![]() |
Tani Internet za granicą - szukam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Tani Internet za granicą - szukam (/Temat-Tani-Internet-za-granica-szukam-56563) Strony: 1 2 |
RE: Tani Internet za granicą - szukam - Baleron333 - 26-07-2012 18:01 Elo, ja byłem w grecji ponad 4 lata, i tam np. wieczorem możesz iść do kafejki (są na każdym rogu, ciapuchy przeważnie je prowadzą) i się płaci 1 Euro za godz więc to niewiele . A konkretnie w jakim mieście będziesz ? Albo jest też internet na doładowania, sam tego nie praktykowałem ale to jest coś takiego że za ile sobie wykupisz karte (ilosc GB), i mozesz to sobie tracic a jak ci sie kosnczy to przedluzyc albo nie korzystac po prostu RE: Tani Internet za granicą - szukam - bmw00 - 26-07-2012 21:06 Kafejka pewnie bedzie w hotelu na 100 % tylko ceny inne bo baleron mówi głupoty że 1 euro - 1 h surfowanie w sieci . Od 1-2 euro = 10 min RE: Tani Internet za granicą - szukam - Admin - 26-07-2012 21:53 (26-07-2012 18:01)Baleron333 napisał(a): Elo, ja byłem w grecji ponad 4 lata, i tam np. wieczorem możesz iść do kafejki (są na każdym rogu, ciapuchy przeważnie je prowadzą) i się płaci 1 Euro za godz więc to niewiele . A konkretnie w jakim mieście będziesz ? Albo jest też internet na doładowania, sam tego nie praktykowałem ale to jest coś takiego że za ile sobie wykupisz karte (ilosc GB), i mozesz to sobie tracic a jak ci sie kosnczy to przedluzyc albo nie korzystac po prostu 1 euro za godzinkę to taniutko, tylko gorzej jak "ciapachów" nie będzie, a jadę na Krete (26-07-2012 21:06)bmw00 napisał(a): Kafejka pewnie bedzie w hotelu na 100 % tylko ceny inne bo baleron mówi głupoty że 1 euro - 1 h surfowanie w sieci . tez mi się wydaje że takie stawki będą, dlatego szukam tańszego rozwiązania. RE: Tani Internet za granicą - szukam - Driver494 - 27-07-2012 12:37 Bierz lapa z wifi i nawet jak hotel nie bedzie miał wifi to może jakaś pobliska restuauracja ![]() 1 Euro za godzine? to nawet u mnie w miescie w kafejce jest 4zł za 15 minut :S RE: Tani Internet za granicą - szukam - polik95 - 30-07-2012 20:28 akurat ja nie pomoge, ale bedac w 3gwiazdkowym hotelu w czechach przejazdem do wloch wifi w pokoju mialem za darmo, wiem ze w grecji teraz kryzys ale kto wie ![]() RE: Tani Internet za granicą - szukam - zarabiamwnecie - 30-07-2012 20:38 Na bank wifi mają hotele +2.. A jak mają zabezpieczenie to wystarczy spytać w recepcji o hasło. Odp: Tani Internet za granicą - szukam - Scoobyx - 30-07-2012 21:41 O jedziesz na kretę, ja też. Jaka miejscowość i termin? Ja rok temu byłem w hotelu 3 gwiazdkowym, koło salonik i internet był w hotelu. W tym roku jadę do hotelu też 3* i z tego co czytałem w necie, również jest internet. Więc na bank w twoim też będzie ![]() Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk RE: Odp: Tani Internet za granicą - szukam - Admin - 30-07-2012 22:17 (30-07-2012 21:41)Scoobyx napisał(a): O jedziesz na kretę, ja też. Jaka miejscowość i termin? Ja rok temu byłem w hotelu 3 gwiazdkowym, koło salonik i internet był w hotelu. W tym roku jadę do hotelu też 3* i z tego co czytałem w necie, również jest internet. Więc na bank w twoim też będzieMiejscowości nie pamiętam, jądę 4tego sierpnia ![]() Oby było tak jak mówicie ![]() RE: Tani Internet za granicą - szukam - Baleron333 - 30-07-2012 22:30 na krecie też powinni być . Weźcie się ogranijcie nigdy nie byłeś w Grecji a podważasz to co mówię -,- , byłem i sam płaciłem normalnie Euro za godzine i tyle, nie ogarniasz tematu to się nie odzywaj. Na Krecie powinny być (ciapuchy) w końcu to największa wyspa na Grecji ;] , a co do samych wakacji to byłem też na Tinos, i kilku innych i są również zajebis*e jak KRETA ![]() RE: Tani Internet za granicą - szukam - bmw00 - 03-08-2012 19:13 Baleron skąd wiesz że nie byliśmy w Grecji ![]() |