![]() |
9 tysięcy zarzutów dla 24-latka za handel kontami do gier - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: 9 tysięcy zarzutów dla 24-latka za handel kontami do gier (/Temat-9-tysiecy-zarzutow-dla-24-latka-za-handel-kontami-do-gier-166378) |
RE: 9 tysięcy zarzutów dla 24-latka za handel kontami do gier - disharrashid - 21-02-2020 00:32 Przestańcie siać panikę ![]() Tutaj film z mojego aresztowania! https://youtu.be/Iy1hKLORfrE P.S. Za zeszły rok do przodu jestem 750.000zł mam firmę i płacę podatki a cały mój biznes jest łamaniem śmiesznego regulaminu a nie polskiego prawa. W filmei powyżej można zgarnąć też 1000zł jak ktoś prawomocny wyrok sądu mi poda za sprzedaż dostępu do konta. Taka bieda w kraju a tysiaka nikt nie chce? P.S.2 Ibiza 2020 zaklepana na start poleciało 20K PLN i będzie się działo ![]() Pozdrawiam! Miroslaw Klos ![]() RE: 9 tysięcy zarzutów dla 24-latka za handel kontami do gier - jarunioo7 - 21-02-2020 01:06 (21-02-2020 00:32)disharrashid napisał(a): Przestańcie siać panikę omg jak mi Cie żal.. wszędzie sie tak chwalisz tymi zarobkami, wakacjami itd? śmierdzi od Ciebie kompleksami na kilometr ![]() koszulke sobie zrób "za zeszły rok do przodu jestem 750.000zł ale nagrywam gunwo filmy na youtube żeby sprzedać poradnik" hahaha ban w pysk za multikonto ![]() RE: 9 tysięcy zarzutów dla 24-latka za handel kontami do gier - disharrashid - 21-02-2020 01:09 (21-02-2020 01:06)jarunioo7 napisał(a): koszulke sobie zrób "za zeszły rok do przodu jestem 750.000zł Pomyślę ![]() ![]() RE: 9 tysięcy zarzutów dla 24-latka za handel kontami do gier - transformice100 - 21-02-2020 08:59 Pomijając sam fakt, iż zbytnio nie trawię osoby jaką jest Pan Mirosław (nie, nie boli mnie du**) to jak to faktycznie wygląda? Ma on racje, że łamie regulamin a nie prawo i nic mu za to nie grozi? Czy przykładowo steam, pomijając że zapewne ma to głęboko w poważaniu, mógłby wytoczyć sprawę za łamanie ich regulaminu lub jakakolwiek inna platforma? Szybki edit: Nie raz spotykałem się z takimi artykułami mówiącymi o ogromnych karach, jednak czy faktycznie są to realne sprawy czy tylko "straszaki"? ![]() RE: 9 tysięcy zarzutów dla 24-latka za handel kontami do gier - disharrashid - 21-02-2020 09:17 (21-02-2020 08:59)transformice100 napisał(a): mógłby wytoczyć sprawę za łamanie ich regulaminu lub jakakolwiek inna platforma? Kiedy w końcu zrozumiecie że łamanie regulaminu nie jest łamaniem prawa? To sa dwie odrębne kwestie. Jak zaczynałem mój biznes to dalem do analizy dwóm niezależnym kancelarią. Obie właśnie to stwierdziły. Dlatego do dziś nie ma żadnego wyroku. Regulamin to nie prawo! Problemy maja ludzie bo podatkow nie placa. RE: 9 tysięcy zarzutów dla 24-latka za handel kontami do gier - transformice100 - 21-02-2020 09:41 Jak dla mnie możesz napisać nawet do Doroty Wellman i nakręcić wspólnie kolabo z Quebo. Tak na zdrowy rozum, nawet jeśli łamanie regulaminu steam nie jest łamaniem prawa to co z wydawcami? Czy działanie na niekorzyść osób, które stworzyły grę również nie jest łamaniem prawa? ![]() ![]() RE: 9 tysięcy zarzutów dla 24-latka za handel kontami do gier - disharrashid - 21-02-2020 09:44 Nie mam zamiaru dyskutowac z Toba w tej kwestii. Sam opieram sie na tym co prawnicy powiedzieli. Dopóki prawo sie nie zmieni to bedziemy raz po raz takimi artykulami karmieni. Widze to od 7 lat. Jak juz wyrok sie pojawi za to ze ktos sprzedaje dostep do swojego konta steam to koniecznie pod filmem napisz! Tysiaka masz jak w banku ![]() RE: 9 tysięcy zarzutów dla 24-latka za handel kontami do gier - transformice100 - 21-02-2020 09:49 Jasne, powodzenia. Za tysiaka podziękuję, mam jakiś tam kodeks moralny ![]() RE: 9 tysięcy zarzutów dla 24-latka za handel kontami do gier - myszula - 21-02-2020 10:02 Ten koleś to jakiś oszołom!. W filmiku wyraźnie sepleni, że nie sprzedaje na allegro tylko poza granicami kraju! Każdy kraj ma swoje regulacje dotyczące walki z piractwem! Oszołom musi mieć ogromną wiedzę prawną, znać kilkanaście języków, skoro jak sepleni....ma ponad 600 aktywnych aukcji w wielu krajach. Swoją drogą, czemu panowie z forum sami nie sprzedają gier na alledrogo, skoro jest to w pełni legalne ![]() RE: 9 tysięcy zarzutów dla 24-latka za handel kontami do gier - disharrashid - 21-02-2020 10:19 (21-02-2020 10:02)myszula napisał(a): Każdy kraj ma swoje regulacje dotyczące walki z piractwem! Problem w tym ze to co ja robie to nie jest piractwo mimo ze moralnie moze Wam wydawac sie inaczej. Wedle prawa moge sprzedawac swoje konto steam. To ze jakas gra sie na nim znajduje to nic nie zmienia. Ja sprzedaje dostep do swojego konta a nie gre. Zapraszam po 1000zl jest na wyciagniecie reki ![]() |