Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) (/Temat-Zarabiaj-nawet-30-miesiecznie-nie-robiac-nic-133599)

Strony: 1 2

RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - Glakos - 24-05-2016 16:56

Dzięki za poradnik, ale mam kilka pytań
Czy jeżeli HitLeapViewer odpaliłem na PC i Laptopie a mimo to pokazuje mi że tylko jeden slot jest zajęty to i tak zgarniam szybciej minuty?
Sprawdzałeś HitLeapViewer na wirtualnej maszynie, działa?
Na ilu autosurfach działasz żeby zarobić 30$/miesiąc?

RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - nik5pl - 24-05-2016 17:11

dowód wypłaty coś?

RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - TripleDouble - 24-05-2016 19:36

@Glakos Musisz dodac nastepnego uzytkownika do slota.Pozatym by dzialalo na wirtualnej maszynie musialbys wykupic sloty .
@nik5pl Dowod wyplaty dodam potem

@Edit
[Obrazek: pag_6_rotate4all.jpg]

RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - Kubston - 24-05-2016 20:03

Ile zajmie mi rejestracja i pobranie tego wszystkiego ?

RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - TripleDouble - 24-05-2016 20:36

Jak sie postarasz to z 10 minut lecz zalezy tez od twojego neta bo program to jedynie 31 mb u mnie pobral sie w 30 sekund

RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - Vanquer - 24-05-2016 21:45

Ile mniej więcej zajmie nabicie np. 1$ przy włączonym HitLeapie i Otohits jednocześnie? Mógłbyś podać na własnym przykładzie.

RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - jarunioo7 - 24-05-2016 22:15

Wytłumacz mi jakim prawem wrzucasz nie swoją wypłatę tutaj?

"Dowód wypłaty dodam potem" - zabrzmiało jak "Czekajcie, poszukam wypłat na necie i zaraz coś wkleje" Xpokerface

Idąc dalej tym tropem znalazłem zdjęcie w mniej niż minute:

http://s33.postimg.org/xo4tdzmtb/pag_6_rotate4all.jpg

kilka forów na internecie zaspamowane tą wypłatą.. Nawet nie postarałeś się żeby je przerobić Undecided

Przejrzałem twoje tematy:

[Obrazek: SAbIWYE.png]

Wszystkie tematy z reffami. Wniosek jeden: jesteś użytkownikiem, który tworzy tematy tylko i wyłącznie po to aby nabić reffów.

Cytując klasyka.. "Wiecie co z nim zrobić" Wink

RE: Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - TripleDouble - 24-05-2016 22:31

@Up Czy ja wgl powiedzialem ze to moja wyplata?
Jesli nie wolno dodawac cudzych wyplat to przepraszam.
Dodatkowo moge powiedziec ze sposob czytalem na zagranicznym forum I ludzie pisali ze dziala.Z tego powodu postanowilem sie podzielic.

@Vanquer Nie wchodzilem na kompa ale jutro odpale I powiem Ci ile zejdzie nabicie ale mysle ze cos kolo 2 dni non stop.Dlatego polecam rejestracje na duzej iloscii autoosurfow(kilka podanych jest na megaptp w zakladce autosurf

Zarabiaj nawet 30 $ miesiecznie nie robiac nic :) - piotrekprorok - 26-05-2016 03:01

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.