[Zamknięty]Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: [Zamknięty]Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody (/Temat-Zamkniety-Zawiadomienie-Oskarzenie-o-uzywanie-bez-zgody-53856) |
RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - Jeppers - 25-05-2012 17:58 Co to kur*a znaczy " nastepnie wyslane pismy chyba ze strony znikn" jak można wysłać "pismy" i co to jest ? Nie odpisuj mu szkoda czasu RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - Ty27mek - 25-05-2012 17:59 Tak, tak. On może co najwyżej napisać "proszę wysokiego sondu". Ja tam bym kolesia olał, swoim stylem pisma przypomina mi "prawnika" z forum, który to kiedyś był RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - tomazzi - 25-05-2012 18:06 (25-05-2012 15:23)CrisPL napisał(a): Dzięki za pomoc na twoim miejscu telefon na policję, podanie adresu e-mail i zgłoszenie sprawy nie będzie cię gówniarz nękał i spamował a spam i takie "groźby" są karalne ja już pisałem, że stylem przypomina jednego prafnika który na tym forum pokazówki już swoich możliwości pokazał a plus jak mówię żadna kancelaria nie wysyła żadnych pism czy adwokat z poczt wp każdy ma swoją prywatną firmową i kancelarii oficjalną pocztę a nie ogólną wp RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - teel - 25-05-2012 18:36 Cytat:Jezeli pan tak uwaza no to juz nie moja sprawa , do tygodnia zostanie namierzony panski adres ip Typowy tekst 13-latka. Coś w stylu: "Już zgłaszam to pewnym osobom, za maksymalnie kilka godzin hakerzy włamią się na Pański komputer, i wykradną wszystkie dane!" A nie.. U niego wyglądałoby to mniej więcej tak: "juz zglaszam to pewnym osobą za maksymalnie kilka godzin hakerzy wlamio sie na panski komputer i wykradna wszystkie dane!!!!!!!!" RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - Sloniasek - 26-05-2012 07:31 Jakiś dzieciak bawi się w adwokata i wielkiego prawnika. Odpuść RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - Kzn - 26-05-2012 09:47 Weś odpuść widać, że to Fake. Poprostu widocznie robisz jakiemuś dziecku konkurencje. Lepiej daj mi tego maila to przetestuje mojego: MailBomber'a napisanego w Delphi ;D Do wysyłanie pojedyńczych wiadomości do 1 usera lub 1 wiadomości do nawet kilku milionów userów ;D RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - kris009c - 26-05-2012 19:58 j.w. niezła beka z niego ;D RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - CrisPL - 27-05-2012 12:08 (26-05-2012 09:47)Kzn napisał(a): Weś odpuść widać, że to Fake. W opisie tematu jest podany ten e-mail jakbyś zauważył. RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - haribol - 27-05-2012 13:00 możesz lać ciepłym moczem RE: Zawiadomienie - Oskarżenie o używanie bez zgody - kipeer - 28-05-2012 02:05 A potem sie umoczy ;-D bo ktos to przesada w ogole jaki typek wrzucil taki problem na forum. PRawie jak forum bravo :-D |