Wakacje 2012 - Miejsca godne polecenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Wakacje 2012 - Miejsca godne polecenia (/Temat-Wakacje-2012-Miejsca-godne-polecenia-52789) Strony: 1 2 |
RE: Wakacje 2012 - Miejsca godne polecenia - tomazzi - 28-04-2012 12:00 (28-04-2012 10:43)Scoobyx napisał(a): A ja od siebie polecam Grecję - Zakhyntos. to jest na już 2 również polecam grecję i wyspę zakhyntos wspomnienia nie zapomniane - piękna wyspa z krajobrazem wulkanu który się na niej znajduje w dzień temperatura na poziomie 50 stopni C urocze morze które przy wyspie jest białe - to nie żart białe dlatego, że wyspa jest ze skał wapiennych które osuwając się do morza powodują jego biały kolor przy wyspie zmieniający się w błękit wraz z oddalaniem się od brzegu RE: Wakacje 2012 - Miejsca godne polecenia - Scoobyx - 28-04-2012 12:24 (28-04-2012 11:46)nitram napisał(a): Novalji Zrce w Chorwacji - wybieram ale mnie nakręciłeś Scoobyx, polecasz jakieś konkretne biuro podróży czy lepiej indywidualnie tam jechać ? Ja jeżdżę na wakacje ze skarpą trave (skarpatravel.pl). W tym momencie nie widzę Novalji w ofercie, ale obserwuj. Chyba, że już nie będą mieli tam ofert. Ew. możesz jechać do miasta Pag(to jest na tej samej wyspie) i dojeżdżać. Bo jak tam byłem, to widziałem, że jest taki czerwony bus i dowozi. Biuro jest tanie. A za 3 razem masz zniżkę. RE: Wakacje 2012 - Miejsca godne polecenia - polik95 - 28-04-2012 12:25 Cała Chorwacja jest piękna byłem w splicie i trogirze, chyba jedno z najtańszych państw mając 20 euro na 12 dni na obozie starczyło mi na wszystko ;s, oczywiście było jedzenie w ośrodku więc tobie tyle nie starczy pewnie, na plażach natryski aby zmyć sól. Włochy również piękny kraj byłem rok temu w Rimini ale droższe od Chorwacji i niestety na plażach nie było natrysków. W tym roku planuje jechać do Hiszpanii, ale to sie jeszcze zobaczy. Polecałbym ci Chorwacje jednak RE: Wakacje 2012 - Miejsca godne polecenia - mikolaj90 - 28-04-2012 18:26 Afganistan :-D A tak na serio myślę, że gdzie pojedziesz będziesz zadowolony. Warto moim zdaniem odwiedzić Egip, Grecję lub Turcję. RE: Wakacje 2012 - Miejsca godne polecenia - michal2612 - 28-04-2012 18:34 ... RE: Wakacje 2012 - Miejsca godne polecenia - bmw00 - 28-04-2012 19:56 Wyspy Kanaryjskie,Egipt,Grecja RE: Wakacje 2012 - Miejsca godne polecenia - Bolt - 01-05-2012 19:59 Seba, może Chorwacja jak ktoś dawał, tylko nad morzem środziemnym bo tam już czuć inną strefę, widoki, klimat, część chorwacji to jak polska (z taką różnicą że asfaltu nie mieszają ze wszystkim co wpadnie byle zrobić drogę ) ale nad morzem jest super, cieplutko, woda ciepła, nie wiem jak tam twój inglisz ale biznes jest biznes jak będzie potrzeba to i po polskiemu sie dogadasz krótko mówiąc Ja byłem w Orebiciu, w chuj daleko co prawda ~1700 km od moich rodzimych siedlec więc autem to charówka no chyba że masz czołg czy prywatny odrzutowiec ale w to już nie wnikam Turcja też całkiem całkiem tylko nie więcej niż tydzień bo zamiast Seby wróci kebab ( ja byłem rok czy dwa temu i był dzień że 50 stopni ), troche inna kultura, nachalni handlarze ale sporo zwiedzania jak lubisz, jak nie lubisz to zawsze jest opcja all inclusive i popijanie w barze 9-21 czy coś w ten deseń. RE: Wakacje 2012 - Miejsca godne polecenia - mariio - 01-05-2012 21:13 Europe only ? RE: Wakacje 2012 - Miejsca godne polecenia - zarabiamwnecie - 01-05-2012 21:14 Hmm, Najlepiej i rozrywkowo to pod namiot np nad wodę, hmm? Ognisko, piwko i te sprawy |