![]() |
Ból dziąsła - ósemka - Ząb mądrości - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Ból dziąsła - ósemka - Ząb mądrości (/Temat-Bol-dziasla-osemka-Zab-madrosci-64431) Strony: 1 2 |
RE: Ból dziąsła - ósemka - Ząb mądrości - bartex89 - 06-02-2013 22:56 Wszystko zalezy od zebow, jedni maja mniejsze korzenie inni wieksze jak ja. U mnie wyrwanie prawej osemki zakonczyło sie bolem na 2 tyg i jedzeniem na lewej stronie. Z lewą osemką wiecej sie nacierpiałem, gdyż chirurg go ułamał i został korzeń. Trzeba było zrobić powtorne przeswietlenie i za 4 dni znow wyrywał, tym razem znieczulenie nie działało... Skończyło sie L4 na 2 tyg , a gornych osemek juz ne ruszam, niech sobie bola;] RE: Ból dziąsła - ósemka - Ząb mądrości - viper_vaga - 06-02-2013 22:58 (06-02-2013 21:33)Admin napisał(a): Hejka, czy ktoś miał problemy z zębami mądrości?1. Mi się zmienił zgryz, szczęka dolna trochę się cofneła. 2. Nie bolały jak rosły. 3. Znieczulenie ok. 40zł. |