![]() |
#RakContent | Life Is Good - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: #RakContent | Life Is Good (/Temat-RakContent-Life-Is-Good-145997) |
RE: Więcej szmalu - nowe cele na 2017 | Tygodnik cosobotnik - Rak - 15-04-2017 22:05 UWAGA!!! WARNING!!! ACHTUNG!!! Właśnie zarobiłem pierwsze $1.70 z nowej strony! Jak to cholernie motywuje ![]() ![]() Kula śnieżna została zepchnięta, teraz tylko czekać i patrzeć jak będzie ładnie nabierała tempa ![]() ![]() RE: Więcej szmalu, nowe cele na 2017 - Rak zarabia | Tygodnik cosobotnik - Rak - 24-04-2017 22:45 Łiiii, wpadły kolejne 2 dolarki hehehe ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie tendencja wzrostowa, odpaliłem drugiego bloga i jakoś to leci, ale ten drugi niestety ma więcej klików i mniejszą konwersję. Na razie zajmowałem się monotonnymi rzeczami, czyli doprowadzanie blogów do perfekcji. Masakra, jakie to jest nudne zajęcie... Dobrze, że efekt będzie taki, że konwersja troszkę podskoczy i w przyszłości wpadnie więcej $$$ ![]() ![]() Za jakiś czas wrócę też do subów, mam kilka pomysłów, które już sobie zapisałem. Nie jest to może ambitne zajęcie, ale te stawki z odnowieniami są całkiem apetyczne ![]() A teraz słucham tego: Matura 2017. Cały rok na to czekałem ![]() RE: Więcej szmalu, nowe cele na 2017 - Rak zarabia | Tygodnik cosobotnik - Wilk e-biznesu - 26-04-2017 17:51 To mi się podoba ![]() RE: Więcej szmalu, nowe cele na 2017 - Rak zarabia | Tygodnik cosobotnik - Bazor - 28-04-2017 07:58 Statystyki niczym efekt kuli śnieżnej ![]() Powodzenia z OGAds, też się będę w to zagłębiał. RE: Więcej szmalu, nowe cele na 2017 - Rak zarabia | Tygodnik cosobotnik - Rak - 29-04-2017 05:18 No hejka zarabiakowe świry ![]() Nie wiem w sumie co tutaj napisać, chwalić za bardzo nie mam się czym. Dzisiaj piszę mi się strasznie ciężko, nie spałem dziś przez całą noc. Na razie, jeżeli chodzi o SEO to małpuję sobie vasakiego, tylko za cholerę nie wiem jak zdobyć linka z wikipedii ![]() efekty: sztuczny wyrzut serotoniny = euforia + pobudzenie i lenistwo jednocześnie. Nie dało się na tym pracować, do tego czułem, że ta euforia była jakaś oszukana, a skutki uboczne? Qwa, przecież nawet nie jest znana toksyczność takich substancji, to już mniej szkodliwe są nielegalne klasyki i przynajmniej dłużej działają... U siebie zauważyłem uczucie strucia, pieczenie śluzówek i ból brzucha. Przy dłuższym braniu rozpieprzona śluzówka, wrzody żołądka, rozpuszczona wątroba i poharatane nerki gwarantowane. Chociaż w działaniu i tak lepsze od mocarza, po którym zapomniałem o oddychaniu ![]() I teraz przynajmniej wiem, dlaczego dopalacze to zło. Jako iż po tym doświadczeniu zostały mi jeszcze strzępki mózgu, to śmiało mogę głosić pogląd, że dopalacze "wypalą twój mózg". Pjona Pozdrawiam i życzę miłego weekendu! ![]() Aha i jeszcze piosenka: [ogień] I książka: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/152554/fastlane-milionera RE: Rak zarabia | PPA/Sub SMS - Rak - 13-05-2017 06:14 JUŻ PRAWIE PO MATURACH ![]() Jeszcze tylko historia w poniedziałek, czym najbardziej się stresuję, bo w ogóle się nie uczyłem do tego. I polski ustny, tutaj raczej poskładam egzaminatorów swoją elokwencją i znajomością streszczeń, które prawdopodobnie wykuję 10 min przed wejściem do sali ![]() Dobra, a jak ze statystykami? Lipa, lepiej pochwalę się wynikami na sub SMS, bo w przeciwieństwie do PPA wpadają mi jakieś grosze ![]() Eforsa: ![]() Leadnow: ![]() Pracuję jeszcze nad jednym projekcikiem, który przyniesie mi troszkę kaski na sub sms, na oko gdzieś w lipcu będą pierwsze zyski ![]() Aktualne statystyki na PPA: ![]() spoko, jeszcze zobaczymy ![]() Miłego weekendu ![]() RE: #RakContent [] Czy wiesz jak zarabiać 7 000 złotych DZIENNIE na Sub SMS? - Rak - 23-05-2017 22:25 Matury za mną, już od tygodnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() RE: #RakContent [] Czy wiesz jak zarabiać 7 000 złotych DZIENNIE na Sub SMS? - Itachi198 - 23-05-2017 22:36 Powodzenia! 7000zł dziennie to zacny cel, tylko nie skończ jak kosek ![]() RE: #RakContent [] Czy wiesz jak zarabiać 7 000 złotych DZIENNIE na Sub SMS? - Rak - 23-05-2017 22:49 @[Itachi198] 7000 to póki co tylko taki clickbait, na razie zadowoli mnie stówka dziennie ![]() A kto to kosek? RE: #RakContent [] Czy wiesz jak zarabiać 7 000 złotych DZIENNIE na Sub SMS? - danoneksss - 24-05-2017 06:19 Kosek to admin MoneyKing'a ![]() Ten co miał mieć sparing z Pudzianem ![]() |