Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Banki (/Forum-Banki-237) +--- Wątek: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? (/Temat-Konto-w-mBanku-czy-sa-pobierane-jakies-oplaty-za-prowadzenie-konta-58091) |
RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - tomazzi - 28-08-2012 23:10 (28-08-2012 22:52)misiaczek25 napisał(a): No tak jest mkiosk ale daleko od mojego miejsca zamieszkania :-( zawsze tam na pewno jesteś, więc wpłaty dokonać możesz ale tutaj musisz sam podjąć decyzję, do tego kolega zaproponował ci refback także zawsze coś dla ciebie przy okazji RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - misiaczek25 - 29-08-2012 10:53 Dzięki wam za informację lecz musiałbym się zastanowić ponieważ w ING jest tak że się płaci 7zł wszystkie bankomaty za darmo no i wpłatomat blisko :-) RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - tomazzi - 29-08-2012 11:30 miałem konto w ing i zrezygnowałem z ich usług x problemów podczas korzystania z wpłatomatu, dobrze, że zawsze brałem wydruk bo była podkładka do reklamacji nie raz pieniądze trafiały po reklamacjach dopiero po 2 tygodniach na konto osobiście nie polecam usług tego banku po swoich doświadczeniach z nimi z mbank nigdy żadnych problemów nie miałem, korzystam z ich usług od 2006 roku RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - Sloniasek - 29-08-2012 11:32 Wpłatę gotówki na konto mBank można zrealizować w sklepie Żabce Za używanie karty pobierana jest opłata w wysokości 2zł/msc RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - tomazzi - 29-08-2012 11:35 (29-08-2012 11:32)Sloniasek napisał(a): Wpłatę gotówki na konto mBank można zrealizować w sklepie Żabce jak to się człowiek cały życie uczy, a i tak g***i umiera nie wiedziałem nawet Słoniasek, że jest taka możliwość wpłaty w sieci sklepów żabka wiem, że wpłaty i wypłaty powyżej 10 000 dokonywać można w oddziałach banku millenium RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - misiaczek25 - 29-08-2012 11:36 No to jednak płaci się za kartę 2zł :-( miesięcznie a na stronie nic takiego nie pisze no może że przeoczyłem. RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - misiaczek25 - 29-08-2012 11:59 Chyba założę w ING bardziej będzie mi się to opłacało ponieważ mam blisko wpłatomaty, mogę wybierać za darmo z wszystkich bankomatów, opłata miesięczna to tylko 7zł, aby jej uniknąć wystarczy w miesiącu zrobić zakupy na minimum 100pln :-) więc chyba to będzie najlepszy wybór. RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - Sloniasek - 29-08-2012 12:06 @edit Jednak już nie można wpłacać pieniędzy w Żabkach ;/ Oficjalny komunikat ze strony mBanku Informujemy, że mBank zakończył współpracę z siecią sklepów Żabka i Freshmarket z dniem 31.12.2011r. Usługa jest niedostępna. @misiaczek W mBanku masz również możliwość wypłaty środków ze wszystkich bankomatów, ta usługa kosztuje 5zł/msc RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - diabloo07 - 29-08-2012 12:18 A ja polecam Alior Sync - darmowa karta, darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów, darmowe przelewy (w tym 10 natychmiastowych miesięcznie), wpłatomaty też są, a jak nie to zawsze można do Alioru iść i wpłacić do tego do 31 sierpnia można założyć konto otrzymując 50 zł premii po spełnieniu kilku warunków. RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - viper_vaga - 29-08-2012 12:23 (29-08-2012 12:18)diabloo07 napisał(a): A ja polecam Alior Sync - darmowa karta, darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów, darmowe przelewy (w tym 10 natychmiastowych miesięcznie), wpłatomaty też są, a jak nie to zawsze można do Alioru iść i wpłacić do tego do 31 sierpnia można założyć konto otrzymując 50 zł premii po spełnieniu kilku warunków. ja przekroczyłem rachunek o 3grosze i mam do zapłaty 95zł miesięcznie. Fajnie? teraz juz mam chyba -70 |