Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Który według ciebie Restock zaliczasz do "udanych" ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17)
+------ Wątek: [Zamknięty]Który według ciebie Restock zaliczasz do "udanych" ? (/Temat-Zamkniety-Ktory-wedlug-ciebie-Restock-zaliczasz-do-udanych-7828)

Strony: 1 2 3 4

RE: Który według ciebie Restock zaliczasz do "udanych" ? - Janas - 29-05-2010 10:10

Do udanych zaliczam kwietniowy. Mimo fail restocków zamówiłem zegarek bez żądnych lagów bugow itp.

RE: Który według ciebie Restock zaliczasz do "udanych" ? - BartuS - 29-05-2010 10:27

Ja myślę, że w grudniu Lockerz dopiero się uruchomiło, dopiero zrobiło wielki RESTOCK. Pamiętam. Jeszcze na com.pl byłem tutem, to 7 stron z wygranymi. Same iPody, XBoxy, PSP... Cudo. Ja ładnego Toucha zgarnąłem, a miałem wziąć PSP Rock Band (Nawet już byłem w Redeem Now.) Ale nie, już w listopadzie próbowałem go zgarnąć i gówno, to brałem Toucha ;]

RE: Który według ciebie Restock zaliczasz do "udanych" ? - bmw00 - 29-05-2010 13:29

Mi zaden restock nie przypad do gustu czyli Inny, niewymieniony

RE: Który według ciebie Restock zaliczasz do "udanych" ? - Zythus - 29-05-2010 15:53

Styczniowy, wygrałem grę
Lutowy - zabrakło jakichś 3 sekund do PSP [po wypełnieniu formularza, i naciśnięciu Redeem - FAIL]

RE: Który według ciebie Restock zaliczasz do "udanych" ? - Kilol - 29-05-2010 16:28

Lutowy, mimo tego, że zamówiłem tylko grę.

RE: Który według ciebie Restock zaliczasz do "udanych" ? - Tidus - 29-05-2010 16:30

Kwietniowy. Bo wygrałem grę

RE: Który według ciebie Restock zaliczasz do "udanych" ? - Czarny767 - 29-05-2010 16:48

Majowy.Wygrana 25$ Smile

RE: Który według ciebie Restock zaliczasz do "udanych" ? - Damian` - 29-05-2010 21:26

A gdzie opcja żaden??

RE: Który według ciebie Restock zaliczasz do "udanych" ? - Andre101 - 29-05-2010 21:31

Ja brałem udział tylko w jednym restocku więc zaznaczyłem go czyli marcowy.

RE: Który według ciebie Restock zaliczasz do "udanych" ? - ledo - 30-05-2010 11:18

Żaden. 2 restocki, dwa niefarty :/