O wasza-reklama - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: O wasza-reklama (/Temat-O-wasza-reklama-25964) |
- MoneyMaker - 04-03-2009 21:53 Sleeppy napisał(a):10 mięsieczne doświadcznie wowwystarczy do tego, żeby wyczuć scama na kilometr - Sleeppy - 04-03-2009 22:10 dzieciaku , ja zajmuje się tym od 2000 roku , więc akurat wiem co mam robić w przeciwieństwie do Ciebie, pozatym najpierw zapisz się nazbieraj minimum , jak Ci nie zapłacą to pisz , ze scam , a nie się mądrzysz ,a teraz dobranoc bo czas dopełnić resztę obowiązków i do pracy z rana jechać. - MoneyMaker - 04-03-2009 22:34 Sleeppy napisał(a):dzieciaku , ja zajmuje się tym od 2000 roku , więc akurat wiem co mam robić w przeciwieństwie do Ciebie,"dzieciaku", he,he... poza tym nie liczyłbym na to, że się zapiszę to czegoś takiego. Czy ja wyglądam na kompletnego frajera ? :-> A może jeszcze miałbym premium wykupić ? :mrgreen: PS statystyka "Wasza-Reklama.pl": Użytkowników : 62 wow !! na razie dzieciaku... - lukaszci06 - 04-03-2009 23:01 chociaż widać że się bux szybko nie zescami bo ma duże minimum i nie każdy do niego dojdzie, a admin ma z tego zyski - MoneyMaker - 05-03-2009 18:04 lukaszci06 napisał(a):chociaż widać że się bux szybko nie zescami bo ma duże minimum i nie każdy do niego dojdzie, a admin ma z tego zyskiBux, który ma tak wysokie minimum, ze jego osiągniecie jest nierealne, to jest jeden z rodzajów scamu, i to jeden z najgorszych. Już lepsze są te scam-buxy, które pojawiają sie i znikają po kilku tygodniach - mniej straconego czasu. A te scamerskie texty Sleepy'ego o cierpliwości i setkach zleceń wypłat na które nie ma czasu, to doskonale znam, ale od zagranicznych adminów-scamerów. Widać, ze rzeczywiście ma chłop doświadczenie w tym "biznesie". Ciekawe czy to jego pierwszy s... , znaczy się bux ? PS lukaszci06, nie obraź się, ale ktoś, kto na swojej stronie pisze : "podaję tylko sprawdzone firmy, które są wypłacalne w stu procentach" jest raczej dla mnie mało wiarygodny - NIE MA BUXÓW WYPŁACALNYCH W STU PROCENTACH !! To są różnego rodzaju piramidy finansowe, które prędzej, czy później runą. Ale najciekawsze jest to, że na twojej stronie, wśród tych niby wypłacalnych w 100 % buxów, większość to SCAMY, jak : PTCaddicts (admin uciekł się z kasą buxa), TakeTheGlobe (na wypłatę czekam od października) oraz DingoBux :-> - lukaszci06 - 05-03-2009 20:23 tej strony nie aktualizuje od 2 miesięcy bo mi się nie chce i nie mam czasu... wiem że to są scamy - Sleeppy - 20-12-2009 11:12 MoneyMaker jak sie na czyms nie znasz to sie nie wypowiadaj po pierwsze, a po drugie to nie pisz w tym temacie o rzeczach nie na temat . Pozdrawiam - fusek1 - 20-12-2009 13:41 Sleeppy napisał(a):MoneyMaker jak sie na czyms nie znasz to sie nie wypowiadaj po pierwsze, a po drugie to nie pisz w tym temacie o rzeczach nie na temat . Pozdrawiam Ty to jestes widac profesjonalistą w kazdym calu - odpisac na post na dodatek z pretensjami po 9 miesiacach - lol - Sleeppy - 20-12-2009 17:27 ojojoj przepraszam fusek mistrzu to się już nie powtórzy - Pakula - 20-12-2009 18:55 ja tam myślę że w Polskie firmy tego typu nie warto się bawic strata czasu |