Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Na kebaba na pierwsza randke?a - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Na kebaba na pierwsza randke?a (/Temat-Na-kebaba-na-pierwsza-randke-a-150144)

Strony: 1 2 3

RE: Na kebaba na pierwsza randke?a - PaulRcootiC - 19-08-2017 18:49

(19-08-2017 18:39)Adriano42 napisał(a):  Ależ te Twoje kolejne tematy typu "Jeśli napiszesz na czacie", "Czy rozmiar ma znaczenie" itd. są żałosne i głupie... Aż szkoda na to patrzeć... Zbanowali chłopaczka na czacie, to zawali całe forum w swoich idiotycznych "super śmiesznych" tematach Idea

Brak słów... Co można to można, ale trochę ogarnął byś już się bo to ani nie śmieszne, ani nie fajne...

Edit. Nie masz jednak chyba bana, ale i tak Twoje tematy są idiotyczne Wink
1. Nie mam bana.
2. Nie wiem co cie to obchodzi :v
3. Masz ból tyłka, że młodsi od Ciebie też są na forum?
4. Od takich tematów jest Off-Topic.
5. Takie tematy tworze tylko w off-topicu, wiec nie wiem o co masz problem.
6. Teraz pytam powaznie :V

RE: Na kebaba na pierwsza randke?a - Adriano42 - 19-08-2017 18:59

(19-08-2017 18:49)PaulRcootiC napisał(a):  
(19-08-2017 18:39)Adriano42 napisał(a):  Ależ te Twoje kolejne tematy typu "Jeśli napiszesz na czacie", "Czy rozmiar ma znaczenie" itd. są żałosne i głupie... Aż szkoda na to patrzeć... Zbanowali chłopaczka na czacie, to zawali całe forum w swoich idiotycznych "super śmiesznych" tematach Idea

Brak słów... Co można to można, ale trochę ogarnął byś już się bo to ani nie śmieszne, ani nie fajne...

1. Nie mam bana.

A obchodzi mnie to tyle, bo jestem użytkownikiem tego forum i kompletnie żałosne są twoje wątki. Oczywiście masz swoją rzeszę "fanów" którzy Cię będą popierali choćby nie wiem co...

Jasne, masz rację, od tego jest off-topic... Ale wszystko ma swoje granicę i jak chcesz se takie żałosne gówna wrzucać raz po raz to znajdź forum o nieco innej tematyce i się tam przenieś zrobisz przysługę i sobie i innym użytkownikom, ba, może nawet poszerzysz swoje grono fanów o kolejne istoty, które będzie śmieszył poziom żartów Twojego poziomu i razem będzie śmiać się do łez Smile

To tyle, nie będę się więcej wypowiadał bo wchodzenie w tę kupę jest po prostu bez sensu. Bajos.

RE: Na kebaba na pierwsza randke?a - PaulRcootiC - 19-08-2017 19:03

(19-08-2017 18:59)Adriano42 napisał(a):  
(19-08-2017 18:49)PaulRcootiC napisał(a):  

1. Nie mam bana.

A obchodzi mnie to tyle, bo jestem użytkownikiem tego forum i kompletnie żałosne są twoje wątki. Oczywiście masz swoją rzeszę "fanów" którzy Cię będą popierali choćby nie wiem co...

Jasne, masz rację, od tego jest off-topic... Ale wszystko ma swoje granicę i jak chcesz se takie żałosne gówna wrzucać raz po raz to znajdź forum o nieco innej tematyce i się tam przenieś zrobisz przysługę i sobie i innym użytkownikom, ba, może nawet poszerzysz swoje grono fanów o kolejne istoty, które będzie śmieszył poziom żartów Twojego poziomu i razem będzie śmiać się do łez Smile

To tyle, nie będę się więcej wypowiadał bo wchodzenie w tę kupę jest po prostu bez sensu. Bajos.
Ja tam w kupe nie wszedłem :v
Nie podobają ci sie moje tematy, to je po prostu omijaj / ignoruj.

RE: Na kebaba na pierwsza randke?a - jarunioo7 - 19-08-2017 19:41

http://prntscr.com/gajcu8

lecz sie Xpokerface

RE: Na kebaba na pierwsza randke?a - Hopekk94 - 19-08-2017 20:53

W sumie Jarunio udostepnil sensowny argument. Krotko zwiezle i na temat, bez agresji Smile

RE: Na kebaba na pierwsza randke?a - PaulRcootiC - 19-08-2017 22:14

Rozkminiacie to, ze teraz pisze calkiem serio ? V: Jezeli nie na kebaba to gdzie? Xpokerface

RE: Na kebaba na pierwsza randke?a - Bazyl - 19-08-2017 22:31

Do ekskluzywnej restauracji najlepiej, kupić jakieś dobre wino i porządną przystawkę. Jak nie jesteś pełnoletni to mcdonald > kebab

RE: Na kebaba na pierwsza randke?a - jarunioo7 - 19-08-2017 22:51

(19-08-2017 22:14)PaulRcootiC napisał(a):  Rozkminiacie to, ze teraz pisze calkiem serio ? V: Jezeli nie na kebaba to gdzie? Xpokerface

[Obrazek: uAm2gKIIQuqzXnF1JwBhqw.png]

to jest na poważnie? no to chyba dobrze Ci napisałem co powinieneś zrobić..

RE: Na kebaba na pierwsza randke?a - PaulRcootiC - 19-08-2017 22:53

(19-08-2017 22:51)jarunioo7 napisał(a):  
(19-08-2017 22:14)PaulRcootiC napisał(a):  Rozkminiacie to, ze teraz pisze calkiem serio ? V: Jezeli nie na kebaba to gdzie? Xpokerface

[Obrazek: uAm2gKIIQuqzXnF1JwBhqw.png]

to jest na poważnie? no to chyba dobrze Ci napisałem co powinieneś zrobić..

Takie opcje sa dodane, na wypadek gdyby ktos mial zwontpienie Lol

RE: Na kebaba na pierwsza randke?a - OloWas - 22-08-2017 14:32

PaulRcootiC jest zły

Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka