Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Nieaktualne]proste prace w Photoshopie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Refback (/Forum-Refback-za-Refback-130)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-316)
+---- Wątek: [Nieaktualne]proste prace w Photoshopie (/Temat-Nieaktualne-proste-prace-w-Photoshopie-24303)

Strony: 1 2

- JereManU - 13-09-2008 10:56

RedBull napisał(a):Automatyczny?

Chyba wyraźnie napisałem.

RedBull napisał(a):kolega chyba nie miał większej styczności z jakimkolwiek oprogramowaniem Adobe.

Miałem i aż za duże.

RedBull napisał(a):Nie rozumiem pojęcia "automatyczny" ...

Porównaj sobie GIMPa a PSa. Obu używałem przez dłużysz okres czasu. GIMP w niczym nie ustępuje PSowi, mimo iż jest darmowy. Ale wiesz dlaczego PS jest uważany za najlepszy? Bo kosztuje 3000zł...
A automatyczny w tym sensie, że użytkownik może włożyć mało pracy, a praca wyjdzie mu niezła. Inaczej jest z GIMPem - tam prawie wszystko zależy od umiejętności wykonawcy, gdyż GIMP oferuje większą dowolność tworzenia.

Naprawdę koniec już OT w tym temacie, to nie temat ani forum na takie dyskusje.

- biegi92 - 13-09-2008 16:52

no i mnie to nie interesuje i nie spamujcie bo dziwne zeby VIP SPAMOWAL zalozylem tematz e wykonam pracki a nie! chcecie to sobie zalozcie osobny temat!

[Nieaktualne]proste prace w Photoshopie - Killer - 29-07-2012 08:49

Moderator uznał temat za nieaktualny i przenosi go do Archiwum.