Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) (/Temat-Zarabiaj-nawet-30-miesiecznie-nie-robiac-nic-133599) Strony: 1 2 |
RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - Glakos - 24-05-2016 16:56 Dzięki za poradnik, ale mam kilka pytań Czy jeżeli HitLeapViewer odpaliłem na PC i Laptopie a mimo to pokazuje mi że tylko jeden slot jest zajęty to i tak zgarniam szybciej minuty? Sprawdzałeś HitLeapViewer na wirtualnej maszynie, działa? Na ilu autosurfach działasz żeby zarobić 30$/miesiąc? RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - nik5pl - 24-05-2016 17:11 dowód wypłaty coś? RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - TripleDouble - 24-05-2016 19:36 @Glakos Musisz dodac nastepnego uzytkownika do slota.Pozatym by dzialalo na wirtualnej maszynie musialbys wykupic sloty . @nik5pl Dowod wyplaty dodam potem @Edit RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - Kubston - 24-05-2016 20:03 Ile zajmie mi rejestracja i pobranie tego wszystkiego ? RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - TripleDouble - 24-05-2016 20:36 Jak sie postarasz to z 10 minut lecz zalezy tez od twojego neta bo program to jedynie 31 mb u mnie pobral sie w 30 sekund RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - Vanquer - 24-05-2016 21:45 Ile mniej więcej zajmie nabicie np. 1$ przy włączonym HitLeapie i Otohits jednocześnie? Mógłbyś podać na własnym przykładzie. RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - jarunioo7 - 24-05-2016 22:15 Wytłumacz mi jakim prawem wrzucasz nie swoją wypłatę tutaj? "Dowód wypłaty dodam potem" - zabrzmiało jak "Czekajcie, poszukam wypłat na necie i zaraz coś wkleje" Idąc dalej tym tropem znalazłem zdjęcie w mniej niż minute: http://s33.postimg.org/xo4tdzmtb/pag_6_rotate4all.jpg kilka forów na internecie zaspamowane tą wypłatą.. Nawet nie postarałeś się żeby je przerobić Przejrzałem twoje tematy: Wszystkie tematy z reffami. Wniosek jeden: jesteś użytkownikiem, który tworzy tematy tylko i wyłącznie po to aby nabić reffów. Cytując klasyka.. "Wiecie co z nim zrobić" RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - TripleDouble - 24-05-2016 22:31 @Up Czy ja wgl powiedzialem ze to moja wyplata? Jesli nie wolno dodawac cudzych wyplat to przepraszam. Dodatkowo moge powiedziec ze sposob czytalem na zagranicznym forum I ludzie pisali ze dziala.Z tego powodu postanowilem sie podzielic. @Vanquer Nie wchodzilem na kompa ale jutro odpale I powiem Ci ile zejdzie nabicie ale mysle ze cos kolo 2 dni non stop.Dlatego polecam rejestracje na duzej iloscii autoosurfow(kilka podanych jest na megaptp w zakladce autosurf Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - piotrekprorok - 26-05-2016 03:01 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |