Same sprawdzone serwisy zarobkowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Same sprawdzone serwisy zarobkowe (/Temat-Same-sprawdzone-serwisy-zarobkowe-66651) Strony: 1 2 |
RE: Same sprawdzone serwisy zarobkowe - szybki13 - 26-03-2013 17:05 Witam wszystkich i informuje iż poprawki na stronie zacznę po 01.04 gdyż aktualnie jestem na urlopie i nie mam takiego dostępu do internetu jakiego bym potrzebował. A co do opinii na temat strony, po raz kolejny informuje że nikogo d niczego nie zmuszam, a krytykować potrafi każdy... Stworzyłem stronę z myślą by pomóc innym, ale nie każdy potrafi to docenić... Nic z tego nie mam (a reklamy będą inaczej gdyż sam wiem że jest to trochę odstraszające) Zmieniając temat wszystkim życzę Smacznego jajka i Wesołych Świąt RE: Same sprawdzone serwisy zarobkowe - MrocznyKILL - 27-03-2013 15:19 Widzę zmieniłeś kolorystykę według mnie nie jest to zbyt przyjazne połączanie :/ Wiem że zieleń = zaufanie ... ale na www wprost zzielenieć można RE: Same sprawdzone serwisy zarobkowe - szybki13 - 28-03-2013 09:35 Zgadzam się iż ten zielony kolor to nie za dobry dobór. Zmieniłem kolorystykę szarą, siwą (jak kto woli). Usunąłem również nie które reklamy... Zapraszam do współpracy RE: Same sprawdzone serwisy zarobkowe - szybki13 - 08-04-2013 08:30 Zapraszam na stronę, wprowadzone zmiany wizualne jak i dodana nowa zakładka "Polecane strony" (każdy kto posiada stronę związaną zarabianiem może ją zgłosić, wystarczy wysłać w formularzu link strony, mile widziany banner) zupełnie za darmo (puki co) strona jak na dzień dzisiejszy średnio dziennie ma około 500 wejść (według statystyk serwera) i stale rośnie RE: Same sprawdzone serwisy zarobkowe - Nicktim - 08-04-2013 09:55 Sorka, ale ta strona wygląda jak @#%^&*! blog na darmowym hostingu. RE: Same sprawdzone serwisy zarobkowe - szybki13 - 08-04-2013 12:44 XAA.PL to nie darmowy hosting - zanim ktoś coś napisze, niech sprawdzi, ale szanuje każdą wypowiedź RE: Same sprawdzone serwisy zarobkowe - szybki13 - 08-05-2013 18:22 Same sprawdzone serwisy zarobkowe - Sloniasek - 23-06-2013 09:22 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |