cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto (/Temat-cashtowns-zarabiaj-euro-budujac-swoje-miasto-65214) |
RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 20-02-2013 21:05 inwestowac nie trzeba ale wiadomo, ze gra wtedy rozwija sie dluzej. tak na szybkiego (postaram sie jak najszybciej zrobic opisowke w pierwszym poscie, a jest co opisywac): jest kilka sposobow pozyskiwania zlota - wlasna produkcja - na start mamy 6 fabryczek na poziomie 1, to co wyprodukujemy mozemy sprzedac w marecie - sprzedaz pracownikow - jezeli mamy duzo niewykozystanych pracownikow rowniez mozemy ich sprzedawac (mozna wyszkolic niewyszkolonych pracwonikow i ich sprzedac - do tego potrzebujemy szkoly i niewyszkolonych pracownikow) - mozemy sprzedawac wojownikow i sprzet militarny - mozemy podbijac inne miasta (do tego potrzebujemy wlasnej armii) i otrzymywac od nich % od zarobkow - sa jeszcze bonusy za stopien rozbudowy miasta przez poleconych graczy - akcje gry - mozna kupic akcje gry Sam jeszcze wszystkiego nie wiem i moglem cos ominac. Pamietajmy ze jest to alfa test i moga dojsc jeszcze inne sposoby zarobkow. RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - sebens - 20-02-2013 21:19 poszło z refa RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - patryk574 - 21-02-2013 12:40 zarejestrowałem się przed chwila i zleciłem produkcje we wszystkich 6 fabrykach, i to wszystko ? teraz muszę czekać te 3h aż się skończy produkcja i zacząć od nowa czy coś jeszcze się da tam robić na początku ? RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - Beliarossi - 21-02-2013 15:04 ja ulepszylem pierw droge potem zlecilem 6 produkcji i kupilem 1 pracownika radze ci to samo zrobic w ogole to moze zalozyc jakas grupe zeby pogadac o tej grze? widze malo osob probuje cos w niej zdziałac 43złota = 1 euro czyli źle nie jest RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - patryk574 - 21-02-2013 15:11 a gdzie się kupuje tych pracowników bo nie ogarniam RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - patryk574 - 21-02-2013 15:29 i jak ulepszyłeś drogę ? tam trzeba ulepszać po jednym kwadracie nie da się chyba całej drogi na raz RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 21-02-2013 15:50 pracownikow kupuje sie w markecie w zakladce workers. droge ulepsza sie po jednym kwadraciku. no i nieststy na poczatku nie ma co zbytnio tam robic. ja gram ok 2 tyg i skupilem sie glownie nie na rozbudowie miasta tylko na ulepszaniu fabryk, ratusza itp... postawilem na poczatku szkole, market, remize strazacka, policje, restauracje i bank i zle zrobilem poniewaz te budynki nalezy budowac w odpowiednich miejscach, nie na chybil trafil tu mi sie podoba. kazdy budynek ma wplyw na inny przy ulepszaniu. RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - patryk574 - 21-02-2013 15:58 przydałby się jakiś poradnik do tej gry RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 21-02-2013 16:05 dokladnie. sam dochodze do tego co i jak metoda prob i bledow. RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 21-02-2013 16:20 moze warto opisywac co jak i gdzie budowac. w pierwszym poscie dodalem mala opisowke, bede ja uaktualnial. na ta chwile na szybko opisalem pare budynkow i ich udoskonalanie. |