Inwestuje w Krypto- Stracę czy zyskam? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Inwestuje w Krypto- Stracę czy zyskam? (/Temat-Inwestuje-w-Krypto-Strace-czy-zyskam-172821) Strony: 1 2 |
RE: Inwestuje w Krypto- Stracę czy zyskam? - bestek112 - 24-10-2021 13:22 Na dziś jestem sporo stratny, najwięcej zleciało HERO. Wierze że HERO jeszcze odbije... Może wyjdę na zero Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Zobaczymy za tydzień. RE: Inwestuje w Krypto- Stracę czy zyskam? - bestek112 - 06-11-2021 23:00 Na dziś wygląda to tak: eCash sprzedany z zyskiem około 27$, długo czekałem ale wyczekałem. Ponownie zakupione parę krypto. Z Hero już byłem w pewnym momencie na + około 20$ ale czekam na większy wzrost, mam nadzieje że taki nastąpi. Jak na razie nic nie wypłacam, reinwestuje Najważniejsze że ogólny rozrachunek już na plus |