Kurier Siódemka - Oszustwo, szczerze odradzam ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Kurier Siódemka - Oszustwo, szczerze odradzam ! (/Temat-Kurier-Siodemka-Oszustwo-szczerze-odradzam-18651) Strony: 1 2 |
RE: Kurier Siódemka - Oszustwo, szczerze odradzam ! - MeTonaTOR - 27-12-2010 19:05 Ja bardziej uzywam DHL jak kupuje, bo tam zawsze 3 dni i paczka jest (np z eBaya) Na przyszlosc uwazaj Adminie RE: Kurier Siódemka - Oszustwo, szczerze odradzam ! - Royside - 27-12-2010 21:07 @Czarny czytaj wszystkie posty , mam ten sam problem. RE: Kurier Siódemka - Oszustwo, szczerze odradzam ! - Daminn - 27-12-2010 22:24 Ja miałem ostatnio 2 przesyłki siódemką i było all ok. Więc nie ma co od razu besztać całej firmy, tylko było najeżdżać na swoją filię. RE: Kurier Siódemka - Oszustwo, szczerze odradzam ! - Admin - 28-12-2010 02:07 Jasne zdarzają się wpadki jednak w tym przypadku obsługa jest na najniższym pozimie przez 4 dni dzwonienia i wiesznia na telefonie nikt z obsługi w wawie czy opolu nie odebrał telefonu, kurier dotarł dzisiaj (ponad tydzien po zamówieniu) gdy mu powiedziałem że według ich bazy paczka już została odebrana 3 dni temu powiedział że to pewnie błąd w systemie - kpina. RE: Kurier Siódemka - Oszustwo, szczerze odradzam ! - Raperrek - 28-12-2010 09:17 U mnie siódemka przyszła najszybciej przed świętami, na 2 dzień. A paczka przyszła do mnie z 2 końca polski. Co do GLS, to paczka przyszła 28 gr zamawiana 21gr. Podwójnie stan paczki na trackinku w internecie był "w doręczeniu", a potem nagle w magazynie. IRYTACJA, odradzam gls. RE: Kurier Siódemka - Oszustwo, szczerze odradzam ! - gumis96 - 28-12-2010 09:52 Ja też odradzam GLS.W wakacje zamówiłem podręczniki do szkoły i dostawa miała być w 48h.Ok czekam dwa dni i nic.Wchodzę na ich stronę sprawdzam a tam pierwsza proba doreczenia nieudana.WTF???Cały czas był ktoś w domu.Poźniej pisało "w doręczeniu" i tydzień po tym paczka była u mnie RE: Kurier Siódemka - Oszustwo, szczerze odradzam ! - MotorniczyTramwaju - 28-12-2010 10:17 No akurat z GLSem to też mam niemiłe wspomnienia. Podjechał kurier z książkami, nie zadzwonił nawet domofonem tylko zostawił awizo, gdy byłem w domu. Co ciekawe, nie włożył awiza do skrzynki tylko wcisnął gdzieś koło domofonu na dworzu No to jebs telefon i zaraz był kurier ;d RE: Kurier Siódemka - Oszustwo, szczerze odradzam ! - zioomek65 - 28-12-2010 11:21 Ja zawsze zamawiam przez UPS. Wiem że będzie miedzy 14:55-15:00. Jeszcze mnie nie zawiódł. Zamawiam tyle że koleś mnie już zna Więc zawsze mówi: No cześć albo siema |