Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nabór na VIPów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Nabór na VIPów (/Temat-Nabor-na-VIPow-20588)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Pablobo - 26-02-2008 19:01

Hmm..
Jeżeli z moją ilościa postów nie mozna wejsc to w porządku
Aczkolwiek będzie to dla was niewyobrażalnie duża strata bo jak tu nie wziąć mnie :-P
Wiernego członka forum który codziennie tu zagląda i uważnie czyta każdą nową wypowiedź pisaną przez was oraz w razie czyjegoś błędu sumiennie apeluje do adminów. Pozatym jestem otwarty na wszelkie propozycje, dobrze się dogaduje, zawsze chce pomóc.
(Xonic a u ciebie kupuje reklamy!! :mrgreen: )
Więc nalegam aby rozpatrzyć moją kandydature gdyż mając taką "posadę" wiele bym zmienił na tym forum, elokwencja i solidność, pomógłbym tworzyć nową społeczność forum oraz oczywiście każdy mógłby liczyć na moją pomoc
Dzieki 8-) 8-) :mrgreen:

- Maciekorzysz - 26-02-2008 20:55

[quote:-|ee6621053="Pablobo"]Hmm..
Więc nalegam aby rozpatrzyć moją kandydature gdyż mając taką "posadę" wiele bym zmienił na tym forum
Dzieki 8-) 8-) :mrgreen:[/quote:-|ee6621053]

ale VIP daje tylko kolorek Big Grin

- Tomsh - 26-02-2008 21:01

Pablobo napisał(a):(Xonic a u ciebie kupuje reklamy!! )
Całkowika korupcja i przekupywanie :-)

- Pablobo - 27-02-2008 10:08

cicho tam ;p
Reklamy kupowalem na swoje potrzeby :-P
Daje tylko kolorek ale i tak jest fajnie :-)

- Maciekorzysz - 27-02-2008 13:52

Kolorek i troche respectu od innych userow Big Grin
no to Pablo 132 posty i mozesz sie ubiegac Big Grin(chyba ze admin da sie przekupic XD)
joke :-)
Koniec offtopu, tylko propozycje.

- BizNET - 27-02-2008 19:49

Cytat:(Xonic a u ciebie kupuje reklamy!! :mrgreen: )

Tego nie bierzemy pod uwagę :-P

A co do ilości postów... To trzeba mieć doświadczenie na forum... VIPem nie może być osoba która dopiero wpadła a jutro może jej nie być..

Przyjmujemy osoby zżyte :mrgreen:

- tomciozet - 27-02-2008 20:28

BizNET napisał(a):Przyjmujemy osoby zżyte
A mnię? :-? :-P

- damian097 - 28-02-2008 12:20

uwazam ze ja powienienem zostac vipem poniewaz jest to moj jubileuszowy 200 setny post i jakis prezencik z tej okazji by sie przydal :mrgreen: :-P

- evolucja - 03-03-2008 20:20

a ja? Big Grin chodź jestem nie długo już mam pozytywne komentarze, i po moich postach widać, że wiem o co chodzi Tongue

- BizNET - 03-03-2008 22:57

Zapominacie o jednym...

Na początku napisałem: MINIMUM 200 postów :mrgreen: