Konkurs 33 - Every Day Carry - Pokaż co nosisz przy sobie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +--- Wątek: Konkurs 33 - Every Day Carry - Pokaż co nosisz przy sobie! (/Temat-Konkurs-33-Every-Day-Carry-Pokaz-co-nosisz-przy-sobie-39285) Strony: 1 2 |
RE: Konkurs 33 - Every Day Carry - Pokaż co nosisz przy sobie! - Leopard - 04-07-2011 22:08 - iPhone 3G - najlepszy telefon - iPod Shuffle z Lokesz - Karta EmBanku, Dowód osobisty - Symboliczne 50 zeta ;] - Chusteczki - gumy Orbit muszą być! RE: Konkurs 33 - Every Day Carry - Pokaż co nosisz przy sobie! - Sloniasek - 05-07-2011 17:14 Przepraszam z góry za tragiczną jakość zdjęć :] Portfel Chelsea Marker do tagowania Karta Mbank Fajki Klucze Zapalniczka do tego dochodzi Szajsung c3050 którym właśnie zrobiłem foto ^^ RE: Konkurs 33 - Every Day Carry - Pokaż co nosisz przy sobie! - Lisek_Lisek - 10-07-2011 00:25 Przepraszam za złą jakość zdjęcia -telefon LG - zegarek - czarny pisak (nie wiem po co mi on, ale nosze go ) - okulary na nosie - figurka Creepera (sam ją wykonałem bez żadnych wzorów ), ale dlaczego on słucha nuty z moich słuchawek? - słuchawki ;D - identyfikator szkolny, bo bez niego ani rusz do szkoły - i oczywiście napis zarabiam.com oraz nick Lisek_Lisek RE: Konkurs 33 - Every Day Carry - Pokaż co nosisz przy sobie! - Kalis - 11-07-2011 20:39 -Karta Bankowa -Dowód osobisty -Bilet miesięczny -Telefony (LG KP500 i LG GD510) -Dowód rejestracyjny -Kluczyki od mieszkania motoru garażu + pilot od alarmu -Legitymacja szkolna -Przepustka na praktyki -330 zł RE: Konkurs 33 - Every Day Carry - Pokaż co nosisz przy sobie! - Ziomq17 - 11-07-2011 21:25 -Tabaczka x2(jakby zabrakło ) -Portfel(nie otwierałem bo w nim brak kasy ^^) -Klucze -Telefon SE Xperia X8 -Słuchawki -Zapałki RE: Konkurs 33 - Every Day Carry - Pokaż co nosisz przy sobie! - Nikasi - 12-07-2011 11:20 Zwykle nosze torebke a w niej cale to badziewie, ale by mi sie wszystko na obrazku nie zmiescilo, wiec podam te ktore nosze najczesciej ;D 1. Sony Ericksson Pro mini i oczywiscie sluchawki, co by miec jak sluchac muzyki. 2. Dokumenty ogólne - dowod osbisty, prawo jazdy, legitymacja studencka oraz karta bankomatowa ^^. 3. Lusterko, trzeba wiedziec jak sie wyglada o_0 4. Pomadka do ust! 5. Najlepsza tabaka na swiecie - Gawith Apricot - Gawcio <3 6. Zapalniczka zwykle z fajkami, ale teraz mi ich zabraklo 7. Otwieracz na breloczku, jakby trzeba bylo jakies piwko otworzyc. 8. Troche kaski na to piwko;] 9. Perfum, co by sie odswiezyc, jak trzeba. 10. Kalendarz, jako ze skleroze mam lekka 11. I oczywiscie dlugopis, jakby jakis numer trzeba bylo zapisac;] Tez zawsze nosze gumy ale sie zuzyly :< (do zucia.) RE: Konkurs 33 - Every Day Carry - Pokaż co nosisz przy sobie! - Coristo - 13-07-2011 15:31 Opis: -HTC Desire HD (telefon) + Zestaw słuchawkowy ;s -Firmowy długopis ( Zarabiam.com) -Skórzany portfel -330 Złotych Polskich ;s -Wizytówki,kalendarze,karty,dowód osobisty,dowód rejestracyjny -klucze + smyczka ThisBox -Brelok firmowy (Zarabiam.com) RE: Konkurs 33 - Every Day Carry - Pokaż co nosisz przy sobie! - sl0910 - 14-07-2011 11:43 Codzienna zawartość mojej torby/plecaka:
RE: Konkurs 33 - Every Day Carry - Pokaż co nosisz przy sobie! - Jeppers - 15-07-2011 21:08 Nie ma Marella, więc ja wstawie wyniki, a więc :
1. sl0910, 2. Ziomq17, 3. Coristo 4. Nikasi, 5. minetu, 6. Omisiu, 7. Marello, 8. Stachu, 9. Kalis, 10. TomsonFCB. Oprócz tego każdy dostanie obiecane reputy !! GRATULUJEMY !!! |