Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ograniczenia dla nowych użytkowników - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: Ograniczenia dla nowych użytkowników (/Temat-Ograniczenia-dla-nowych-uzytkownikow-135961)

Strony: 1 2

RE: Ograniczenia dla nowych użytkowników - jarunioo7 - 23-07-2016 11:20

Za przelewy to tematy byłyby akceptowane co kilka sekund Jerk2

RE: Ograniczenia dla nowych użytkowników - tumcio1234 - 23-07-2016 11:47

@yazir Pewnie, że to będzie lepsze rozwiązanie, nie wiem nawet co miałem w głowie pisząc swój poprzedni post (pewnie jak zwykle nic). Wyraziłem swoje zdanie, a tylko kretyni tak robi, na szczęście nasz drogi moderator szybko sprowadził mnie na ziemie Smile W pełni popieram opcje "wykupywania" tematów mam nadzieje, że pieniądze ze sprzedaży pójdą na jakieś ciekawe dokształcające książki dla naszego moderatora.

RE: Ograniczenia dla nowych użytkowników - Admin - 23-07-2016 12:07

dobra bo troling się zaczyna Big Grin po moim wpisie nikt nic mądrego nie dodał więc zamykam Smile Idea

Ograniczenia dla nowych użytkowników - Admin - 23-07-2016 12:08

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.