Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[UWAŻAJ]!! Dezomorfina - Krokodyl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: [UWAŻAJ]!! Dezomorfina - Krokodyl (/Temat-UWAZAJ-Dezomorfina-Krokodyl-48361)

Strony: 1 2 3

RE: [UWAŻAJ]!! Dezomorfina - Krokodyl - PRYNCYPAL - 14-01-2012 13:52

Niktórzy nie mają serca , niech ćpaja itd. (Ci ludzie potrzebują pomocy)
Ale to ,ze ktoś zaczął ćpać ma jakiś powód. (Złamanie zyciowe te same przesłania co z pijaństwem dwa patologia ćpa głównie patologia)
Bo palenie marichuany , a dawanie w żylasa to już inna sprawa.
Nie zajarasz to nei będziesz kradł by zajarac a nie dasz w żyłę to latasz po ścianach tak się organizm domaga.
Ale wszystko można naprawić i porzucić ćpanie potrzeba jest ślina wola i wiara w ludzi oraz ,ze cos mozna zmienic.

RE: [UWAŻAJ]!! Dezomorfina - Krokodyl - Max998 - 14-01-2012 13:54

Każdy jest innym człowiekiem i ma swoje zdanie na dany temat, i tego się nie zmieni. Smile

RE: [UWAŻAJ]!! Dezomorfina - Krokodyl - Natlia200 - 14-01-2012 14:10

Max998 ja bym tego nie nazwała własnym zdaniem tylko uprzedzeniem...

RE: [UWAŻAJ]!! Dezomorfina - Krokodyl - Max998 - 14-01-2012 14:15

Jak uważacie. Smile
Przeważnie jestem człowiekiem tolerancyjnym ale wszystko ma swoje granice. Angry

RE: [UWAŻAJ]!! Dezomorfina - Krokodyl - MareKSG - 14-01-2012 20:03

(14-01-2012 13:52)PRYNCYPAL napisał(a):  Niktórzy nie mają serca , niech ćpaja itd. (Ci ludzie potrzebują pomocy)
Ale to ,ze ktoś zaczął ćpać ma jakiś powód. (Złamanie zyciowe te same przesłania co z pijaństwem dwa patologia ćpa głównie patologia)
Bo palenie marichuany , a dawanie w żylasa to już inna sprawa.
Nie zajarasz to nei będziesz kradł by zajarac a nie dasz w żyłę to latasz po ścianach tak się organizm domaga.
Ale wszystko można naprawić i porzucić ćpanie potrzeba jest ślina wola i wiara w ludzi oraz ,ze cos mozna zmienic.

Nie słyszałem jeszcze żeby ktoś zaczął ćpać przez "załamanie życiowe". Jeżeli jednak jest ktoś taki to nie rozumiem tej osoby - w czym niby narkotyki miałyby pomóc?

Totalnie nie mam szacunku dla ćpunów, bo sami sobie rujnują życie. Niektórzy chcą być "fajni" w ten sposób lub odejść na chwilę od szarej rzeczywistości. Niestety w ten sposób zaczynają się rujnować i skoro jest to ich świadomy wybór to są dla mnie debilami. Ćpun zawsze pozostanie ćpunem, więc co tu leczyć...

RE: [UWAŻAJ]!! Dezomorfina - Krokodyl - Max998 - 14-01-2012 20:35

Widzę, że nie jestem tutaj sam który tak myśli. Smile

RE: [UWAŻAJ]!! Dezomorfina - Krokodyl - Daminn - 14-01-2012 22:19

A wiecie co może być najśmieszniejsze? Że krokodyl nigdy nie istniał. Jak zwykle ostatnio nasze media podchwyciły to jako temat zastępczy i ludzie zaczynają o tym gadać, zamiast o tym co się w kraju dzieje.

http://www.wykop.pl/ramka/1006713/krokodyl-czy-ten-narkotyk-istnieje/
W powiązanych jest filmik z amputacji o którym wspominałem.

RE: [UWAŻAJ]!! Dezomorfina - Krokodyl - PRYNCYPAL - 15-01-2012 13:56

Jak nie istniał jak nawet nimieccy ćpunse to biorą.
Sam narkotyk nie jest jakoś straszliwie nie bezpieczny , to ,ze ciało gniją powodowane jest przez zanieczyszczenia.
Wstrzyknięcie sobie takiego syfu nie uratuje nas nic , ponieważ tkanka obumiera jedyną deska ratunku jest amputacja.
Choć i to nie zawsze.
Druga sprawa.
Każdy jest kowalem swojego losu , ale uważam ,ze z ćpania można wyjść..Jest to trudne szczególnie przezwyciężenie głodu ale uważam ,że ten kto porzuci ćpanie jest prawdziwym bohaterem.
Ponieważ przezwycięża sam siebie.

RE: [UWAŻAJ]!! Dezomorfina - Krokodyl - Max998 - 15-01-2012 14:08

W Polsce bodajże też był 1 czy 2 takie przypadki.

RE: [UWAŻAJ]!! Dezomorfina - Krokodyl - frau - 20-01-2012 22:49

aż się płakać chce, jak czytam te wasze posty...