![]() |
Sauer - ku niezależności finansowej. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sauer - ku niezależności finansowej. (/Temat-Sauer-ku-niezaleznosci-finansowej-84901) Strony: 1 2 |
RE: Sauer - ku niezależności finansowej. - Sauer - 03-02-2014 11:24 (02-02-2014 21:24)msd2410 napisał(a): Uchylisz rąbka tajemnicy? W jakim systemie afiliacyjnym wynegocjowałeś wyższe stawki? Jasne, to żadna tajemnica - ad4mmo.pl ![]() 3 luty 2014 -naturalnie jak co dnia, dorzuciłem 15 backlinków do każdej ze stron -zaktualizowałem bazę wpisów na portalu wzorującym się onetem -dziś wieczór wraca mój koder, także do jutra 12 godzina, strona STEAM'owa powinna być skończona w stu procentach -w między czasie, skupiłem się na tworzeniu fanpage (wynik od wczoraj - marne 500 lajków, aczkolwiek całkowicie bez mojej ingerencji, chyba wstrzeliłem się w upodobania wiary) -pospamowałem trochę linkami mspartners, muszę wygenerować jakiś dodatkowy dochód, typowo inwestycyjny - 10$ wczoraj przyciąłem, mało, bo mało - ale te trzy dychy dziennie, pomnożyć przez 7 dni do wypłaty - 210zł na inwestycję, to mało nie jest. Zarobek: 10,21$ RE: Sauer - ku niezależności finansowej. - msd2410 - 03-02-2014 12:25 10$ z mspartners na fanpage? Jak to możliwe? Wrzuciłem parę razy na swoje fanpage 100k (4 fanpage powyzej 100k). Wynik? 0$ ;o Sauer - ku niezależności finansowej. - Magnus - 03-02-2014 17:38 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. Sauer - ku niezależności finansowej. - yazir - 03-02-2014 19:27 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |