![]() |
POBIERACZEK! Pomóżcie :( - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: POBIERACZEK! Pomóżcie :( (/Temat-POBIERACZEK-Pomozcie-47876) Strony: 1 2 |
RE: POBIERACZEK! Pomóżcie :( - renijuszis - 30-12-2011 14:46 Ok, dzięki za odpowiedzi ![]() RE: POBIERACZEK! Pomóżcie :( - renijuszis - 30-12-2011 14:53 Mam jeszcze jedną sprawę a mianowicie napisałam do nich maila dzisiaj i napisałam, zanim jeszcze się tutaj poradziłam, czy jak zapłacę to dadzą mi spokój. I nie wiem, czy nie będą chcieli tego wykorzystać. Bo jakbym nie napisała to może jeszcze bym wcisnęła, że tych listów nie otrzymałam. RE: POBIERACZEK! Pomóżcie :( - Sloniasek - 30-12-2011 15:17 Najlepiej zignoruj te wszystkie listy i daj sobie spokój, zapomnij o sprawie. RE: POBIERACZEK! Pomóżcie :( - Max998 - 30-12-2011 18:59 Ta strona to jedno wielkie oszustwo, wszystko niby za darmo a jednak. Dziwi mnie to, że w ogóle założyłaś tam konto jak nie tak dawno było o tej stronie dosyć głośno.. RE: POBIERACZEK! Pomóżcie :( - siweek - 30-12-2011 19:09 Loozik olej sprawę nie pisz nic do nich ignoruj ich. pozdro RE: POBIERACZEK! Pomóżcie :( - Symbian - 30-12-2011 19:33 hahahaha, przejmujesz się tym gównem ? ![]() Sam Pobieraczek.pl miał sprawę w sądzie za wprowadzanie w błąd użytkowików, oszust nie pójdzie do sądu że został oszukany ![]() RE: POBIERACZEK! Pomóżcie :( - haribol - 03-05-2012 18:12 mój kolega też takowe dostał, i jego ojciec pisał pismo /szok RE: POBIERACZEK! Pomóżcie :( - Jaro070 - 03-05-2012 22:33 Ja im odpisałem, że jak oni pozwą mnie to ja pozwę ich i już więcej do mnie nie piszą. RE: POBIERACZEK! Pomóżcie :( - zarabiamwnecie - 04-05-2012 07:06 Wiesz co zrób? Wywal ją do śmieci ewentualnie do pieca ![]() RE: POBIERACZEK! Pomóżcie :( - gosialdo - 04-05-2012 19:59 moja dziewczyna niedawno miała taką sytuację ![]() 1. Jak chcesz sobie dorobić to zagroź im sądem albo ich po prostu pozwij o nękanie. Tak zrobił mój wykładowca i wygrał sprawę ![]() 2. Możesz olać sprawę, kiedyś może odpuszczą ale pewnie będą coś jeszcze wysyłać. 3. Napisz polecony do nich. Treść i adres mogę wstawić na życzenie bo sam takie pismo pisałem. P.S. Dobrze Ci doradzają, to oszuści którzy dostali ładną karę ![]() ![]() Dostali chyba 280tys. kary i musieli zmienić sposób prowadzenia strony ale nadal się ludzie łapią ![]() |