[Sprzedam]Nisza_by_Tajniak + Poradnik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam]Nisza_by_Tajniak + Poradnik (/Temat-Sprzedam-Nisza-by-Tajniak-Poradnik-52972) |
RE: [Sprzedam]Nisza_by_Tajniak + Poradnik - szlachetny3 - 02-05-2012 16:52 (02-05-2012 16:30)dennisek78 napisał(a): Aż się zdziwię jak dał użytkownikowi z 50postami poradnik do recenzji /wink Nie rozumiem Cię ? Dałem do recenzji osobom, które mają już całkiem spory staż na forum i wiedzą sporo na temat zarabiania w internecie. Do tego, niedługo powinna się pojawić recenzja jednego z Tutorów, więc cierpliwości. RE: [Sprzedam]Nisza_by_Tajniak + Poradnik - ciamciaj - 02-05-2012 16:59 Nigdzie nie widze zeby recenzował go ktoś z 50 postami Co do poradnika. WARTO KUPIĆ! RE: [Sprzedam]Nisza_by_Tajniak + Poradnik - Dennisek78 - 02-05-2012 17:06 szlachetny jak narazie nie poręczyłeś się żadnemu tutorowi dać poradnika :F RE: [Sprzedam]Nisza_by_Tajniak + Poradnik - szlachetny3 - 02-05-2012 17:17 (02-05-2012 17:06)dennisek78 napisał(a): szlachetny jak narazie nie poręczyłeś się żadnemu tutorowi dać poradnika :F Wysłałem go do Tutor'a Sloniasek Przecież pisałem, że czekam na recenzję ... Czytanie ze zrozumieniem się kłania RE: [Sprzedam]Nisza_by_Tajniak + Poradnik - Sloniasek - 02-05-2012 19:35 Już się biorę za recenzję, cierpliwości zedytuje posta. Recenzja: Uważam że jest to niezbyt znana metoda zarobku, jednak dla początkujących posiadaczy tego poradnika wydaje mi się za trudna, chociaż metoda jest skomplikowana to może być "niezłą niszą" i można z tego wyciągnąć dobre pieniądze Nie jest związany z pobieraniem plików, Co do estetyki poradnika to jest estetyczny, są screeny i opisane wszystko krok po kroku co należy wykonać. Uważam że cena jest odpowiednia, "nisza" nie wiąże się z PPA i uważam że metoda wymaga trochę czasu. Ogólna ocena 9/10 Jednak w bliżej nieokreślonym czasie spróbuję tej metody RE: [Sprzedam]Nisza_by_Tajniak + Poradnik - szlachetny3 - 02-05-2012 22:25 Trzy pierwsze poradniki są już zarezerwowane ! OCZYWIŚCIE LICZY SIĘ KTO PIERWSZY PRZELEJE PIENIĄDZE !!! --- To informacja do osób, które się zgłosiły na PW, a nie przelały jeszcze pieniędzy ! Lista kupujących będzie stale aktualizowana w poście głównym #1. Zapraszam do kupna RE: [Sprzedam]Nisza_by_Tajniak + Poradnik - Dennisek78 - 02-05-2012 22:29 To że zarezerwowane, myślę nie powinny decydować o "promocji" 3 pierwsze osoby które wpłacą powinny mieć "promocję" a nie 3 pierwsze osoby piszące a potem i tak tego nie kupią... @Rezerwuje i postaram się do jutra wysłać money @Podaj na PW nr. gg mam kilka pytań. RE: [Sprzedam]Nisza_by_Tajniak + Poradnik - barto - 02-05-2012 23:38 Kupiłem poradnik i powiem wprost, za taka cenę nie żałuje. Przy odrobinie pracy zwróci wam się tego samego dnia. Metoda jest bardzo mało znana,wymaga pracy i zaangażowania. Jeśli dobrze się to przemyśli i połączy w jakiś sposób z PPA można naprawdę ładne pieniądze na tym trzepać. Poradnik sam w sobie jest krótki zwięzły i na temat, autor ładnie, wręcz łopatologicznie tłumaczy krok po kroku co i ja należy robić dodatkowym atutem są screeny. Moim skromny zdaniem ten poradnik jest wart o wiele wiele więcej RE: [Sprzedam]Nisza_by_Tajniak + Poradnik - elo13 - 02-05-2012 23:46 Kupilem poradnik , w ogole nie zaluje. Jest swietnie opisany ,krok po kroku ,nawet dla tych wolno myslacych , nie trzeba wiele do tego znajomosci angielskiego , poradnik moze zwrocic sie pierwszego dnia 15-krtonie ,a nawet i wiecej.. wszystko zalezy od Nas. RE: [Sprzedam]Nisza_by_Tajniak + Poradnik - anonymous00 - 03-05-2012 02:16 Jeśli nisza rozpowszechni się będzie to miało wpływ na zarobki? |