Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com (/Temat-Propozycje-miejsc-na-3-ZLOT-Zarabiam-com-144818) |
RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - nitram - 27-02-2017 22:19 Liczyłem że admin wykupi na użytek własny na weekend tylko dla nas wtedy można by w wodzie siedzieć drinki pić integracja by była dobra myślę a może coś koło łodzi ? jakieś integracyjne firmy ktoś zna czy ośrodki sprawdzone ? I oddać by się w ręce organizatorów ? RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - aero2 - 27-02-2017 23:51 @[nitram] Jeśli koło Łodzi to polecam http://www.hotelossa.pl RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Admin - 28-02-2017 08:27 (27-02-2017 21:10)nitram napisał(a): A już myślałem że dwie pieczenie na jednym ogniu ogarnętak sądziłem grillmistrzu z dziećmi nie kombinuj płacze o poranku to nie coś na co większość liczy (27-02-2017 22:19)nitram napisał(a): Liczyłem że admin wykupi na użytek własny na weekend tylko dla nas za słąbo wyboldowałeś/powiększyłeś "admin" wydaje mi się że jak jesteśmy "panami" swoich decyzji i robimy to co kiedy chcemy i jak chcemy jak na poprzednich zlotach jest bardziej korzystne. RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - jarunioo7 - 28-02-2017 13:35 (27-02-2017 16:13)MaLiN napisał(a): [...] Jak okolice Rzeszowa to daniel42na pewnie wpadnie 2 Co do miejscówki to faktycznie Skorzęcin był polecany kilka razy. Strona: http://skorzecin.org.pl/skorzecin/skorzecin-informacje/ Z takich lepszych atrakcji to zauważyłem windsurfing. Jakiś paintball czy coś to myślę, że nie byłoby problemu ze zorganizowaniem. Ponadto ze Skorzęcina jest 50km do Biskupina - myslę, że ciekawe miejsce do odwiedzenia w drodze powrotnej RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - nik5pl - 01-03-2017 08:43 Na mazury RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - nitram - 01-03-2017 15:05 Ten Skoszęcin myślę dobra opcja, prawie środek polski więc każdy powinien mieć stosunkowo blisko, domki te 12 + nowo zrobione i ceny myślę też przystępne. Apartamenty 18+ cena już znacznie wyższa, ale myślę że i na takie domki stać zarabiaczy atrakcji też w okolicy trochę. Ja jestem za Jedyny minus dla mnie to odległość 230 km i 3,5 godzin drogi..... ale do zrobienia jak termin będzie dogodny. RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - DDK - 01-03-2017 16:32 Skorzęcin spoko opcja, centrum polski więc dla każdego sprawiedliwie. Ja mam 369km (4h 16min drogi) w tym kawałek płatnej A2 ale no problemo. Jak dla mnie bardzo spoko miejscówka i piszę się na zlot po raz drugi więc czekam na dalszy rozwój organizacji 2 Z lokalizacją nikomu się nie dogodzi bo wiadomo każdy chciałby "za płotem" ale 300km myślę że nie jest to jakaś mega odległość w dobie aut Tym bardziej, że można się zorganizować z kimś nawet po drodze. RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Liromir - 01-03-2017 17:12 kutfa jak zawsze daleko może Panowie jakieś mielno, kołobrzeg, krynica morska (petarda, jeszcze quady są do wypożyczenia) RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Admin - 01-03-2017 19:59 (01-03-2017 15:05)nitram napisał(a): Ten Skoszęcin myślę dobra opcja, prawie środek polski więc każdy powinien mieć stosunkowo blisko, domki te 12 + nowo zrobione i ceny myślę też przystępne. Apartamenty 18+ cena już znacznie wyższa, ale myślę że i na takie domki stać zarabiaczy atrakcji też w okolicy trochę. tylko 230 km i jeszcze marudzisz? no bez jaj;s rok temu miałeś dalej. (01-03-2017 16:32)DDK napisał(a): Skorzęcin spoko opcja, centrum polski więc dla każdego sprawiedliwie. Ja mam 369km (4h 16min drogi) w tym kawałek płatnej A2 ale no problemo. Jak dla mnie bardzo spoko miejscówka i piszę się na zlot po raz drugi więc czekam na dalszy rozwój organizacji 2mam mega podobnie 4 godz. 29 min (366,2 km) przez A4 (01-03-2017 17:12)Liromir napisał(a): kutfa jak zawsze daleko Coś takiego raczej nigdy się nie wydarzy. Masz trasę jak każdy z obrzeży polski, jednak centralna polska to dogodna lokalizacja dla każdego bo te 400km to praktycznie maximum dla każdego. RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - badylek - 01-03-2017 20:43 (01-03-2017 15:05)nitram napisał(a): Ten Skoszęcin myślę dobra opcja, prawie środek polski więc każdy powinien mieć stosunkowo blisko, domki te 12 + nowo zrobione i ceny myślę też przystępne. Apartamenty 18+ cena już znacznie wyższa, ale myślę że i na takie domki stać zarabiaczy atrakcji też w okolicy trochę. Jak bedzie miejsce i podany termin to polecimy peletonem z łodzi Mam nadzieje ze termin będzie dogodny i uda mi sie wreszcie przyjechać i wcisnąć w terminarz Proponuje cos w ślesinie nad jeziorkiem, klimatyczne domki boiska do siatki skutery wodne itd warto obczaić |