Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Prawny - brak wyplaty refbacku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Prawny - brak wyplaty refbacku (/Temat-Prawny-brak-wyplaty-refbacku-178380)

Strony: 1 2

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Hybrid1990 - 05-07-2025 14:14

@[Prawny] widzę że olewasz temat, więc wyrażę się jasno - jak nie masz nic poza "to nie ja, to AI!" na oskarżenia w temacie, to twoja przygoda na forum dobiegnie końca, i do końca życia będziesz miał tutaj pamiątkę, że jesteś oszustem. Jak co to jeszcze nie jest za późno - zapłać mu ten refback.

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Prawny - 05-07-2025 14:43

Jak on się nawet że mną nie kontaktował, czemu nie napisał ani jednej wiadomości tu ? Skoro tu znalazł ogłoszenie a niby na telegramie milczałem tyle czasu?

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Hybrid1990 - 05-07-2025 14:50

Czyli sugerujesz że - @prawny94 - to nie jest twój discord?

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Prawny - 05-07-2025 14:57

Jest to mój discord oraz telegram. Ale takie SS to mogę zrobić w 5 min idąc do żabki i zakładając nowe konto.
Niech użytkownik do mnie napiszę z emialm z którego robił u mnie uphold , ja skontaktuje się z supportem i potwierdzę informacje czy takie konto zostało u mnie zakładane

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Hybrid1990 - 05-07-2025 15:15

Najpierw AI, a teraz sugerujesz że frozen specjalnie spreparował screeny, aby cię oszukać, tj. wyciągnąć od ciebie kasę za refback? To zmienia postać rzeczy - frozen - z oskarżyciela stajesz się oskarżonym, masz coś na swoja obronę? beka

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - frozen50 - 05-07-2025 17:06

[Obrazek: d861d93e-cf0a-4860-8457-db25502d635f.jpg]

Rozmowa z 30 maja.
Na pierwszym screenie z tego posta z 1 czerwca Prawny na pytanie czy dostał bonus z Uphold odpowiada "Tak dostałem, w jakiej formie chcesz refback?".

Aktualny argument Prawnego to to, że screeny są AI, czy jest może jakieś nowsze usprawiedliwienie? facepalm

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Hybrid1990 - 06-07-2025 18:55

Ok Prawny dostał szansę, ale z niej nie skorzystał, więc żegnamy, wybrał złe miejsce na robienie z ludzi idiotów.

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Shimeon - 06-07-2025 21:17

U konkurencji również zarobił banika. Wprawdzie po trzech skargach z rzędu, ale zwracam honor tamtejszej administracji. Smile

Teraz oczy szeroko otwarte, albowiem żałosny oszust będzie próbował zakładać multikonta tu na zarabiam. Wink