MXRevShare- Co promować za kredyty? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: MXRevShare- Co promować za kredyty? (/Temat-MXRevShare-Co-promowac-za-kredyty-138160) Strony: 1 2 |
RE: MXRevShare- Co promować za kredyty? - bestek112 - 15-09-2016 22:39 (15-09-2016 22:31)twardy napisał(a): No niezle, uzytkownicy mxr przyznaja otwarcie, ze reklama w tym serwisie przynosi marne efekty... W trafficmonsoon to do teraz sie zapieraja, ze reklama tam byla najwyzszych lotow. Zapraszam w takim razie do stronek w mojej sygnaturce. Po co mam oszukiwać ludzi i pisać że reklama jest najwyższych lotów jak nie jest? Piszę prawdę. Nie zarabiam tam na reklamie tylko na paczkach lecz dobrze wiem jakie jest główne założenie strony RE: MXRevShare- Co promować za kredyty? - Vasaki - 15-09-2016 22:42 Za takie posty Jessica Valentynka daje bany xD Bo przeciez jego serwis to czysta reklama a nie zadne paczki ^^ RE: MXRevShare- Co promować za kredyty? - daniel42na - 15-09-2016 22:42 Zarabiasz na paczkach, czyli robisz to po to aby wypłacić więcej niż wpłacić? Rozumiem przez to, że traktujesz serwis ten jako inwestycję? RE: MXRevShare- Co promować za kredyty? - bestek112 - 15-09-2016 22:59 Widzę że każdy tutaj pisze o czym innym, ten temat nie ma sensu. Można zamknąć RE: MXRevShare- Co promować za kredyty? - Vasaki - 15-09-2016 23:02 Po prostu staramy Ci sie przekazac jak chce dzialac serwis Inwestorom mówi WON! |