Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
hostinger - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359)
+--- Wątek: hostinger (/Temat-hostinger-169897)

Strony: 1 2

RE: hostinger - rachman - 23-11-2020 22:02

@itmaster no już nie chciałem robić wiesz Wink
Kod authinfo domeny uzyskać to papierkologia, listy polecone itd. Długo by o niektórych firmach pisać Wink

RE: hostinger - bartas993 - 23-11-2020 22:31

(23-11-2020 22:02)rachman napisał(a):  @itmaster no już nie chciałem robić wiesz Wink
Kod authinfo domeny uzyskać to papierkologia, listy polecone itd. Długo by o niektórych firmach pisać Wink

To jest w ogóle żart, aby w 2020 pisać w formie papierowej prośby o udostepnienie kodu authinfo i ba trzeba wysłać pocztą bo kuriera mogą nie odebrać Big Grin

RE: hostinger - rachman - 23-11-2020 22:34

Żart... inaczej bym to nazwał ale jest tłumaczony że to dla naszego dobra i bezpieczeństwa. Znasz to co Wink Wszędzie o nas dbają widzisz i na siłę uszczęśliwiają Sex

RE: hostinger - Voode - 24-11-2020 17:55

Wybrałem seohost 50 zł wyszło więc jestem szczęśliwy Wink dzięki