-u. Co za głupoty piszesz? Jeżeli wybierzesz PLN lub USD, wyjdzie na to samo. W przypadku PLN, możesz zasilić swoje konto przelewem bankowym i nie płacisz prowizji za płatność kartą. W drugim przypadku, możesz płacić tylko kartą i pobierana jest wysoka prowizja. Wypłaty na konta bankowe są darmowe, muszą być w tej samej walucie co twoje konto paypal. Odp: Konto walutowe - asiorek - 27-02-2014 19:21 Pogubilem sie. : d chodzi mi o to ze zakupilem prepaid walutowy zeby nie przewalutowywac pieniedzy placac kaeta w necie na zagranicznych portalach, chce z paypala ( walita usd juz przewalutowana ) przelac na prepaid walutowy i w dolarach kupowac za granica przeciez z dolarow na dolary nie będzie przewalutowywal? Chcesz pomocy ? to przeczytaj sygnaturke , w sprawach pomocy na pw nie odpowiadam.. ! Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Konto walutowe - allo2 - 27-02-2014 19:26 Mówimy o płatnościach pp? Nie będzie (w ustawieniach zmień walutę rachunku na USD). Ale będzie pobierana kwota za płatność kartą. Jak masz konto w PLN, konto paypal możesz za darmo zasilić, ale wtedy przewalutuje. Tak czy owak, wychodzi na to samo, zależy od kwoty. Odp: Konto walutowe - asiorek - 27-02-2014 20:14 Dalej sie nie rozumiemy... Mam konto pp , na ktorym bede dostawal kase z ppa w dolarach, (zeby nie przewalutowywac na pln i wgl) kupilem karte prepaid (15zl ) na ktory chce przelewac te usd i za pomoca tego prepaidu walutowego na ktorym bede mial kolary wykonywac transakce na portalach zagranicznych.. Chcesz pomocy ? to przeczytaj sygnaturke , w sprawach pomocy na pw nie odpowiadam.. ! Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach |