![]() |
Świetna akcja straży miejskiej.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Świetna akcja straży miejskiej.. (/Temat-Swietna-akcja-strazy-miejskiej-68211) |
RE: Świetna akcja straży miejskiej.. - Max998 - 22-04-2013 16:17 Najczęściej straż miejska to starsi panowie (pewnie dziadki na emeryturze) bądź młodsi którzy są za słabi na wstąpienie w szeregi policyjne. Według mnie straż miejska to głupota a do tego zabierają prace policji. Nigdy nie zapomnę widoku karetki pogotowia (S) pod urzędem skarbowym z blokadą na kole.. A co gdyby kogoś nagle musieli zawieść do szpitala?!.. Po coś tam przyjechali i przypuszczam, że komuś udzielali tam pomocy. Dlaczego nie zrobiłem zdjęcia i nie pokazałem tego w necie bądź u nich na komendzie.. ![]() RE: Świetna akcja straży miejskiej.. - rozekrr - 22-04-2013 16:28 Tyrkijt, jak byś nie zauważył edytowałeś posta w tym samym czasie co napisałem swojego posta, także chyba odświeżyć nie mogłem, pomyśl ![]() Co do filmu, bez komentarza, bo przecież nie wiemy co facet zrobił przed, film nagrywany jest od momentu jego złapania ![]() RE: Świetna akcja straży miejskiej.. - Ty27mek - 22-04-2013 16:41 No właśnie chodzi mi o to, że strażnicy zwaliliby całą winę na niego, nie byłoby świadków, nie byłoby sytuacji, koleś jeszcze by odsiedział jak nic nie zrobił... RE: Świetna akcja straży miejskiej.. - kleomenes - 22-04-2013 17:05 @Ty27mek, nie przesadzasz czasem ? Jak jest w porządku to za co mieli by go przymknąć ? Dostaliśmy film, nic więcej nie wiadomo, szkoda snuć domysły ![]() RE: Świetna akcja straży miejskiej.. - makingmoney - 22-04-2013 18:03 ... RE: Świetna akcja straży miejskiej.. - Aroonia93 - 22-04-2013 18:16 pamiętam podobny przypadek , tyle ze straz miejska wdupcyła starszemu człowiekowi na rynku , za handel ziemniakami w niedozwolonym miejscu . wyje*bać ich , po co oni nam potrzebni ? darmozjady pie**dolone.. makingmoney ,, stróżów prawa " - SM uważasz za stróżów prawa ? widziałeś kiedyś strażaka miejskiego na mieście po godz 20.00? NIE ! to jest stróż prawa , proszę CIę.. strażaki to bezmózgi , chodzą i wypisują CI mandaty , za palenie w miejscu publicznym , zatrzymanie sie z niewłaściwym miejscu , co najlepsze coraz częściej na zbyt wiele sobie pozwalają , nie nazwał bym ich stróżami prawa ![]() RE: Świetna akcja straży miejskiej.. - Max998 - 22-04-2013 18:28 Cytat:strażaki to bezmózgi E, e, e dobrze, że mówisz o strażnikach miejskich bo jak byś mówił o strażakach (straż pożarna) to bym Cię znalazł.. ![]() Straż pożarna - rulez ![]() RE: Świetna akcja straży miejskiej.. - daniel42na - 22-04-2013 18:51 Tak mi się przypomniało.. Profesjonaliści SM w akcji http://www.wykop.pl/ramka/1482973/straz-miejska-jaslo-wynik-sprawy/ Oczywiście prawo stoi za nimi, bo kto by karał maszynki do robienia kasy. ![]() RE: Świetna akcja straży miejskiej.. - Tyrkijt - 22-04-2013 18:56 (22-04-2013 18:03)makingmoney napisał(a): Skąd wy wiecie za co go zatrzymali? Czy na tym filmie wypowiada się prokurator, policjant lub strażnik miejski? Strażnik miejski nawet się wylegitymować nie chciał, a jak ktoś chce to on musi się wylegitymować. Odmówił podania swoich danych więc o czymś to świadczy(?). Wątpie też żeby udawał, że coś go boli ![]() ![]() ![]() RE: Świetna akcja straży miejskiej.. - makingmoney - 22-04-2013 19:03 ... |