Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? (/Temat-Czy-da-sie-dorobic-na-polecaniu-aplikacji-mobilnych-165047) |
RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Bartolini24 - 11-11-2019 11:06 (11-11-2019 11:03)radek0389 napisał(a): Wyżej Bartolini24 pisał, że zarejestrował się w twojego polecenia, stąd pewnie te 5 dyszek . Jeszcze tylko 9 osób i masz osiągnięty pierwszy cel, powodzenia! Nie no ja nie mam na imię Miłosz RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Adziuu69 - 11-11-2019 12:26 Poszła rejestracja Z wielkim zaciekawieniem będę śledził Twoje poczynania RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - radek0389 - 11-11-2019 12:54 (11-11-2019 11:06)Bartolini24 napisał(a):W sumie racja.(11-11-2019 11:03)radek0389 napisał(a): Wyżej Bartolini24 pisał, że zarejestrował się w twojego polecenia, stąd pewnie te 5 dyszek . Jeszcze tylko 9 osób i masz osiągnięty pierwszy cel, powodzenia!Nie no ja nie mam na imię Miłosz RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - william99 - 11-11-2019 22:43 Szkoda że na PW nie odpisujesz RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Wizjoner - 11-11-2019 23:07 (11-11-2019 22:43)william99 napisał(a): Szkoda że na PW nie odpisujesz Wybacz, wyszedłem z domu na wieczór Wysłałem właśnie odpowiedź do Ciebie RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - william99 - 12-11-2019 00:53 Niestety odrzuca transkacje, zalogowany przez paypala zweryfikowanego jestem, wszystko zgodnie z instrukcją i cóż... brak limitów na karcie, ale niestety RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Wizjoner - 12-11-2019 10:20 (12-11-2019 00:53)william99 napisał(a): Niestety odrzuca transkacje, zalogowany przez paypala zweryfikowanego jestem, wszystko zgodnie z instrukcją i cóż... brak limitów na karcie, ale niestety Bardzo dziwne - zwłaszcza, że u mnie i osób, które do mnie pisała nie było żadnych problemów. Dużo ludzi z resztą już na tym zarabia i nie mają takiego problemu. Nie wiem, gdzie robisz błąd ale odpisuję Ci cały czas na pw, spokojnie ;p RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Pablo1878 - 12-11-2019 10:23 (12-11-2019 10:20)Wizjoner napisał(a):(12-11-2019 00:53)william99 napisał(a): Niestety odrzuca transkacje, zalogowany przez paypala zweryfikowanego jestem, wszystko zgodnie z instrukcją i cóż... brak limitów na karcie, ale niestety Właśnie duża ilość osób ma z tym problem i im odrzuca przelew. RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Wizjoner - 12-11-2019 16:06 Dzień 7. XOOM działa!
Wczoraj dostałem na PayPal bonus od XOOM w wysokości 25€. Tak więc doszedł w ciągu 4 dni - tak jak obiecywali. Dla tych, którzy nie wiedzą o co chodzi z XOOM - więcej info o bonusie znajdziecie w tym wpisie - kliknij. Dla potwierdzenia wrzucam oczywiście screena. Polecam bardzo skorzystanie z tego bonusu - jak już pisałem można łatwo zgarnąć 80 zł, nie trzeba wysyłać żadnych zdjęć dowodu osobistego, selfie itp. - wystarczy prosta rejestracja mailowa i konto na PayPalu, dla mnie mega łatwa opcja. Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na priv - chętnie wyślę instrukcję. To by było na tyle jeśli chodzi o dzisiejsze nowości. Każdy wpis staram się robić w miarę możliwości tematyczny, zawrzeć w nim pojedyncze, ale ważniejsze "wydarzenia" z rozwoju tego projektu. Niedługo napiszę Wam więcej o strategii promocji, jaką obrałem i jak mi to wszystko idzie, do tego cały czas wpadają niepotwierdzone rejestracje na Twisto i sporo z Was pisze o instrukcję do XOOM, także może być ciekawie. Pieniądze zarobione z odebrania bonusu przeze mnie doliczam osobno, poniżej statystyki z poleceń na dzień dzisiejszy. Statystyki: Twisto: Rejestracje w toku: 14 Konta zatwierdzone: 1 Zarobione pieniądze: 50 zł XOOM: Rejestracje w toku: ? Konta zatwierdzone: 0 Zarobione pieniądze: 0 zł Monese: Rejestracje w toku: 2 Konta zatwierdzone: 0 Zarobione pieniądze: 0 zł W sumie zarobione na polecaniu: 50 zł +80 zł z rejestracji w XOOM. Cel na listopad: 130/500 zł RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - zyziekcoins - 13-11-2019 13:58 Brawo za odwagę i dobrą robotę. Szanuje tych co coś robią ze sobą. Na rynku jest kilka apek które dają fajnie zarabiać zajmuje się tym już trochę i naprawdę są tam ogromne pieniadze jak się działa konsekwentnie. Czy można stworzyć swój dziennik o podobnej tematyce bo mam inne tematy nie tylko takie jak ty żeby nie było że to samo bedzie. |