Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zurker.eu - zostań właścicielem nowej Social Network - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zurker.eu - zostań właścicielem nowej Social Network (/Temat-Zurker-eu-zostan-wlascicielem-nowej-Social-Network-51484)

Strony: 1 2 3 4

RE: Zurker.eu - zostań właścicielem nowego WAZZUB - Xero - 09-04-2012 20:52

Tylko, że VShare'y są z tego co wiem tylko za zapraszanie osób więc i tak w gruncie rzeczy chodzi o zaproszenie miliona osób.

RE: Zurker.eu - zostań właścicielem nowego WAZZUB - canis987 - 10-04-2012 08:51

Tak ale można je też kupić co niektórzy uczynili - więc mniej niż milion osób będzie potrzebne Wink

RE: Zurker.eu - zostań właścicielem nowego WAZZUB - macgre - 11-04-2012 14:29

Sporo ludzi już kupiło udziały.50% to udziały z polecenia 50% to wykupione. Mniej więcej Smile
Jak tylko WAZZUB się trochę uspokoi to ruszam z kampanią. Mam nadzieję że jeszcze nie będzie o tym na tyle głośno żeby konkurencja była Smile

A, i jak ktoś śledzi na bieżąco to można tam "znaleźć" udziały. Zapisani wiedzą o czym mowa Wink

RE: Zurker.eu - zostań właścicielem nowego WAZZUB - canis987 - 11-04-2012 17:43

Mi się pewnie nie będzie chciało szukać ludzi, więc sobie kupię kilka udziałów za jakiś czas Wink

RE: Zurker.eu - zostań właścicielem nowego WAZZUB - macgre - 12-04-2012 14:30

A ja "znalazłem" 12 udziałów Smile Z okazji świąt było organizowane "polowanie na jaja wielkanocne". W profilach , zdjęciach , aktualnościach osób w poszczególnych wersjach byłu ukryte po dwa vouchery gdzie w każdym było 12 udziałów. W naszej wersji .eu znalazłem jeden z nich . Nie myślałem że to takie proste ! Teraz jestem 16 w Europie Huh
Prawdopodobnie będą niedługo nowe konkursy a na razie jest mało ludzi więc wygrać łatwo.

RE: Zurker.eu - zostań właścicielem nowego WAZZUB - Inmaculada - 18-04-2012 12:12

Mógłby ktoś w punktach napisać jak się zarejestrować do Zurker z reflinku innej osoby? Gdy klikam w link otwiera się strona i nie wiem co dalej robić, jakie dane podać i gdzie je wpisać. Czy trzeba potwierdzić rejestrację na swojej skrzynce e-mail?

RE: Zurker.eu - zostań właścicielem nowego WAZZUB - patyk339 - 18-04-2012 13:36

Zarejestrowany z refa.
Serwis wygląda ciekawie.

RE: Zurker.eu - zostań właścicielem nowego WAZZUB - macgre - 18-04-2012 14:00

(18-04-2012 13:36)patyk339 napisał(a):  Zarejestrowany z refa.
Serwis wygląda ciekawie.

Dzięki Wink

RE: Zurker.eu - zostań właścicielem nowego WAZZUB - macgre - 18-04-2012 14:03

(18-04-2012 12:12)Inmaculada napisał(a):  Mógłby ktoś w punktach napisać jak się zarejestrować do Zurker z reflinku innej osoby? Gdy klikam w link otwiera się strona i nie wiem co dalej robić, jakie dane podać i gdzie je wpisać. Czy trzeba potwierdzić rejestrację na swojej skrzynce e-mail?

witaj, moje GG 1870523. Wyślij mi tam wiadomość, odpowiem jak będę mógł (tak koło 22-23-ej )

RE: Zurker.eu - zostań właścicielem nowego WAZZUB - twisted123 - 21-04-2012 12:58

Czym różni się vShare Credits od vShare?