![]() |
Moja nisza Firmakrk - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Moja nisza Firmakrk (/Temat-Moja-nisza-Firmakrk-51714) |
RE: Moja nisza Firmakrk - szpilmen - 03-04-2012 18:23 (03-04-2012 18:07)LessiPL napisał(a):(03-04-2012 16:29)Firmakrk napisał(a): Oczywiście nisze dam 1 osobie co da recenzje ale nie pierwszej lepszej osobie tylko np Adminowi , Killerowi. Nic do Ciebie nie mam ale że zarejestrowałem się w marcu na tym forum nie oznacz że nic nie jest warta, dlaczego ? Moje posty zawsze są na wysokim poziomie, udzielam się tutaj od tygodnia, wcześniej miałem tylko konto lecz nie korzystałem z niego a reputacja rośnie mi bardzo szybko. Następna sprawa że na konkurencyjnym forum posiadam bardzo wysoką reputację (548), jeśli administrator pozwoliłbym podam link do swojego profilu na innym wielkim forum konkurencyjnym (pewnie większość wie o jakie chodzi), posiadam tam ten sam nick co tutaj i ten awatar. Kolejna rzecz jest to że w tym miesiącu otwieram serwis na którym każdy będzie mógł zarobić duże pieniądze, będzie pomagał w zarabianiu na serwisach PPA. Na zakończenie dodam że jeśli nie chcesz kupować od autora poradnika to nie jesteś do tego zmuszany lecz nie pisz że moja recenzja nie jest nic warta. RE: Moja nisza Firmakrk - LessiPL - 03-04-2012 19:10 (03-04-2012 18:23)szpilmen napisał(a):(03-04-2012 18:07)LessiPL napisał(a):(03-04-2012 16:29)Firmakrk napisał(a): Oczywiście nisze dam 1 osobie co da recenzje ale nie pierwszej lepszej osobie tylko np Adminowi , Killerowi. Nie obchodzi mnie żadne inne forum, tu jesteś świeżakiem Twoja opinia ma zerowe znaczenie, na szacunek sobie trzeba zasłużyć. Nie myśl że jak napiszesz 30 złożonych postów to każdy będzie całować Cię po nogach. Ale nie schodźmy z tematu bo offtop się robi. Chętnie zobaczę recenzje kogoś z ekipy. RE: Moja nisza Firmakrk - Firmakrk - 11-04-2012 10:44 witam pisze bo wlasnie cos sie dowiedzialem za to ze ktos z was udostepnil moja nisze na tym forum do pobrania za darmo to wszystkie poradniki platne ktore mam a mam jch z 10 zostana udostepnione na wszystkich forach za darmo nikt juz nc nie sprzeda wiec gratki dla madrali moj poradnik na tym forum dostaly 2 osoby szpilen i milosz wiec wasze proadniki rozkurwiator i auto pilot tez zostana publicznie dane na karzde forum i brawa na tutejsza administracje dzis stworze bloga ktory opisze co tu sie wyprawia ja jak kupuje jakis poradnik to zostawiam dla siebie ale wy nie mozecie oki wiec teraz wszystkie udostepnie Re: Moja nisza Firmakrk - Rzmijec - 11-04-2012 12:34 Ja nie wiem jak to było, tylko mam 1 uwagę do Cb. Zadbaj trochę o to co piszesz. Zakładam, że nie chodzisz do podstawówki, ale Twój post jest napisany jakby przez dziecko paruletnie. Send from Xperia :> RE: Moja nisza Firmakrk - Sloniasek - 11-04-2012 12:49 Z tego co pisze na konkurencyjnym forum to te poradniki szpilmena ma już pełno osób.. RE: Moja nisza Firmakrk - chladek317 - 11-04-2012 17:05 'witam pisze bo wlasnie cos sie dowiedzialem za to ze ktos z was udostepnil moja nisze na tym forum do pobrania za darmo to wszystkie poradniki platne ktore mam a mam jch z 10 zostana udostepnione na wszystkich forach za darmo nikt juz nc nie sprzeda wiec gratki dla madrali moj poradnik na tym forum dostaly 2 osoby szpilen i milosz wiec wasze proadniki rozkurwiator i auto pilot tez zostana publicznie dane na karzde forum i brawa na tutejsza administracje dzis stworze bloga ktory opisze co tu sie wyprawia ja jak kupuje jakis poradnik to zostawiam dla siebie ale wy nie mozecie oki wiec teraz wszystkie udostepnie ' Hej,hej..Dlaczego osoby trzecie,ktore nie maja z tym nic wspolnego musza na tym stracic(autorzy poradnikow)?Dobrze Cie rozumiem tez bym nie dal sobie w kasze dmuchac. RE: Moja nisza Firmakrk - adik0070 - 12-04-2012 13:50 (11-04-2012 10:44)Firmakrk napisał(a): witam pisze bo wlasnie cos sie dowiedzialem za to ze ktos z was udostepnil moja nisze na tym forum do pobrania za darmo to wszystkie poradniki platne ktore mam a mam jch z 10 zostana udostepnione na wszystkich forach za darmo nikt juz nc nie sprzeda wiec gratki dla madrali moj poradnik na tym forum dostaly 2 osoby szpilen i milosz wiec wasze proadniki rozkurwiator i auto pilot tez zostana publicznie dane na karzde forum i brawa na tutejsza administracje dzis stworze bloga ktory opisze co tu sie wyprawia ja jak kupuje jakis poradnik to zostawiam dla siebie ale wy nie mozecie oki wiec teraz wszystkie udostepnie A tak pisał, że nie da do recenzji "pierwszej lepszej osobie". Pluj sam sobie w twarz. RE: Moja nisza Firmakrk - Raydetth - 20-05-2012 00:37 Skoro jest już za darmo to szukam, a chciałem kupić. ![]() RE: Moja nisza Firmakrk - Xemon - 20-05-2012 10:36 DELETE RE: Moja nisza Firmakrk - kipeer - 21-05-2012 12:42 czekam na linki do poradnikow ![]() |