Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gdzie mozna szybko zarobic i szybko pieniadze wyplacic? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Gdzie mozna szybko zarobic i szybko pieniadze wyplacic? (/Temat-Gdzie-mozna-szybko-zarobic-i-szybko-pieniadze-wyplacic-24099)

Strony: 1 2

- noob10 - 26-08-2008 19:31

Hehe, filmik niezłyTongue

A właśnie z zyskami w tym get-paidzie, to jest tak, że na początku zawsze się ma mało lub nic;\, ale po jakimś czasie wchodzi sie w wprawę i się ma trochę tej kasy z tego Get-paid'u... Także ważna jest cierpliwość!:-)

- makaj - 26-08-2008 19:43

Popireram poprzedników ;-)

W końcu dochodzi się do pewnych zysków mniejszych lub większych, ale patrząc na ilość włożonego czasu jednak zbyt opłacalne to nie jest... jeśli ktoś ceni swój czas i nie chce zmarnować życia na klikaniu w głupie reklamy :-)

- BizNET - 26-08-2008 19:56

Ja bym powiedział tak:

Zarabiając nic nie inwestując to droga bardzo długa do pieniędzy... Trzeba to naprawdę lubić. Są osoby które np: posiadają duże portale i wtedy łapią poleconych dzięki czemu szybko zarabiają.

Szybciej możesz zarobić inwestując swoje pieniądze. Ale musisz nosić się z takim zamiarem że wyjdziesz z tego bez zarobku oraz kapitału który do Getpaid wniosłeś :-) Ogólnie rzecz biorąc jest to ryzykowny biznes i tak naprawdę wszystko zależy od szczęścia.

Ja najpierw zarabiałem a później inwestowałem zarobioną kasą. I tak polecam robić wszystkim początkującym ;-)

- surprise666 - 27-08-2008 15:35

Jest pewien sposób z którego sam korzystam.

Znajdz jakiekolwiek dobre forum o bukmacherstwie,zarejestruj się i wyszukaj kilku najlepszych typerów :-)

Powiedzmy że znalazłeś 5 taki "pro"

Wybierasz takie typy,które wybrali conajmniej 3 typerzy.
Potem drukujesz/spisujesz nazwy na kartke,biegniesz do toto-mixa,fortuny lub innego bukmachera i stawiasz z 3 kupony po 2++ zł.

Niech na każdym kuponie będą inne typy

Jeśli chcesz to spróbuj.

Ja to stostuje co jakiś czas.
Wchodzi mi 6/10 kuponów

A wygrane to od 15-50 zł

Polecam :->

- biegi92 - 29-08-2008 20:22

Zawsze mozesz pozyczyc kase od kogos i nie oddac jak zrobila osoba powyzej...;/

- Kamil900 - 30-08-2008 00:16

jesli chodzi o bux i szybkie wypłaty to neobux! :-|