Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego (/Temat-Kickoff-Boss-moja-przygoda-managera-klubu-pilkarskiego-178609)

Strony: 1 2 3

RE: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - lighter1991 - 11-10-2025 09:14

Wczoraj kolejny mecz ligowy wygrany, dziś wieczorem kolejny. Jutro rano bardzo ważny mecz pucharowy.

FRF: La Bouilladisse zarobił 91.48 FRF

Z braku czasu dziś nie będzie żadnych dodatkowych informacji o grze, te pojawią się w kolejnych dniach Smile

RE: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - zon - 11-10-2025 10:47

Czy gra bez wpłacania dodatkowych środków ma tu sens i jakieś szanse walki o np. 1 ligę?

RE: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - lighter1991 - 13-10-2025 16:42

Szanse walki o 1. ligę są pod warunkiem, że wybierzesz ligę w kraju, który nie jest jeszcze aż tak bardzo rozwinięty. Przykładowo liga rumuńska, włoska czy hiszpańska posiada wielu managerów z mocnymi składami i tutaj ciężko byłoby w takim przypadku awansować do wysokich lig, o europejskich pucharach nie mówiąc.

--

Za mną kolejne wygrane mecze ligowe i losowanie 1/8 Pucharu Francji - poszczęściło się, bo ominął mnie mecz z trzema najlepszymi drużynami w kraju, więc szansa awansu i zarobienia więcej złota jest całkiem realna Smile

W międzyczasie klub się rozwija, zawodnicy i juniorzy trenują, kilku z nich zaliczyło skoki umiejętności.

RE: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - lighter1991 - 16-10-2025 17:41

Rano zameldowałem się w 1/4 Pucharu. Teraz zaczną się schody, bardzo możliwe, że trafię na jedną z najlepszych drużyn we Francji i odpadnę w kolejnej rundzie.

Ogólnie jeżeli chodzi o mecze idzie bardzo dobrze, w tym sezonie jeszcze nie przegrałem Smile
W tabeli ligowej jestem liderem i prowadzę pewnie zmierzając do najwyższej klasy rozgrywkowej Wink
Tam, jeżeli chcę powalczyć o najwyższe laury, będę musiał wzmocnić skład.

RE: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - lighter1991 - 19-10-2025 08:12

Dzisiaj moja przygoda z Pucharem Francji niestety się zakończyła.
Ciężko zrozumieć porażkę, bo miałem dużą przewagę w jakości składu.
Jednak jak to się mówi piłka jest nieprzewidywalna Wink
W lidze pewnie zmierzam do najwyższej klasy rozgrywkowej.
Tam z obecnym składem stać mnie myślę na TOP6.
Staję teraz przed pytaniem: inwestować w skład czy rozwijać inne aspekty gry w kontekście zarobku Smile

RE: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - lighter1991 - 28-10-2025 17:57

Mój pierwszy pełen rozegrany sezon zakończył się sukcesem - wygrałem 2. ligę francuską i uzyskałem awans do najwyższej klasy rozgrywkowej i w następnym sezonie będę rywalizował z najlepszymi w tym kraju.

Otrzymałem złoto za wygranie ligi oraz część złota z wygranych uzyskanych przez moich rekrutów - mam ich na ten moment siedmiu.

Pod koniec ubiegłego sezonu dokonałem kilku transferów, które pomogą mi rywalizować z naprawdę dobrymi drużynami. Cel na najbliższy sezon to TOP4 1. ligi.

W międzyczasie twórca gry nie próżnuje i wprowadza w przerwie międzysezonowej kilka nowości.

1. Będzie można samodzielnie ustawiać cenę biletów za mecze na naszym stadionie (jeżeli popularność naszego zespołu jest wysoka będziemy mogli zarobić więcej).
2. Jeżeli mamy wielu rekrutów będziemy mogli wysyłać masową wiadomość, do każdego z nich na raz.
3. Juniorzy grający w lidze młodzieżowej otrzymają większe doświadczenie niż dotychczas.
4. Zreformowany został system wynagrodzeń w ligach.
5. Dodano kilka mocniejszych klubów botów w każdym kraju, aby rozgrywka była atrakcyjniejsza i trudniejsza.

https://kickoffboss.com/footballgame/lighter18

RE: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - prorex3h7 - 29-10-2025 17:31

Ciekawy dziennik, aż sam założyłem konto Wink

RE: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - lighter1991 - 29-10-2025 17:41

(29-10-2025 17:31)prorex3h7 napisał(a):  Ciekawy dziennik, aż sam założyłem konto Wink

Dobrej zabawy! Zapraszam do kontaktu w grze poprzez pm Smile

RE: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - lighter1991 - 04-11-2025 18:41

Pierwsze trzy mecze w najwyższej klasie rozgrywkowej rozegrane - udało się wygrać dwa z nich.
W weekend planuję napisać dłuższy post na temat rozwoju drużyny w grze Smile

RE: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - lighter1991 - 08-11-2025 08:24

Dzisiaj kilka obrazków z gry pokazujących codzienne życie managera w KickoffBoss.

Sezon w najwyższej klasie rozgrywkowej we Francji poza wpadką w pierwszej kolejce z niżej notowanym rywalem układa się dla mnie na razie bardzo dobrze. Jestem na podium z realną szansą na awans do europejskich pucharów. Na razie Francja ma 2 miejsca premiowane awansem do europejskich pucharów (1 x Liga Mistrzów, 1 x Liga Kontynentalna), ale być może dobre występy francuskich drużyn w tym sezonie sprawią, że tych miejsc będzie aż 4 (2+2).
Wygląd tabeli na ten moment.

[Obrazek: tabela1.jpg]

Dorobiłem się już w grze solidnego składu, który pozwala na walkę z najlepszymi w swoim kraju. Najważniejsze parametry, na które należy zwrócić uwagę u zawodnika to średnia jakość oraz poszczególne umiejętności. Nie należy także zaniedbywać kondycji.
Skład obecnie kształtuje się tak:

[Obrazek: sklad1.jpg]
[Obrazek: sklad2.jpg]

Jestem również zadowolony ze swojej szkółki młodzieżowej, w której do tej pory szkoli się 7 zawodników, a juz niedługo będę mógł zatrudnić kolejnych 2. Nie ukrywam, że liczę na zarobek jak już się porządnie wyszkolą.

[Obrazek: szkolka-mlodziezowa.jpg]

Co do treningu, to w grze jest prosty interfejs, w którym ustawia się dany trening zawodnikom, śledzi ich postępy, a jeśli jest już możliwość to podnosi się wybraną przez nas umiejętność. Paski treningu wyglądają jak na obrazku i rosną każdego dnia, gdy klikniemy trening (możemy trenować tylko raz dziennie).

[Obrazek: trening.jpg]

Taktykę na mecze również ustawia się w bardzo prosty sposób. Wybiera się formacje, ustawia zawodników oraz zmiany dla nich. Dostępne są również bardziej zaawansowane ustawienia, ale na początku radzę trzymać się standardowych. Warto czasami rotować piłkarzy żeby uniknąć zbyt dużego zmęczenia.

[Obrazek: taktyka.png]

Jeżeli zaciekawiła Cię grę zapraszam do rejestracji z mojego linku w pierwszej wiadomości. W razie wątpliwości chętnie wszystko wyjaśnię Smile