Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195)
+--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228)
+--- Wątek: [Zamknięty]Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody (/Temat-Zamkniety-Zawiadomienie-Oskarzenie-o-uzywanie-bez-zgody-53856)

Strony: 1 2 3

RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - Jeppers - 25-05-2012 17:58

Co to kur*a znaczy " nastepnie wyslane pismy chyba ze strony znikn" jak można wysłać "pismy" i co to jest ?

Nie odpisuj mu szkoda czasu

RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - Ty27mek - 25-05-2012 17:59

Tak, tak. On może co najwyżej napisać "proszę wysokiego sondu".
Ja tam bym kolesia olał, swoim stylem pisma przypomina mi "prawnika" z forum, który to kiedyś był Smile

RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - tomazzi - 25-05-2012 18:06

(25-05-2012 15:23)CrisPL napisał(a):  Dzięki za pomoc Smile

@Edit

Odpisałem:
Cytat:Przedstaw dowód swojego stanowiska. Bo sądząc po nazwie jak i sposób w jaki napisałeś ten e-mail stwierdzam, że nie jesteś żadnym adwokatem. Uważaj, bo ja jeszcze cię zgłoszę w sądzie za zastraszanie organami ścigania. Pozdrawiam oszusta.

A on na to:
Cytat:Jezeli pan tak uwaza no to juz nie moja sprawa , do tygodnia zostanie namierzony panski adres ip a nastepnie wyslane pismy chyba ze strony znikna

na twoim miejscu telefon na policję, podanie adresu e-mail i zgłoszenie sprawy nie będzie cię gówniarz nękał i spamował a spam i takie "groźby" są karalne
ja już pisałem, że stylem przypomina jednego prafnika który na tym forum pokazówki już swoich możliwości pokazał
a plus jak mówię żadna kancelaria nie wysyła żadnych pism czy adwokat z poczt wp
każdy ma swoją prywatną firmową i kancelarii oficjalną pocztę a nie ogólną wp

RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - teel - 25-05-2012 18:36

Cytat:Jezeli pan tak uwaza no to juz nie moja sprawa , do tygodnia zostanie namierzony panski adres ip

Typowy tekst 13-latka.

Coś w stylu:
"Już zgłaszam to pewnym osobom, za maksymalnie kilka godzin hakerzy włamią się na Pański komputer, i wykradną wszystkie dane!"

A nie.. U niego wyglądałoby to mniej więcej tak:
"juz zglaszam to pewnym osobą za maksymalnie kilka godzin hakerzy wlamio sie na panski komputer i wykradna wszystkie dane!!!!!!!!"

RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - Sloniasek - 26-05-2012 07:31

Jakiś dzieciak bawi się w adwokata i wielkiego prawnika.
Odpuść Smile

RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - Kzn - 26-05-2012 09:47

Weś odpuść widać, że to Fake.
Poprostu widocznie robisz jakiemuś dziecku konkurencje.

Lepiej daj mi tego maila to przetestuje mojego: MailBomber'a napisanego w Delphi ;D
Do wysyłanie pojedyńczych wiadomości do 1 usera lub 1 wiadomości do nawet kilku milionów userów ;D

RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - kris009c - 26-05-2012 19:58

j.w. niezła beka z niego ;D

RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - CrisPL - 27-05-2012 12:08

(26-05-2012 09:47)Kzn napisał(a):  Weś odpuść widać, że to Fake.
Poprostu widocznie robisz jakiemuś dziecku konkurencje.

Lepiej daj mi tego maila to przetestuje mojego: MailBomber'a napisanego w Delphi ;D
Do wysyłanie pojedyńczych wiadomości do 1 usera lub 1 wiadomości do nawet kilku milionów userów ;D

W opisie tematu jest podany ten e-mail jakbyś zauważył.

RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - haribol - 27-05-2012 13:00

możesz lać ciepłym moczem

RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - kipeer - 28-05-2012 02:05

A potem sie umoczy ;-D bo ktos to przesada w ogole jaki typek wrzucil taki problem na forum. PRawie jak forum bravo :-D