![]() |
Update Lockerz i zamknięcie Ptzplace. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Update Lockerz i zamknięcie Ptzplace. (/Temat-Update-Lockerz-i-zamkniecie-Ptzplace-40898) |
RE: Update Lockerz i zamknięcie Ptzplace. - Sloniasek - 04-08-2011 08:25 Mi się jednak wydaje że restocki wrócą za góra miesiąc. Już raz zrezygnowali z restocków, potem tydzień później pojawiła się wzmianka o restocku ![]() Teraz spadnie im aktywność na stronie o jakieś 70% więc sądzę że restocki wrócą bo jeżeli nie to Lockerz zacznie bankrutować. RE: Update Lockerz i zamknięcie Ptzplace. - BartuS - 04-08-2011 08:53 Mnie osobiście rozwaliła jedna rzecz: ![]() A dokładnie to... ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Update Lockerz i zamknięcie Ptzplace. - Razer - 04-08-2011 10:01 Tak, te rozjechany obrazek "REDEEM NOW" pamiętam do dziś. Już przeszło rok temu mówiłem, że lockerz w końcu zrezygnuje z resów, nikt mnie nie słuchał, więc... macie za swoje! ![]() RE: Update Lockerz i zamknięcie Ptzplace. - ColdGold - 04-08-2011 11:55 (04-08-2011 08:53)BartuS napisał(a): Mnie osobiście rozwaliła jedna rzecz: Też to zauważyłem ![]() Jestem ciekawy co teraz Lockerz będzie miało do zaoferowania dla użytkowników międzynarodowych bo shop z podatkiem od celników(gdy zamówimy coś lepszego) na pewno nikogo z nas nie ekscytuje. RE: Update Lockerz i zamknięcie Ptzplace. - Lookso - 04-08-2011 21:31 Dawne czasy... to było coś... Całe szczęście, że może Banan będzie jeszcze od czasu do czasu robił restocki ![]() A to co mnie najbardziej denerwuje że ze SHOP'a to te wysokie ceny... Dealz z kolei też jest wkurzające bo może jest parę miast polskich, ale nie ma Wrocławia a to jest dosyć duże miasto koło którego mieszkam... tak to ceny w Dealz z tego co się patrzyłem to nawet atrakcyjne ![]() Wyszło mi na to że jakbym mieszkał w Warszawie to mógłbym przez parę miesięcy jeść za darmo w różnych fajnych lokalach! Zobaczymy czy Lockerz wyciągnie jeszcze swojego asa z rękawa i wymyśli coś nowego co zadowoli całą społeczność a nie ją tylko oburzy ![]() RE: Update Lockerz i zamknięcie Ptzplace. - pawel59 - 04-08-2011 22:02 (04-08-2011 08:25)sloniasek napisał(a): Mi się jednak wydaje że restocki wrócą za góra miesiąc. Obyś miał rację ![]() RE: Update Lockerz i zamknięcie Ptzplace. - Tech - 05-08-2011 00:42 Ostatnio jakaś firma zainwestowała w Lockerz 36mln$, więc do bankrutowania to raczej im daleko : P RE: Update Lockerz i zamknięcie Ptzplace. - damianus627 - 07-08-2011 21:08 I tak nie ma nic dla Polski bo te wasze Warsaw to są w ameryce w tych Dealz RE: Update Lockerz i zamknięcie Ptzplace. - ketrab - 07-08-2011 22:25 Ja pierdziele, dzieci, odejdźcie od komputera i zajrzyjcie do książki...Warsaw jest to jedno z kilku miast w USA. To akurat znajduje się w stanie Indiana. Boże... RE: Update Lockerz i zamknięcie Ptzplace. - ColdGold - 08-08-2011 17:10 (07-08-2011 22:25)ketrab napisał(a): Ja pierdziele, dzieci, odejdźcie od komputera i zajrzyjcie do książki...Warsaw jest to jedno z kilku miast w USA. To akurat znajduje się w stanie Indiana. Na pierwszy rzut oka wygląda to jakby Lockerz jednak dało coś i dla Polskich userów, jednak gdy zobaczymy w adres to ujrzymy nazwe jakiegoś miasteczka w Indianie ;p Po za tym nie wiem czemu mają służyć komentarze oświecające wszystkich że Warsaw to miasteczko w Stanach skoro już Bartuś dawno na screenie to pokazał,a wy bez sensu drążycie temat i mówicie coś o dzieciach.(czytajcie posty DOKŁADNIE) |