![]() |
Oszustwo w M2M - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Oszustwo w M2M (/Temat-Oszustwo-w-M2M-161603) Strony: 1 2 |
RE: Oszustwo w M2M - Dante_/ - 02-04-2019 22:18 Zawsze możesz iść do prawnika i dogadać się z nim, że dostanie coś z odszkodowania/wygranej ( mniej zaboli Ciebie kieszeń ), ale według polskiego prawa takie dogadywanie się jest nielegalne ![]() RE: Oszustwo w M2M - rachman - 02-04-2019 22:31 Przy takich kwotach mało który będzie na % patrzeć. Byle kogo nie ma sensu brać bo wystawią swoich nie z łapanki. Stawki są dość wysokie a jeśli doszłoby do reprezentowania przed sądem to koszty też nie małe. Przeanalizować szanse z prawnikiem i dopiero decydować. Oni znają realia. Czasem co nam się wydaje ważne okazuje się nic nie znaczące i okazuje się że nic nie mamy. Kto był w sądzie zajarzy ![]() RE: Oszustwo w M2M - mikiniki - 03-04-2019 05:58 U mnie też czasem miesiąc / dwa poślizgu na M2M ale zawsze wszystko się zgadzało. Na niektóre czynniki oni sami nie mają wpływu, może raportów nie dostali, lub mają poślizg. Poczekaj do końca kwietnia, nie panikuj ![]() RE: Oszustwo w M2M - rachman - 03-04-2019 08:29 Co innego poślizg a co innego brak reakcji. Z wieloma sieciami współpracowałem i nawet jak trułem dupę to co jakiś czas odpisywali by czekać albo że nie i uj ![]() RE: Oszustwo w M2M - Bobi2k17 - 03-04-2019 08:39 Nie ma opcji o poślizgu, tutaj nie chodzi jedynie o mnie, ale także o jeszcze jedną osobę która jest w tej samej sytuacji. a wiadomości są ignorowane z premedytacją, nawet nie łaska im odpisać że niestety ale nie wypłacimy bo się boją. RE: Oszustwo w M2M - mikiniki - 03-04-2019 11:55 (03-04-2019 08:39)Bobi2k17 napisał(a): Nie ma opcji o poślizgu, tutaj nie chodzi jedynie o mnie, ale także o jeszcze jedną osobę która jest w tej samej sytuacji. Jeśli chodzi o kontakt z nimi, to też nie raz czekałem 6-7 dni na odpowiedź, raczej standard ![]() Nie mówię że Cie nie oszukali czy coś, tylko ja osobiście bym jeszcze nie wpadał w panikę ![]() ![]() ![]() RE: Oszustwo w M2M - Hybrid1990 - 03-04-2019 13:46 Na prośbę autora tematu: Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |