Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukuję mentora, który wprowadzi mnie w świat kryptowalut - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Poszukuję mentora, który wprowadzi mnie w świat kryptowalut (/Temat-Poszukuje-mentora-ktory-wprowadzi-mnie-w-swiat-kryptowalut-152303)

Strony: 1 2

RE: Poszukuję mentora, który wprowadzi mnie w świat kryptowalut - dimsons - 01-01-2018 13:04

napisz na PW jakie wynagrodzenie proponujesz za wprowadzenie Cie w biznes , z moją gwarancją że zarobisz sposobem który ci zaprezentuje
wkład finansowy jaki masz zupełnie wystarczy na rozpoczęcie

RE: Poszukuję mentora, który wprowadzi mnie w świat kryptowalut - polakos - 19-01-2018 13:34

Zapraszam na PW

Najlepszy moment do rozpoczęcia inwestowania w kryptowaluty był WCZORAJ a następny najlepszy moment jest DZISIAJ

RE: Poszukuję mentora, który wprowadzi mnie w świat kryptowalut - Xanter98 - 19-01-2018 13:57

Skad wiesz, że odbije, może spaść równie dobrze Wink

RE: Poszukuję mentora, który wprowadzi mnie w świat kryptowalut - mattxx - 19-01-2018 22:31

(19-01-2018 13:57)Xanter98 napisał(a):  Skad wiesz, że odbije, może spaść równie dobrze Wink

Bo tak mu wykres podpowiada Big Grin

Tak serio nikt nie wie jak zachowa się rynek. Jest moment niepewności, brak zaufania i cena może w najbliższym czasie oscylować między 11-12k $ może więcej może mniej.

Moment na wejście nie jest zły Smile

RE: Poszukuję mentora, który wprowadzi mnie w świat kryptowalut - AnonimMilioner - 23-01-2018 19:38

mattxx dokładnie! Teraz jest dobry moment na wejście. Jasne, że najlepszy był kilka lat temu, ale teraz nie ma co narzekać. Nic tylko kupować! Smile

Poszukuję mentora, który wprowadzi mnie w świat kryptowalut - Hybrid1990 - 07-04-2020 17:36

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.