Inwestycja we mnie- warto sprawdzić! Twoje warunki. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja we mnie- warto sprawdzić! Twoje warunki. (/Temat-Inwestycja-we-mnie-warto-sprawdzic-Twoje-warunki-133565) Strony: 1 2 |
RE: Inwestycja we mnie- warto sprawdzić! Twoje warunki. - patulsky1337 - 29-05-2016 03:50 Ogłoszenie aktualne ostatni dzień, jeśli nikt się nie zgłosi do 30 maja, proszę moderację o zamknięcie tematu. RE: Inwestycja we mnie- warto sprawdzić! Twoje warunki. - radek0389 - 03-06-2016 10:45 No offence, ale trochę to się kupy nie trzyma Zakładasz temat (KLIK) Gdzie przestawiasz się jako "pracownik domu maklerskiego na stanowisku doradcy finansowego klienta biznesowego" i w swoim dzienniku przedstawiasz generowanie kilkuset złotowego zysku w 1-2 dni z "śmiesznego" bonusu 100zł w 500plus. A tutaj szukasz pożyczki od użytkowników a jako zabezpieczenie stawiasz umowę pracownika infolinii. Zorganizowanie kapitału 10 tys. zł, przy takich umiejętnościach jakie zaprezentowałeś w temacie inwestycyjnym, nie powinno stanowić problemu. RE: Inwestycja we mnie- warto sprawdzić! Twoje warunki. - poczmail - 04-06-2016 00:04 Poza tym proponujesz 'zysk' 4440 zł na pożyczce 10000 zł, co daje zawrotne RRSO, znacznie przekraczające wszystkie zwyczajne bankowe oferty kredytowe. Formalności z bankiem nie jest więcej niż w przypadku, i tu cytuje, Cytat:na żądanie inwestora po podpisaniu umowy cywilno-prawnej czy innego zabezpieczenia inwestycji. zawieranej z kompletnie obcą, fizyczną osobą. Również no offence, ale zestawiając to z powyższą wypowiedzią, nie ma w tym temacie krzty logiki i ekonomicznego sensu. Nie chcę kopać głębiej, zatem ostateczne pytanie - czy temat jest już definitywnie nieaktualny i można go zamknąć? RE: Inwestycja we mnie- warto sprawdzić! Twoje warunki. - Obywatel - 04-06-2016 09:05 Może powtórzę co inni napisali. Ale w banku zapłacisz mniejsze odsetki. Czyli czysty zysk dla Ciebie.. Papiery? Tyle samo zabiegów co przy umowie do pożyczki prywatnej. Jeżeli nie chcesz w banku, to widocznie jesteś na czarnej liście. I to pozytywnie nie świadczy o Tobie. Czyli albo szukasz łosia, albo nie masz szczęścia do interesu. Myślę, iż prędzej byś wspólnika znalazł, niż inwestora. RE: Inwestycja we mnie- warto sprawdzić! Twoje warunki. - Verb22 - 04-06-2016 18:38 szukasz jeleni a jelenie dzisiaj nie biegają RE: Inwestycja we mnie- warto sprawdzić! Twoje warunki. - poczmail - 08-06-2016 10:25 Rozumiem, że skoro brak odpowiedzi ze strony autora to temat nieaktualny i można go przenieść do kosza. W razie pytań zapraszam na PW. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |