![]() |
|
Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com (/Temat-Propozycje-miejsc-na-3-ZLOT-Zarabiam-com-144818) |
RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - nitram - 27-02-2017 22:19 Liczyłem że admin wykupi na użytek własny na weekend tylko dla nas ![]() wtedy można by w wodzie siedzieć drinki pić integracja by była dobra myślę ![]() a może coś koło łodzi ? jakieś integracyjne firmy ktoś zna czy ośrodki sprawdzone ? I oddać by się w ręce organizatorów ? RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - aero2 - 27-02-2017 23:51 @[nitram] Jeśli koło Łodzi to polecam http://www.hotelossa.pl
RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Admin - 28-02-2017 08:27 (27-02-2017 21:10)nitram napisał(a): A już myślałem że dwie pieczenie na jednym ogniu ogarnętak sądziłem grillmistrzu ![]() z dziećmi nie kombinuj płacze o poranku to nie coś na co większość liczy ![]() (27-02-2017 22:19)nitram napisał(a): Liczyłem że admin wykupi na użytek własny na weekend tylko dla nas za słąbo wyboldowałeś/powiększyłeś "admin" wydaje mi się że jak jesteśmy "panami" swoich decyzji i robimy to co kiedy chcemy i jak chcemy jak na poprzednich zlotach jest bardziej korzystne.
RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - jarunioo7 - 28-02-2017 13:35 (27-02-2017 16:13)MaLiN napisał(a): [...] Jak okolice Rzeszowa to daniel42na pewnie wpadnie 2Co do miejscówki to faktycznie Skorzęcin był polecany kilka razy. Strona: http://skorzecin.org.pl/skorzecin/skorzecin-informacje/ Z takich lepszych atrakcji to zauważyłem windsurfing. Jakiś paintball czy coś to myślę, że nie byłoby problemu ze zorganizowaniem. Ponadto ze Skorzęcina jest 50km do Biskupina - myslę, że ciekawe miejsce do odwiedzenia w drodze powrotnej
RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - nik5pl - 01-03-2017 08:43 Na mazury
RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - nitram - 01-03-2017 15:05 Ten Skoszęcin myślę dobra opcja, prawie środek polski więc każdy powinien mieć stosunkowo blisko, domki te 12 + nowo zrobione i ceny myślę też przystępne. Apartamenty 18+ cena już znacznie wyższa, ale myślę że i na takie domki stać zarabiaczy atrakcji też w okolicy trochę.Ja jestem za Jedyny minus dla mnie to odległość 230 km i 3,5 godzin drogi..... ale do zrobienia jak termin będzie dogodny. RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - DDK - 01-03-2017 16:32 Skorzęcin spoko opcja, centrum polski więc dla każdego sprawiedliwie. Ja mam 369km (4h 16min drogi) w tym kawałek płatnej A2 ale no problemo. Jak dla mnie bardzo spoko miejscówka i piszę się na zlot po raz drugi więc czekam na dalszy rozwój organizacji 2Z lokalizacją nikomu się nie dogodzi bo wiadomo każdy chciałby "za płotem" ale 300km myślę że nie jest to jakaś mega odległość w dobie aut Tym bardziej, że można się zorganizować z kimś nawet po drodze.
RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Liromir - 01-03-2017 17:12 kutfa jak zawsze daleko ![]() może Panowie jakieś mielno, kołobrzeg, krynica morska (petarda, jeszcze quady są do wypożyczenia)
RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Admin - 01-03-2017 19:59 (01-03-2017 15:05)nitram napisał(a): Ten Skoszęcin myślę dobra opcja, prawie środek polski więc każdy powinien mieć stosunkowo blisko, domki te 12 + nowo zrobione i ceny myślę też przystępne. Apartamenty 18+ cena już znacznie wyższa, ale myślę że i na takie domki stać zarabiaczy tylko 230 km i jeszcze marudzisz? no bez jaj;s rok temu miałeś dalej. ![]() (01-03-2017 16:32)DDK napisał(a): Skorzęcin spoko opcja, centrum polski więc dla każdego sprawiedliwie. Ja mam 369km (4h 16min drogi) w tym kawałek płatnej A2 ale no problemo. Jak dla mnie bardzo spoko miejscówka i piszę się na zlot po raz drugi więc czekam na dalszy rozwój organizacjimam mega podobnie ![]() 4 godz. 29 min (366,2 km) przez A4 (01-03-2017 17:12)Liromir napisał(a): kutfa jak zawsze daleko Coś takiego raczej nigdy się nie wydarzy. Masz trasę jak każdy z obrzeży polski, jednak centralna polska to dogodna lokalizacja dla każdego bo te 400km to praktycznie maximum dla każdego. RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - badylek - 01-03-2017 20:43 (01-03-2017 15:05)nitram napisał(a): Ten Skoszęcin myślę dobra opcja, prawie środek polski więc każdy powinien mieć stosunkowo blisko, domki te 12 + nowo zrobione i ceny myślę też przystępne. Apartamenty 18+ cena już znacznie wyższa, ale myślę że i na takie domki stać zarabiaczy Jak bedzie miejsce i podany termin to polecimy peletonem z łodzi ![]() Mam nadzieje ze termin będzie dogodny i uda mi sie wreszcie przyjechać i wcisnąć w terminarz Proponuje cos w ślesinie nad jeziorkiem, klimatyczne domki boiska do siatki skutery wodne itd warto obczaić
|