![]() |
OGAds z wujem flownem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: OGAds z wujem flownem (/Temat-OGAds-z-wujem-flownem-154388) |
RE: Luty na OGAds z wujem flownem - jarunioo7 - 02-02-2018 17:19 Dodaje do obserwowanych. 60$ będziesz zarabiał na luzie, trzeba tylko trochę systematyczności. Powodzenia! ![]() RE: Luty na OGAds z wujem flownem - mlvn217 - 02-02-2018 22:18 Można wiedzieć gdzie dostanę takie tanie like'i wyświetlenia itp. od wietnamców? ![]() Luty na OGAds z wujem flownem - flown - 02-02-2018 22:22 (02-02-2018 22:18)mlvn217 napisał(a): Można wiedzieć gdzie dostanę takie tanie like'i wyświetlenia itp. od wietnamców? Smmstore.pro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Luty na OGAds z wujem flownem - flown - 03-02-2018 08:54 Dzień 2
Wczorajszy dzień to dalsze linkowanie sociali, zrobienie i dodanie filmu pod nową nisze i optymalizacja jednego landing page'a. Poza tym wprowadziłem poprawki w moim skrypcie do klikania AddMeFast i teraz już nie wywala sie po 10 akcjach
![]() Przypomniało mi sie również o moich starych filmikach na YT, wiec pokupowałem im troche wyświetleń, żeby je rozruszać. Wracając jeszcze do optymalizacji stronki to dokonywałem jej na podstawie audytu z clearsense.pl. Poprawiłem kilka rzeczy, które wskazał mi audyt i wynik audytu podskoczył z 54% do 67% - niedużo, ale dzisiaj jeszcze zrobie przekierowanie www/non-www i zainstaluje kupiony wczoraj certyfikat SSL (dostałem już jakieś pliczki i nie wiem jeszcze co z nimi zrobic) i powinno byc troche lepiej ![]() Na PW pojawiały się już pierwsze pytania m.in. o to czy mentoruję - nie, nie mentoruję. Nie ogarnąłbym tego tematu czasowo, więc póki co o tym nie myśle ![]() Co do samych zarobków to wczoraj wszystko wróciło do normy, tak jak miałem nadzieję i nie muszę zmieniać nazwy tematu ![]() Poza tym to wczoraj nie mogłem spać do piątej bo bolała mnie głowa i plecy od tego wszystkiego, może za dużo pracy i emocji jak na jeden dzień. Wziąłem ibuprom i jakoś w końcu zasnąłem. Dzisiaj troche zwolnie tempo i postaram sie nie zatyrać ![]() Wydane: ~$10 na certyfikat SSL i wyswietlenia Zarobione: $48.12 ![]() Taka muzyka ostatnio mi towarzyszy przy pracy ![]() Luty na OGAds z wujem flownem - cky - 03-02-2018 09:03 Będę obserwował mam nadzieje że się w końcu czegoś nauczę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Luty na OGAds z wujem flownem - Matixio - 03-02-2018 10:30 Pod każdego Hacka masz LP co promujesz na yt??? Czy w opisie filmu dajesz odrazu link do content Lockera?? RE: Luty na OGAds z wujem flownem - bimber14 - 03-02-2018 22:15 Nie masz problemów z YT? U mnie mimo że miałem stażowe konto to filmy trzymały się po 5 min mimo że filmy sam nagrywałem RE: Luty na OGAds z wujem flownem - flown - 03-02-2018 22:30 (03-02-2018 10:30)Matixio napisał(a): Pod każdego Hacka masz LP co promujesz na yt??? Czy w opisie filmu dajesz odrazu link do content Lockera??Odsyłam ruch do LP. (03-02-2018 22:15)bimber14 napisał(a): Nie masz problemów z YT? U mnie mimo że miałem stażowe konto to filmy trzymały się po 5 min mimo że filmy sam nagrywałemNie mam za bardzo problemów z YT. Czasem zdarza się, że konkurencja flaguje film albo dostaje copyright infrigment (to cześciej) i pada, ale stosunkowo rzadko, a nie używam zbyt stażowych kont bo co najwyżej 1-2 letnich. Poza tym jak sie da to składam odwołania i często film jest wtedy przywracany - polecam spróbować. Możliwe, że wybierasz zbyt oblegane nisze i zostajesz oflagowany z automatu przez konkurencje. RE: Luty na OGAds z wujem flownem - VoreCC - 04-02-2018 00:31 Obserwuję, sam zacząłem dziś działać krok po kroku według poradnika Vasakiego. Ogrom tego wszystkiego cholernie przytłacza na początek, ale fajnie widzieć takie rezultaty jak twoje ![]() RE: Luty na OGAds z wujem flownem - flown - 04-02-2018 09:52 Dzień 3
Wczoraj okazało się, że certyfikat SSL, który kupiłem nie może być zainstalowany bo mam przecież hosting współdzielony ![]() Upubliczniłem w końcu pierwszy film i dodałem do niego troche komentarzy - będe go w najbliższych dniach pompował wyświetleniami żeby trochę podbić w rankingach, tym bardziej, że konkurencja na tej niszy jest dość duża (z filmami po 100K views). Zrobiłem też landing page pod kolejną niszę i dużą część materiałów pod filmik, który będe składał dzisiaj. Dalej linkowałem sociale - tym razem na Google Plus. Z racji tego, ze dziś niedziela to raczej nic prócz filmu robił nie będe ![]() Wydane: ~$3 na wyswietlenia Zarobione: $46.52 ![]() |